Karakter ve yükselen burçta etkiliyor genelleme yapmamak lazım ama tanıdığım 4 ikizlerin gerçekten iki yüzlü bir o kadar karaketersiz yalancı ve flörtöz olduğunu, yüzüne başka arkandan başka konuştuğunu ayrıca kendi içlerinde verdikleri karara bile iki yüzlü davranan insanlar olduğunu söylemek istiyorum. Kızı da erkeğide aşırı ilgi manyağı yalan dolan onlarda. Erkekleri cok çapkın akreplerden beterler.. Kızlarıda oynak oluyor ben benim tanıdıklarımdan yola cıktım. Dedigim gibi yukselen ve kisilikte etkiliyor. Elbet o burcun iyiside vardır ama malesefki insan ikizleri tanımak istemiyor ön yargılar kırılmayabilir
Mayıs sonu, haziran başı olarak dünyana nam salmış ikizler burcu; eğlencelidir, pratik zekalıdır, kolay güven vermez zaten çok kolay güvenmezde. Hissiz ve duygusuz olarak bilinselerde aslında yüreğine dokunduğunuz zaman onun nasıl eşsiz bir insan canlısı olduğunu görebilirsiniz. Her konuda bir görüş sahibine sahiptirler. Onların konuşamayacağı hiç bir şey yoktur. Bilmiyorum demeyi çok sevmezler. Kararsızdırlar, ani fikir değişikliklerinin ardında zeki olmaları ve en iyiyi görmeleri yatar. Meraklılardır, oyunculardır. Cümlesel etkileşimleri oldukça etkileyicidir. Hani o her insanın içindeki çocuk var ya, işte ikizlerin içinde oyun parkı bulunur. Yeri geldiğinde olgunlaşan, yeri geldiğinde çocuk gibi küsen bir yapıya sahiptir. Dipnot.. İkizler burcu devir açar, devir kapatır. 😁😁
Akrep burcu olarak genellikle en anlaşamadığım burç, karşılıklı bir anlaşmazlık var bu iki burç arasında. İkizlerin çevresindeki insanlara sabır dilerim :D