Dün gece camii'de namaz kılan çocuğa taciz/ tecavüz girişimi oldu. Binlerce polis, helikopter gelmis almışlar. Nereye kadar böyle gidecek bu konu hakkinda dahi birbirlerine saldıran halkı kışkırtmak hükumet aleyhine galayana getirmek ile suçlayanlar var. Kutuplaşma, taciz Suriyelilerin ve diğerlerinin gitmiyoruz eylemleri tehditleri ne kadar sürecek biz mi gideceğiz sonunda. Son olarak imam son anda kurtarmasa o çocuğun vebalini kim ödeyecektir hangi ideoloji, takim gibi tutulan parti vs kim kim kim?
Esenyurt'ta dün gece yaşanan taciz olayı ve sonrası hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim anlamadığım, camide nasıl tecavüz edebiliyor birine.
Bu ülkeye doluşturulmuş tiplerden gına geldi. Bu millet de tepkisini gider en olmadık insana gösterir Gaziantep'de yaşlı bir kadının suratına tekme atan bir ayı vardı. O kadına acıdım ama bu millete de resmen ihanet ediliyor.
İç İşleri Bakanı bir de utanmadan sokaktaki çoluğa çocuğa dahi tasallut eden sapıkları savunup kendi milletine suç atıyordu
Tacizciler her yerde burada bile var sürekli yazıyor kadınlar ölümü hakediyor diye zorla gasp etmek bir insana zarar vermeye çalışmak ne demek ya böyle insanların yaşamaması gerekiyor. Toplum için gerçekten tehlike saçıyorlar.
bu esenyurt ohal ilan edilmeli ben neyseki bu garip yerin 50 km gerisinde yaşıyorum ama orada afrikalısı, suriyelisi afganı pakistanlısı hatta ülkesini bilmediğin insanlar yaşıyor lan heryerdeler toplama kampı gibi.. acil f16ları kaldırıp esenyurtdu bombalamak lazım sonra yenidne şehri inşaa ederiz nasıl olsa bu işleri çok seviyoruz..
Şiddete gerek yok emin olun. madem demokrasi var halk birlik olsun yeter emin olun 2bilemediniz 3 aya temizlenirler ama işte insanımız menfaatlerinden vazgeçmiyor buda ayrılığa sebeb oluyor