Asafadfa şeklinde gülmek sizce ergenliğin getirdiği bir şey midir yoksa alışkanlık mıdır? Emojilerle ve haha şeklinde gülmek varken neden random atar? Sinir oluyor musuz böyle insanlardan yoksa ben de random gülüşünü severim diyenlerden misiniz?

Genelde klavye varken yazılıyor. Bazen yazarim arkadaşlarıma karşi oyun içinde chat yaparken seri bir gülüş olsun dalga gecer anlamında yazıyorum
Bu şekil gülüşler den nefret ederim ergenler kullanıyor genelde
Sinir oluyorum bende
23 yasinda kulllanan bile var aklim almiyor
Ben normalde hahahaha diye gülerim ama bişeye çok güldüğümde anlamsızca klavyedeki bütün harflere basıyorum😂
valla ben cok seviyorum ama o sekilde degil genelde sjsjsj ya da asdasasa diye. tanimadigim birine de yapmam
Cevap
6Cevap
Hiç random kullanmadim bir kaç ay önce ogrendim random ne demek o derece😂😂
hoşlanmıyorum hala. d xd yapanlar var bu da hoşuma gitmiyo
Bence Hahahaha diye gülmekten daha samimi görünüyor her cümlede değil ama o zaman fazla cididyetsizlik olur
bu karışık harflerin adının random gülüş olduğunu şimdi öğrendim. kim nasıl gülerse gülsin pek te ilgilenmem.
Bazen yaparım ya ama her kelimesinde yapanlara gıcık oluyorum ve cümle sonuna nokta koymayanlara da.
Adamına göre bro, mesela senle konuşurken hep yaparım. Ergensin ya djoxjoxmdkxidksksoskxlxjddjdodkdls
Akıl yaşta değil başta. Konusmalarindan zeka seviyen de belli oluyor zaten. Hem madem kendinden küçükleri hor görüyorsun neden kendinden küçük biriyle takılıyorsun? NOKTA
He öyle desene niye baştan demiyon ben de bazen yaparım. xjxixjxkxjxi
cok sacma gelıyor bana
Ben imoji kullaniyom hep
ne oldugunu bende yeni ögrendim😅
Hayatta yapmiyacagim bir gülüş şekli
Sacma ve gereksiz buluyorum.
Midem kaldırmaz. Hiç sevmem.
Çok saçma bir gülüş. :/
gereksiz
aliskanlik.
Yeni ogrendim onun gulmek oldugunu senden
Ergenler kullaniyor genellikle. Yasi 23 olupta kullananda var artik bilemiyorum onu
Sacma geliyor bana.
Anlamsız
Sinir oluyorum ben. Yaşı gelmiş 23'e random atıyor bana ergen gibi.
Herşeye sinir olursak burası sıkar boşver..
Haklisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar