Böyle de uyduruktan bir basın açıklaması yapmışlar, bana pek samimi gelmedi
Watsons'ta yaşanan "çıplak bir şekilde üst arama" olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Böyle de uyduruktan bir basın açıklaması yapmışlar, bana pek samimi gelmedi
Ben de bb krem le gitmiştim watsons a aynısından almak için. Orada çalışan bayandan istedim. Neyse buldu verdi bana. Benim olan ürünü çantama koyarken, saçma sapan suçlayıcı ve ters bakışlarla -bu sizin mi dedi? Evet dedim tabi ki benim. Üzerinde barkot falan da yok farkındaysanız. Beni oldukça sinirlendirmişti.
Yani doğru bir haber olabilir. İnşallah değildir ama.
Kamera sistemi denen bir şey var, bilmeden etmeden insanı zan altında bırakmak çok yanlış.
Barkod demişim
Ürün güvenlik sistemi yani*
Aynen öyle, bütün ürünlerde o malum beyaz barkodumsu şey var
Demek ki artık avm gibi kalabalık bir mekanda bile bunu yapabiliyorlar. Korkunç bir şey bu. Kız gerçekten çalmış mı çalmamış mı bilmiyorum, önemli de değil. Ama bana böyle bir iftira atılsa ve bunlar yapılsa ben o an o avmyi başlarına yıkardım.
Çalmış bile olsa yaşı daha küçük.. böyle bir arama yapılması her türlü suçtur
@Bücür_cadı Önemli de değil diye eklemiştim zaten. aksini söylemiyorum bende.
Biliyorum görüşünü desteklediğim için yazmıştım ztn
@Bücür_cadı O zaman teşekkürler haklısın, haklıyız :)
watsonun olayı doğrulayan açıklaması ve suçluların ağır bir şekilde cezalandırılacağını açıkça ifade etmemesi tam anlamıyla rezilliktir, güvenlik görevlilerini çalıştıran taşeron güvenlik şirketi ve vialand avm de bir o kadar suçludur devletin acilen gereğini yapması gerekmektedir
güvenlik görevlisinin sadece önleme aramasına yetkisi vardır. adli aramayı yapamaz. bunu sadece polis yapabilir. eğer bunu bir güvenlik görevlisi yapar ise kişi hürriyeti ihlali yasasını çiğnemiş olur ve kanunen suçtur. cezası vardır.
Cevap
23Cevap
bir güvenlik görevlisi olarak şayet olay gerçekse o güvenlikler biter
bizde de polis gibi kadının üstünü o denli sadece kadın güvenlikler arar ve kimsenin olmadığı yerde özel arama bölmesinde aranır.
yapılan sey suctur bu avrupada olsa o magaza kepenk indirirdi türkiye de yüzsüzler özür bile dilemiyor kızların boykot etmesi lazım ama bilinçsiz cok insan var
bir daha asla watsonstan alışveriş yapmayacağım. watsons karşısında bir iki ruj için bakan moduna giren vloggerların hepsini de takipten çıkardım.
Burasi Turkiye. Spor yapan dayak yer mini etek giyen tecavuze ugrar şort giyen tekmeyi yer otobuste tek kalan tecavuze ugrar sonra öldürülür gece gec saatte sokakta olan kiz sokagin ortasinda tecavuze ugrar. begenmiyorsan git (!)
Sanmıyorum böyle birşey olduğunu. Abartmışlardır ve dolandırarak üzerine birşeyler ekleyip böyle bir haber yapmışlardır.
mahremiyet denilen bir şey var hırsızlık olayı dahi olsa çocuk sayılabilecek birisi çırılçıplak soyularak kontrol edilemez.
Gerçekse eğer rezil bir durum haklisin. Kadina sayginin bittigi nokta resmen.
Ben de bugün Watsons'ın internet sitesindeki basın açıklamasını okudum. Kime inanacağımızı şaşırdık
Kesinlikle kabul edinilecek birşey degil. Rezillikten de öte birşey.
çok saçma hırsızlık yapmış olsa bile soymaya hakları yok ne demek ya hepsi hapsi boylamalı bence başta müdür dahil olmak üzere olaya karışan herkes
valla yakinda tuttuklari kadini yatirirlar yere bunlar
Watsonsda bitmiştir çok ayıp çok yalnış bir muamele insan haklarına sığmıyor
Reklamın iyisi kötüsü olmaz... Bak seni bile kullanıyorlar...
Ben dün haberde görmüştüm. Görevliler görevden uzaklaştırıldı. O kadar rezilce ki hemde ben utanıyorum
Kamera görüntüleri incelenir kim suçluysa en ağır ceza verilir ya da gider kapısında yere otururuz bir nevi oturma eylemi yasal hakkımız sonuçta.
Bence gayet güzel bir açıklama olmuş sonuçta firmayı ilgilendiren bir konu değil.
Kesinlikle yanlış özellikle arama yapan güvenlik görevlisi yasadan habersiz güvenlik amiriyim ve kesinlikle o eleman kovulmalı
Bu tür davranışlara ağır cezalar verilmedikçe devam edilecektir.
Kizi soymak yerine kamera kayitlarina bakmaliydilar once boyle bir suphe olustuysa cok sacma.
Haklarını bilmek çok önemli işte. Aratmayabilir üstünü arayın polisi der tamamdır.
Cok kotu bir olay zaten sürekli kadınların alışveriş yapabilecegi bir yerde erkek eleman çalıştırmak yanlış
Burdan belirtiyorum o güvenliklerden biriside bendim 🔫
Igrenclik delil yoksa kimseye muamele yapilmaz tabi amlatilan dogryysa
Çok klişe soru 50 defa aynı soru soruldu
Görmedim 🙈
Olsun ben yinede yorumlayayım. "İnsanlık dışı bir olay" kınıyorum bir daha yüz temizleme jelimi orada almayacağım. Başka yerde bulamıyorum önerin var mı :(
Hangi markayı kullanıyorsun
NEUTROGENA
Gratis, Migros gibi yerlerde bulursun
Gratis de yok Migros'a bakmam lazım
Migrosta vardır
Bakayım Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Çok kötü iğrenç bir olay maalesef
onu yapanların hepsi hapse atılmalı
Daha da Watsons dan bisey almayacagım
O güvenliklerin şefiyim ben kabul ediyorum.
İğrenç bir durumdan ötesi değil.
kimse alışveriş yapmasın tamamdır
Allah belasını versin
Saçan saoan haberler ya
Aynen kötü bir davranış.
çok tepkiliyimm
İlginç
Hoş değil
Banane
amaç farklı demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar