Biz kızlar, düğünümüzün planlarını çok küçük yaşta kurmaya başlarız. Daha ortada damat yokken şahidimiz bile bellidir. Hatta, şahit seçmediklerimiz bize küsmesin diye gönül alıcı sözler bile düşünürüz. Peki ya belirlenen şahir düğüne gelmezse? Durum kötü bence, sizce? Işın Karaca, Dünya evine girerken, şahidi ve 22 yıllık arkadaşı düğüne gitmemiş. Onun soğukkanlı tepkisi beni şaşırttı. Ben olsam kriz çıkardı. :)
Düğününüzde şahit olarak belirlediğiniz arkadaşınız düğüne gelmezse ne yapardınız?
Kızı hasta oldugu için gitmemiş keyfinden değil soğukkanlı tepkisi o yüzdendir :D benim başıma gelse böyle hastalık gibi önemli bir sebep olursa bir şey demem tabi ki. Ama önemsiz bir şey yüzünden gelmezse tabi ki bozulurum ve konuşmam. Düğün hayalleri kuran bir kız değilim şahit falan da belirlemedim. Ama bir gün evlendiğimde de en yakın arkadaşımı yanımda isterim tabi
Vay be 22 yıllık arkadaşı onu ekmiş. Ben hemen annemi çıkartırdım sahneye, o utanırsa babamı. Bilmiyorum yasal olarak yakın akrabalar şahitlik edebiliyor mu? Ama mutlaka başka bir arkadaşım ya da olabiliyorsa akrabalarımdan biri olacaktır.
Düğünden sonra cenazeye gideriz heralde asdasdasd :) Şaka bir yana seçtiğim arkadaşım dünya meselesi cıkmadıysa oraya gelicek kadar yakın biri olur zaten :) Soruma bakıp yorum yaparsan cok sevinirim :)
Eğer gelmezse zaten onun için değerin yoktur. Beni önemsemeyen birini bende önemsemem. Kadın soğukkanlılık yapmakla iyi yapmış. 22 yıllıkta olsa 40 yıllıkta olsa o dost artık eskş dost değildir
Sağ olsun işten izin alıp gelmişti şahidim olacak arkadaşım. O olmasaydı yanımda bir başka çok yakın arkadaşım vardı o olurdu heralde ama çok üzülürdüm.
En İyi Cevaplar