Çok süslenip püsleniyoruz, çok özen gösteriyoruz. Sonuçta ilk buluşma istediğimiz gibi gitmeyip hüsranla bitiyor. Bazı ünlüler konserlerine bile pijama ya da gecelikle çıkıyor. Neden rahat olmayalım? Belki rahat giyinirsek kasılmayız ve daha keyifli bir buluşma olur. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Erkek - kadın ayrımından kurtulup insani değerlendirmeler yaparsak herkes farklıdır sonucuna ulaşırız. Onun ilgi alanına giren, hoşlanabileceği giyim tarzı iş görür. Bu pijama olur, BjK forması olur .. Mesela ben pijamayla gelen kıza bayılırım. Ama kırmızı dekolteli elbisen 👗 de gayet şık durabilir. Pijama giydiyse bu çok akıllı ya da samimi olabilir. Bu harika.
Ama sen ortalama birimim karşına çıkarsan sana pijamayla deli der, tüm zekilere dedikleri gibi.
Dinci biri kırmızı elbiseni sevmez, Futbolu sevmeyen de takım kıyafetini
Pijamayla değilde eşofmanla gittiğim oldu sonucunda 3 ay çıktık ayrıldık ama cok rahat bir ilişki olmuştu bir kere süslenip giderseniz hep yapmak zorunda kalırsınız hayal kırıklığı olmasın diye ama normal doğal giderseniz makkyaj yaptığınızda bile çok güzel olmuşsun süslendiğinizfe çok yakışmış gibi iltifatlar alırsınız. Değişik gelir yani
valla bence mantıklı :D bir de ilk buluşma begenmez isen karşı tarafı onca süsün boşa gidiyor :D hatta belki sen çocuktan çirkin bir kızsındır ama makyaj kıyafet falan derken çocuk yanında sönük kalır e seninde içine sinmez :D dolayısı ile dediğin gibi gider ise bir kız eşit şartlarda başlamış olurlar :D hadi deneyelim!
Bulunacağın yer topluluk yerleri değilse olabilir. Farklılık bazen iyidir. Ama karsindaki insanin algılamasını da değerlendirmek gerekiyor tabi. Çünkü "hiçbirşeyi ciddi almıyor suna bak" vb. Şeyler içinden geçirebilir. Bunun için iyi tartıp iyi karar vermek lâzım. İyi şanslar 😉
Sanatçıları örnek vermek olmaz onlar bizim vatandaşın ağzına s*çsa kahkaha atarlar gülerler, sanatçı küfür eder normal karşılanır, sanatçı pijamayla sahneye çıkar normal karşılanır, kısacası onlar ayrıcalıklı, biz giyersek şayet HANZO diye bağırırlar arkamızdan :))
süslenip gitmek de yanlış pijama da. olduğun gibi git. Günlük ne giyiyorsan. Kendin olursan daha rahat olursun. Rol yaparsan gerilirsin. Seni sen olarak istemeyeni zaten sen de istemese. Dünyadaki son insan o değil ya.
İnsanlar kıyafetleriyle karşılanırlar, bilgileriyle ağırlanırlar, ahlaklarıyla uğurlanırlar diye bir söz vardı. Salaş olursanız, karşı tarafın tavrı da salaş olur.
Pijamayı insan evinde özelinde kalesinde giyer, o halini neden daha hiçbir samimiyeti olmadıgı birisi görsün, rahat olmak kıyafetle çözülseydi keşke :)
Benim çok güzel eşofman takımlarım var. Ve hepsini takım olarak yani altlı, üstlü, içli olarak alıyorum. Neden bunları giymeyeyim ki? :) Ben olsam kafam eserse giyerdim yani
Valla ne yalan söyliyim bizim ilk buluşma pijamamlaydı ve bence çokta ciciydi ☺☺.. Balkondan gorustuk sonra 5 dk ligini disariya pijamalarla çıkmıştım..☺☺
buluşmaya gittiğin yere göre değişmiyor mu zaten ne giyeceğin rahat bir şeyler giyebileceğin yerlere gidin. kendin ol o yokken nasıl gideceksen öyle git işte
Bence giyim önemli, karşındaki insana duyduğun saygı ile alakalı. O ünlüler, o insanları ciddiye almıyor. Gecelik ne demek ya. Takım elbiseyle çıkan bir adamla, içlik giyip çıkmış biri aynı olur mu?
Olum bu pijamada moda oldu galiba geçen hafta çarşambamıydı ne tüm kızlar okula pijamayla gelmişti sinirim bozuldu mk deli misiniz nesiniz kaldı ki ilk buluşma
En İyi Cevaplar