Kadınlar neden bir erkeğin her hareketine anlam yüklemek zorunda hisseder kendini?

kadınların genetiğinde vardır detaycılık biz erkekler sonuç odaklıyız tabi burada şunu belirteyim istisnai durumlar var her iki taraf içinde nasıl ki biz onları anlamakta sıkıntı çekiyorsak onlarda bizi anlamakta sıkıntı çekiyorlar bazı konularda ve yapılanlarda en iyisi benim için her şeyi akışına bırakmaktır ve çok fazla düşünmemek kim ne yapmış ne düşünmüş ne söylemiş diye bizzat yakından beni ilgilendiren bir durum olmadıkça bu tür şeyleri önemsemem...
Dostluk yetileriyle değil, düşmanlık yetileriyle hareket ederler, özellikle de erkeğe karşı.
bnde de cok var aynisi zeka mi desem saflik mi illa bir anlam yukleyecegim elli tane analiz cikarip en kuvvetlisine inanacagim kafa bu biyle calisiyor
Erkekler kadınların hareketine anlam yükleniyor mu?
Dikkat etmem çoğu zaman trip attıklarını bile anlamıyorum ama onlar her davranışımın hareketimi analiz ediyorlar paranoyaklaştırdılar beni
İnceliyorlar işte. Bir aslanın avı olan zebra sürüsünün arasındaki en savunmasız olanı seçip sürüden ayrılmasını izleyişi gibi. Sonrasını herkes bilir :)
Cevap
4Cevap
Kadınlar bir şeyi sebepsiz yapmaz bu yüzden karşısındakinin de bir şeyi sebepsiz yapmıcağını düşünür
😂😂😂
Keşke bu kadar karmaşıklaştırmasalar daha yaşanılabilir hayatlar elde ederdik
Çünkü her insanın hareketi bir anlam taşır.. Anlamsız yapılmıyor hiç birşey.. ve genelde sizde bunu neden yaptığınızı bilirsiniz..
Kadınlar daha derin ve içten düşünür. Erkeklerse detaya değil direk olayın dışına bakar.
Neden erkekler hareketlerini anlamsızlandırma yoluna giderse bu yüzden.
Çünkü kadınların her hareketinin bir anlamı vardır :)
Hiç sorma, burada bile o kadar detaya iniyorlarki millet cevap vermiyor artık :D
sevgiye, mutlu olmaya ihtiyaç duyduğu için olabilir diye düşünüyorum
Aynen ya bazilari oyle erkek oksurse bile buraya geliip neden oksurdu diye sorcaklar o derece
Bir zaman sonra bu davranışları karşı tarafı paranoyaklaştırıyor bundan haberleri var mı acaba
Bilmm
Beyinleri Ayştan beyni gibi aynı
Uçan kuştan hesap soracaklar nerdeyse :)
Kadınız. Bu yetiyor. Anlamlandıramadığınız bir farkımız illaki olacak sizden.. sizle aynı olmamızı bekleyemezsiniz.
detaylara önem veriyoruz.
Fazla abartı değil mi yaptıkları
Dusuncek baska seyleri yok herlade
seven yapar. kizkara ozel bir sey degil
Fazla ayrıntıcı olmamıza bağlıyorum bunu. :)
Kadınlar detaycıdır..
Evet.. Neden acaba
Boşluktan.
çünki onlar kadin.
Aşırı değil mi
Oyle mutlu oluyordur
Mutlu olsa bile sonunda iki tarafta mutsuz oluyor ve zaman çalıyor birbirlerinden ve birbirlerini anlamadan vakit geçiriyorlar
Kadın işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar