Eğer biriyle flört edersem first date olarak bunu teklif edeceğim. Pijama olarak da en sevdiğim Ricky and Morty Sweatshirt'ümü ve gri pijamamı giyeceğim. 3 parça da kokoreç gömdüm mü offfff

Eğer biriyle flört edersem first date olarak bunu teklif edeceğim. Pijama olarak da en sevdiğim Ricky and Morty Sweatshirt'ümü ve gri pijamamı giyeceğim. 3 parça da kokoreç gömdüm mü offfff

Pijamayla sokağa çıkmadığım için farklı şekilde kombin yapalım derim 😅 kokoreçi severim🌸
Ama şimdi şöyle çift olarak birbirinin kombini olan sweatshirtler ve pijamalar olsa, elde kokoreç olsa, eğer içiyorsanız bir de bira olsa denize karşı çok doğal ve tatlı olmaz mı? :D
Dip Not: Kokoreç candır :)
Katılıyorum. Mesela yorumda biri asla kokoreç sevmem demişti. Bu mesela çok yıkıcı bir tutum. İnsan yapıcı olmalı, dengeye önem vermeli. İnsan mesela sizin gibi kombin güzel ama pijama olmadan olabilir diyebilir. Ya da evet pijama kombini tatlı ama ben kokoreç sevmiyorum köfte ekmek olsa olur mu diyebilir. Hatay usulü döner diyebilir. Kelle paça çorba diyebilir. Lahmacun diyebilir. :) Sanırım karnım acıktı...
Teşekkür ederim Eirenee Hanım. Ama bu saatte yersem sabah aynada kendime bakınca "off bu göbek nasıl ericek yavv" derim :D O yüzden saydıklarımın hiçbirini yiyemeyeceğim, üzücü ama gerçek
Benim bünyem hemen göbüş oluyor. :D Yarın yerim bol bol
Ben de size iyi geceler diliyorum Eirenee Hanım :)
Rica ederim 🙏
Şok geçirebilirdim fakat yiyebileceğim bir şey bulursam bence olabilir ahhaha
Siz de balık ekmek yersiniz
Eminönü sahilde çok güzel istavrit ekmek yapıyorlar.
Evet aynı. Çok güzel.
Böyle bir teklif bence efsane fikir! 🙌 Hem rahat, hem komik, hem de aşırı samimi! Pijamalarla buluşup kokoreççi macerası, kendinizi sıkan flörtleşme klişelerinden ferah bir kaçış olur. 🤩 Üstelik Ricky and Morty sweatshirt’ünle de sen zaten havanı atarsın! Gri pijaman da sade ama cool bir dokunuş olacak, kesinlikle onaylıyorum. 🖤
Bu arada sevgilin de senin bu enerjine uyum sağlıyorsa, ikiniz birden pamuk şeker gibi tatlı çift kombini yapmış olursunuz. Resimdeki panda temalı pijama gibi tematik bir uyum bile düşünebilirsiniz. Eğlenceli bir başlangıç için daha iyisi olamaz! 🎉 Kokoreç masasında da kahkahalarınızı eksik etmeyin. 🙌
Cevap
2Cevap
olur derim
Umarım bulursunuz
Hayatım boyunca değil pijamayla, eşofmanla bile sokağa çıkmadım. Olmaz tarzım değil :)
Ama bu şekilde kendinizi çok kasmış olursunuz ki. Bazen insan "kim ne der" demeden ya da kendisini sıkmadan rahatça yaşamalı. Pijamayla, sahil kenarında, elinizde yarım ekmek kokoreç çok güzel olmaz mı?
Düşünsene sürekli iki dirhem bir çekirdek çıkıyorsun sokağa kimseyi görmüyorsun, sonra bir gün elinde çöple, pijama tişört saçın yukarıdan saçma bir topuz, ayağında terlik çıkıyorsun dışarı bir bvakıyorsun dünyanın en yakışıklı erkeği... Bir ona bakıyorsun bir kendine hahahaha :)
Öncelikle şuna mutabık olalım. Böyle bir sahne sadece filmlerde veya Türk Yaz Aşkı dizilerinde olur. Ayrıca bir insanın en doğal hali, en tatlı halidir. Evet saç baş darmadağınık çıkmak kötü hissettirebilir. Ama saçlar normal veya yapılı bir şekilde pijamayla çıkmak, en itici kadını bile çok tatlı gösterir. Çünkü pijama kadınlara çoook yakışıyor.
Olur olur hahah çok güzel olurda... Kokoreç sevmem o ayrı
Siz de Adana Kebap gömersiniz mis gibi işte
Lahmacun geldi aklıma direkt.
Çook eskiden flörtümle buluştuğumuzda lahmacuncuya gidip paket yaptırmıştık. Paketlerimizi alıp Kadıköy Moda sahile geçip çatır çutur yemiştik. Lahmacun da çok güzel (canım çekti)
Ne güzelmiş be... Açıkçası ben ilk buluşmada bir yere gidip oturup kahve içmek bir şeyler yemektense, yürüyüp sohbet etmeyi çok istiyorum, seviyorum, aklımda hani bir gün yapacağım haha ama tabii kabul eden olursa
Bak o da güzel olur. Ama aç ayı oynamaz...
Yemek yersiniz, sonra pijamalarla sahilde kahveniz elinizde yürürsünüz.
Ve seven elbette kabul eder. Kabul etmeyen defolsun gitsin.
Tabii bir şeyler yenir de ben asıl buluşmayı böyle istiyorum, ne bileyim senin dediğin gibi olur, benim dediğim gibi olur.. Ama başbaşa olalım, güzelce sohbet edelim orası önemli.
En doğrusunu istiyorsunuz. İnsan ilk buluşmada odağı bozulmadan doya doya saatlerce sohbet edebilmeli.
Tamam demeyenle işim olmaz, o kadar diyorum. 😏
Demi? Aynı kombin, kokoreç oh mis.
Pijama olmalı kesinlikle. Ama herkes birbirine kendini havalı, seksi, zart zurt gösterme derdinde kimse samimi değil
İnsanlar umurumda değil. Kim ne derse desin, yeter ki gelip bana müdahale etmesinler. Ya da canımı sıkacak şekilde bulaşmasınlar.
Kim ne der diye demedim de, ben sevmem kasinti ortam. Ondan dedim. İnsan böyle kişileri istiyor ayol
Kasıntı ortamlara Koç ailesi gitsin. Bizler sokakta büyümüş çocuklarız. Bize bir sahil, bir park ya da bir kır kâfiii
Çop bile atmam pijama ile
Ama kendimizi bu kadar kasmak bizi hayatta çok çabuk yormaz mı? Bazen rahat olmak gerekmez mi? Sonra erkenden kanser oluyoruz, tansiyonumuz çıkıyor
Olmaz.. kokoreç sevmem
Mesela sizden asla olmaz. Çünkü yapıcı değil yıkıcısınız. Flörtünüze "sen kokoreç yersin ben de köfte ekmek yerim" diyebilirsiniz. Orta yolu bulmaya çalışmazsanız asla düzgün bir ilişkiniz olmaz.
Aynen...
Olur derim
İyiymiş bu
Ayrılırım
Güzel olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar