İş yerinde hoşlandığım birisi var ve mini etek giymeyi düşünüyorum etek giyiyordum önceden de bu etek boyu biraz kısa. Hoşlandığım kişinin hoşuna gider mi ya da gitmez mi bilemedim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yüreğini hoplatacak kadar çıplak mı olacak bavakların?
Yok ya çorap giyicem tabi ki çorapsız giymem asla
Hmm çıplak bacakla seksi olur ama asıl siyah imce çorapla giyersen o zaman eririm ben. Kesinmonun da dibi düşer. Siyahnşmce çoraba uygun bir etek mi bakim hani
İnce çorap görünümlü taytlar var biliyor musun bilmem onunla giyecektim malum havalar soğuk 😂
Yaa evet biliyorum rusyada çok gördüm ama hem güzel buluyorum hemde dolandırıcılık 🥰 yapma bence yaa üşürmüsünmofiste
Hoşlandığın kişi 1. Hoşlanan kişi sayısı 1500 olabilir 😅
1500 kişi içerisinden önemli olan o 1 kişi
Yok ya iş yerinde erkek sayısı az biraz da o yüzden rahatım 😄
Zaten öyle önemli olan 1 kişi ama olabilecekleri söyledim 😂😂🥳🥳 Canımsınn.. Dilediğini giy 💝
giy gitsin o zaman hoşlandığın çocuğa da biraz yakınlık göster de anlasın garbim yoksa başkaları üstüne alınır
ofisteki diğer erkeklerin kesinlikle hoşuna gidecektir şak şak şakkkk
evet gider tabi. gün boyu hayalini kurar , oblattığını düşünür devamlı
asdfsfsafasfd yarıldım *mk ama dediğin doğru
seviyesiz kisiliksiz onursuz zira ozgurluk baskalarini cinsel yonden tahrik etmek degildir kendini bilen namuslu ahlakli kisilikli onurlu bir kiz mini etek giyme ihtiyaci duymaz zira mini etek giyen kizlar abaza kizlardir genelde
Ne alaka ben hiç öyle düşünmedim kendime yakıştırdığım ve etek giymeyi sevdiğim için giymek istiyorum
haklisin ama erkekleri tahrik eder erkektir sonucta yaradilis geregi kadinin mahrem yerini gorunce ister istemez tahrik olur kizlarin cogu amacinin cok otesinde giyiyorlar yani amaclari erkekleri tahrik edip cinsel iliskiye girmek ben onlari kastettim
Yok benim amacım tahrik etmek değil zaten çok açık giyenen birisi değilim de işte bazen böyle etek elbise filan giyesim geliyor
anladim
Herkesin görüşü farkli olur ben mesela kapali severim ama digeri teşhir seviyordur esine baska erkeklerin bakip tatmin olması hoşuna gidiyordur
İşte onu bilmiyorum ailesi kapalı ama o kapalı mı seviyor yoksa açık mı emin değilim
Poponu bakıyor mu ona dikkat et
bu konuda ki düşüncelerimiz kamuya açık düşünceler değil
bir şey düşünmem ne isterse onu giyebilir herkes. ama hazır giymişken onunla da sözsel temasını arttır.
Klasik bir Türk erkeği ise bence hoşlanır ama basit bir erkek değilse hoşlanmaya bilir
başkalarına göre yaşarsan üzülürsün
Yok etek giymeyi sevdiğim için giymek istiyorum da benim hakkımda kötü düşünmesini de istemem
işte bu başkasna göre yaşamaktır. Sen ne giymek istiyorsan giy.
Gider tabi bacak güzelse
Bacaklarım ince ve uzun
foto atsana ona göre hoşlanır hoşlanmaz diye analizini yaparım
Hayır tabiki de
Seksi bulabilir dahada yakinlik gosterebilir
Bayılırım ama altta çorap olmayacak
Ahlaksizlik bu allah cezasini vercek
Onun icin etek giymek cok yanlis bir sey yani
Onun için değil sevdiğim için giyiyorum
O yokken de giyiyordum yani
Hmm anladim hos degil bence
Ben istemezdim sahsen
Anladım değişiyor işte erkeğe göre
ona sorsana.
Nasıl sorayim sevgilim değil ki
Aranızda hiç diyalog da mı yok? Eğer diyalog varsa sorup onun sevdiği tarzda giyinirsen ondan hoşlanmış olduğunu anlar ve belki o da karşılık verir.
Var tabi ki ama resmi bir diyolog hangi tarz giyenen kızlardan hoşlanırsın tarzı bir konuşma yaşamadık ama ailesi filan kapalı o yüzden biraz çekiniyorum
Kurum nasıl bir yer devlet mi yoksa özel sektör mü?
Devlet
Yani bence hoşuna gidecektir mini etek ve şehvet uyandıracaktır ama ailesi kapalı ve muhafazakar ise seninle evlenmez uzun vadede eğer planın evlilik ise.
Hiç hoş değil
Hoş yani
Duser sana muhtemelen
niyeti değişebilir
Mini etek giyen kız düşünüürüm
Severim
dikkatini çekersin