Kürt olduğum için dışlanıyorum. Ülkücü diye geçinenlerin çoğu neden anlayışsız?

Merhaba arkadaşlar. Tunceli'de doğdum. Ankara'da, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okuyorum. Üniversitede çok fazla ülkücü var. Birçoğu ırkımın Kürt olduğunu biliyor. Aralarında kızlar da dahil laf atanlar oluyor. Kavga arayanlar oluyor.

Benim ırkım Kürt; lakin benim vatanım Türkiye, vatanım Türk bayrağı, marşım İstiklal Marşı. Ama bunu anlamıyorlar. Ülkemin iyiliğini her şeyden çok isterim. Bana karşı ırkçılık yapanların birçoğu da cahil. Ki ülkücü diye geçinenlerin pek akıllı olmadıkları da ortada. Ben en az 500 kitap okumuş biriyim. Bunların en az yarısı Türk tarihi ile ilgili. Mete Han'dan Mustafa Kemal Atatürk'e kadar hepsini bilirim ve severim.

Ama yok ! O ırkçı Türklere karşı Türk olabilmek için illa ırkın Türk olması gerekiyor. Söylesenize, hangisi daha hayırlı? İnsanın Türk olarak doğması mı yoksa Kürt olarak doğup vatanına cânıgönülden bağlı kalıp Türk tarihini muasır seviyeye ulaştırmada yırtınmak mı?

Gerçi bu alaycıların Mete Han soyundan geldiklerini unutmuşum. Cahilliklerine veriyorum. Bir cahili dinlemem ama gene de toplum içerisinde sırf Kürt olduğum için dışlanmam zoruma gidiyor. Yeter artık !
Kürt olduğum için dışlanıyorum. Ülkücü diye geçinenlerin çoğu neden anlayışsız?