Kimsenin giyimine karışılamaz bu yeni moda halini aldı. Aklıma Mevlana'nın güzel dizelerini getirdi.güneş gibi ol şefkatte, merhamette. gece gibi ol ayıpları örtmekte. akarsu gibi ol keremde, cömertlikte. ölü gibi ol öfkede , asabiyette. toprak gibi ol tevazuda, mahviyette. ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Türbanlı bir kızın mini etek giymesi ne düşündürüyor?
zaten kurani kwrimde apacik bir sekilde yaziyor soyleyin kadinlara yuzlerini tuy bitimine kadar orsunler etekleri bilekleri goxikmeyecek kadar uzun olsun, elleri de ayni sekilde ve devam ediryor soyleyin kadinlara mucevherlerini ortsunler ve başortulerini yakalarina kadar örsünler diye apacik yazarken bu inkarcilik neden bu vurdun duymazlik bu ayati gozden cikarmak ne demek yazik
Siyaset için kapanmıştır diye düşünüyorum, Allah için kapanan giyemez onu. ben sözde tesettürlü değilim ama ben giyemiyorum giymiyorum açık ya da dekolte şeyler. sinir oluyorum başörtüsüne leke getirenlere
ya da şöyle anlatayım saç kılının görünmesi günah ama vücudun diğer uzuvlarının açık olmasında problem yok.. türbanın kapanmanın amacına ters bu durum bu sorduğun soru.. bana göre bu terste bir işlik var.. iyi akşamlara doğru
En İyi Cevaplar