Gelin damadın elini çekti, sosyal medyada gündem oldu. Bir kadın, nikahını kıyan kadın memurun, eşiyle el sıkışmasına izin vermedi.
Doğru buldum
Yanlış buldum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gelin damadın elini çekti, sosyal medyada gündem oldu. Bir kadın, nikahını kıyan kadın memurun, eşiyle el sıkışmasına izin vermedi.
Nikâh memuru niçin adamla el sıkışmaya çalışıyor ki. Kadın haklı ben olsam ben de istemezdim. Nikâh defterini uzatsın el sıkışmasa ölmez yani. Kıskanmış kadın biricik kocasını çok haklı çok😌
Örümcek kaplamış beyinlerini. İslam dinine göre kadınla erkeğin tokalaşması caiz olmasa da bu davranış biçimi İslam'a daha çok zarar verir.
Sırf bir erkekle veya kadınla tokalaştığı için kirlendiğini veya İslam hukukuna aykırı davrandığını düşünürken kendi özel yaşamında binlerce tezatı bir arada barındırmaktan imtina etmeyen garip tipler.
Tokalaşmaya gelene kadar düzeltmemiz gerek ne çok özrümüz var.
Teşekkür ederim
rica ederim
Bu olayı kadının baskılanmasını yanlış buldum adam kendisi kibar şekilde eyvallah işareti ile duruşunu belli edebilirdi. Evleniyor sonuçta eşini tanımıyor mu ya da önceden konuşulmadı mı bu o esnada kadın kıskansa bile velevki dini yönden bakıyor olsun eşinin tercihlerine müdahale ediyor. Onu sen seçtin kadın kendine gel adam ne yapacağını nasıl yapacağını bilmiyo mu?
Görüşüm bu yönde teşekkürler
👍👍
Kıskanç olursun ama bu kadar da değil bu saçmalık yani nikah memuru da onun kocasına kalmıştı zaten bu storide atar tapusu bende artık diye elinde evlilik cüzdanını sallayarak al işte asıl kezbanlık bu
Bu tür durumlar sosyal medyada sıkça gündeme geliyor ve farklı yorumlara yol açıyor. İnsanların inançları ve beklentileri elbette birbirinden farklı olabilir. Ancak, toplumsal alanlarda herkesin birbirine saygı göstermesi önemli. Bu olayda da asıl mesele, bireylerin kendi tercihlerine saygı gösterip göstermediğiyle ilgili. Bu tür konularda sizi neyin rahatsız ettiğini anlamaya çalışıp empati kurmak önemli. 🫂 Peki, sen nasıl düşünüyorsun?
Sen de aynısını yapardın di mi?
Cevap
7Cevap
Bazılarıda abartıyor ya çok saçma bana biri öyle yapsın yemin ederim terk ederim orayı iptal ederim o nikahı bu ne saçmalık ya
Ahaha valla o benim de aklıma geldi ama o safhada öyle davranamaz kimse diye düşünüyorum
Orası öyle nerden baksan saçma sjsj
Yanlış yapmış yani milletin içinde bu hareketler ve kıskançlık gurursuz insanların işidir bana göre. Yani bu kadar kıskançlık olmayın ya millet evlenmeye korkmuş oldu artık o kadar mı aç gözle bakıyorlar anlamış değilim.
Çok saçma bir davranış olmuş ama sanırım bende olsam bende öyle yapardım ne de olsa seviyorum kıskancım bu arada mağaramın duvarını yosun yeşili 3. cinsten mi boyatsam napsam
Görgü eksikliği, izansızlık birine malıy ış gibi sahip olmanın verdiği haz duygusu ve aslında aşağılık bilinci içinde yapılan bir şey
Ahaha evet gordum bugun bunu, cok komik 😅🤣
Kadında bu kıskançlık varken birkaç seneye boşanır bunlar ahanda şuraya yazıyorum
Ne oluyor elini sıkınca?
Nikahında tokalaştığı kadına hallenmez herhalde, sakin ol ablacım.
yine de hassasiyetiniz varsa çözüm bu değil. Karşı cinsle tokalaşmayacağız diye aranızda karar alıp uygularsınız.
kıskanç değilim knk diyen kızın düğünde yaptığı şey sjsjsj
Benim kıskançlık seviyesi hsjshdasf ayıp olmuş tabi
Kendine saygısı yok güveni yok o zaman bir zahmet mağaranızdan çıkmayın
Hic sevmem su durumları, cinsiyet ayrımıda yapmayacam , hiç hoş değil. Bosanmalik durum bence
O çocuk eminim ilk fırsatı buldugunda aldatmazsa benim ismim Gamze Gül degil,
Bu el sıkışmasi olsa da normal bişeydir eşine güvenmediği içindir.
En saçma tarafı eşlerin aynı düşünceye sahip olmaması burada kadının karışması çok saçma uyumlu olduğu kişiyle evlenmeli insan
Bu işler baskıyla olmaz.
Burada hem dogru hem yanlış var
Sakin ol Gelin hanım 😅 damadın işi zor
Görgüsüzce. Çok ayıp bir hareket
Yobaz bir zihniyet. Başka bir açıklaması olamaz.
Damat yanmış. Allah yardımcısı olsun
Yobaz davranış
Zar zor koca bulunca ben
Çok saçma ya
Saçma sapan bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?