Motor kullanan kadınlar sizce de çok çekici değil mi? Tarz sahibi, eğlenceli ve özgür geliyorlar bana. Motorcu kadınlar derneği bile var. Siz ne dersiniz? Motor kullanmaya hevesiniz var mı hanımlar? Ve motor kullanan sevgiliniz olsun ister miydiniz beyler?
Salak salak yorumlar var ya motor kullanan kadın çekicidir seksidir veya erkeklere özeniyordur demiş herkes. E be g*rizekalilar motor insanların kullanması için yok mu? üretirken kadınlar kullanmasın mı denmiş? biz araba kullananlara araba kullanan çok çekici ya diyor muyuz böyle bir saçmalık olabilir mi. Yakışan kullansın çirkinse kullanmasın demişler bir de ya e arabayı da o zaman sadece güzel ve yakışıklı insanlar kullansın motor motora binmiş esprileri ya sogutuyorsunuz beni canım ülkemden 3 yaş zekası espriler ve yorumlarınızla isteyen istediğini yapar sizde burnunuzu sokamazsınız
Bir araç kullanmak havalı olmayı sağlayacak ya da kişiye yakışacak bir şey değil. Sürülen aracın cinsiyetle de ilgisi yok. Bu sebeple kadınlar için bir şey düşünmüyorum tıpkı erkekler için de bir şey düşünmediğim gibi.
Ehliyet alıyorsun ve motor kullanmaya başlıyorsun. Gayet normal bir durum. Her motor süren kadın mükemmel değil, bazıları kıro bazıları normal bir insan olabiliyor.
Zaten motor süren çoğu kadın da "ee ne var bunda? " diyor, özel bir durum yok yani.
Motosiklete merak salmış ehliyetini almış ve 150cclik bir başlangıç motoru almış yolun başında biri olarak yazıyorum :) Motosiklet üzerindeki kadın eski çağda at üstünde savaşan savaşçı kadın gibi cesur ve seksi görünüyor bana ama ben muhafazakar bir insanım ve malum motosiklet üzerindeki kadının fiziği çok belli oluyor özellikle de malum arka tarafı... hele ki pozisyon itibari ile sport bir motosiklet sürdüğünü hayal bile edemiyorum sevdiğim kadının buna izin veremem yani şu kıyafete bir çare olsa... Motosikletli kadın CANDIR :)
Bakın ciddi söylüyorum, Dünya'nın her tarafında şekilcilik, poz kesme anlayışı yaygınlaştı ama amerikanlarda bile bu kadar etiket meraklısı bir toplum yok yeni nesilde. Ben böyle bir mantık göremiyorum bizim milletten başkasında.
Yav motor süren kadın, motor süren kadındır, nedir bu 'Şunu yapan çok çekici, bunu yapan özgür' tribi? O kadar kolay mı la bu işler, bu mantıkla hayata bakan insanlar değil motor, transatlantik kullansalar gene de bir halt olmaz onlardan.
Bende iki yıl oluyor motor kullanalı gayet eğlenceli ve özgür hissediyorum. Hayatında farklı bir canlı görmüş gibi bakanlar da var haliyle semtte tek kız motorcu olunca. Yalnız alıştım insanların bakışlarına. O yüzden benim ailem de beni bu şekilde kabullenip seviyorlar. İşin doğrusu insanlar ne der demeyeli iki yıl oldu arkadaşlar. Mutlu olduğunuz ve olacağınız şekilde yaşayın.
Tehlikeli. Son zamanlarda motor kazası yapıp acı şekilde (resmen parçalanarak) ölen tanıdıklarım olduğu için artık kötü bakıyorum. Önceden eğlenceli güzel gelirdi, hatta benim de hevesim vardı sürmeye ama cidden çok tehlikeli. Kadın da çok özgür ruhlu olmamalı bence sonra zaptetmesi zor oluyor :D
Ben motosiklet hayranıyım ve dört tane motosiklet aldım sattım, en son iki sene önce motorla kaza yapıp sol kol bileğimi kırınca patron motor almamı yasakladı ama yine alcam kaçarı yok ve kendim için istediğimi eşim için de isterim, o nunda merakı var ama cesareti yok, motoru alayım onunda kaçarı yok öğernecek
ilk başlarda yolda filan görünce çok şaşırmıştım ama mantıklı neden sürmesinler ki ama İstanbul gibi bir yerde kimsenin sürmemesi lazım =D =D İstanbul da şöförler kafayı yemiş bisiklet paten motorlu birini görünce arabayı direkt üstüne sürüyorlar =P
Evet benim de var büyük bir motor merakım, birkaç ay sonra da almayı düşünüyorum fakat; trafikte erkeklerin bile motor kullanması bu kadar tehlikeliyken, o kadar sıkıştırılıp önemsenmezken kadınlar daha çok sıkıştırılır, rahat bırakılmazlar bence.
Bence çok güzel bir şey bende 10 senedir kullanıyorum bence motosiklet kullananların daha çok artması lazım erkek-kadın herkes motosiklet kullanmak ayrıcalıktır kadınlara daha çok yakışıyo motosiklet kullanmak ayrıca
İki kat savunmasız geliyorsunuz bana. Var motorcu kız arkadaşlarım. Malesef hep pozitif yanlarına bakıyorsunuz. Kaza anından kendinizi kurtaramıyorsunuz. Ha ! yok mu pozitif yanı? Var var. Belini bükmeyi öğreniyo bir çok htun motor da :)
Motosiklet herkesin harcı değil. Kadınlar motosiklet kullanıyor diye neden bu kadar tuhaflaştırıyorsunuz ki durumu, istediklerini yapabilirler, ucube gibi aaaa bakın böyleleri de var demek tuhaf oldu sanki sayın soru soran
Kadıların motor araba kullanması çok yanlış bir sey. Peygamber efendımix bile buyurmuş karısına evinde dur kocanı mutlu et çocuklarına bak. Kadının vazifesi Budur
Lisedeyken vespa kullandım sonra uzun süre ayrı kaldım son birkaç aydır başlamaya niyetim var ehliyeti filan almıştım ekipmanları yavaş yavaş tamamlıyorum
motor kullanan kadinin kendine guveni vardir.. severim... ama araba kullanan bayanlari bile trafikte sikistiran okuzler varken turkiyede motor kullanmak cok tehlikeli.
Kesinlikle dikkat çekiyor motor kullanan kAdınlar ama trafikte illaki korna ve sözlü olarak tacize uğruyorlardır biliyorsunuz burası cinsel açlığın Afrika'sı
Herkezin kendi özgür iradesi var kim neyi yapmak istiyosa yapsında kızlarda fazla abartmasın yakında kirli sakal ellerinde tesbih felanda görcez heralde
Benimde motorum var yazları çok sık kullanıyorum herkese de tavsiye ederim. Kadınların kullanması da çok güzel bir şey özellikle Karizmalarına karizma katıyor
ee haramdır muhtemelen. bir kadının saçı açık hem de motora binmesi. bunlara her şey haram. kadının mümkünse dışarı bile çıkmaması lazım. yeni türkiye böyle. bu tür zevkler için müslümanların azınlıkta olduğu yerlerde yaşamanız lazım.
En İyi Cevaplar