Genel olarak eski araçları kullanmak zordur ve benzinli araçları özellikle çünkü eski araçların mekanik yapısı biraz daha farklıdır ayrıca eski arabalarda yenilerde olduğu gibi teknolojik destekler olmaması da kullanımı zorlaştırıyor. Mesela yokuş kalkış desteği, patinajı engelleyen ASR sistemi, ani fren desteği olan ABS vs. gibi özellikler. Mini cooper, opel corsa, Renault clio, Fiat palio gibi bütçeye göre küçük hatchback arabalar daha kolay kullanılabilen araçlar ve otomatik vites olanları tercih ederseniz çok daha kolay olacaktır. Kendinizi bunlarda geliştirdikten sonra daha geniş, manuel arabalara da vs. Uyum sağlamaya başlarsınız.
Yeni başlayan biriysen eğer, kasa olarak çok büyük olmadığı sürece sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Çünkü kullanım olarak sadece iki kısma ayrılır otomatik ve manuel die. Kasa olarak büyüklük küçüklük farkı da genel olarak dar yerlere girip çıkmak, parketmek gibi kolaylık/zorluk gösterebilir hepsi bu.
Genel olarak Manuel Vitesli araçları kullanmakta zorlanıyorlar. Onun dışında SUV'lar diyebilirim. Eski model araçlar da olabilir. Onların aksamları biraz daha farklı çünkü. Bilene kolay aslında.
Kusura bakma ama ben soruyu anlamadim yani belli bkr model yokki arabaa kulanimini kolaylastkrsin veya zorlastrsin ha ama otomatik veya manuel demek istiyorsan otomatik al onu herkes kullanabilir ikinci tavaiye olarak da cok büyük bisey alma oda kolaylastirir ama belli bie Modell marka istiyorsan yok öyle bisey
uzun ve genis arabayi zor kullanirlar ayrica bi bayan söforü park yaparken izlemek cok keyifli 😎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
belki biraz gülünç ama ben Toros Şahin gibi arabaları çok iyi kullanıyorum skslnsks övünmek giibi olmasın geçenlerde yeni araba aldık ona elimi bile sürmedim