Erkekler neden her seyi tukettikten sonra kadının degerini anliyor?

2. defa yaşıyorum bunu. İki sevgilim oldu. İkisi de bir şeyleri tüketti, şans verdim olmadı, düzelmedi. Artık bitti deyip ondan ayrıldıktan sonra geri donme çabaları var ve eskisinden daha ilgili olarak.

Aylarca seviyorum demeyen adam bu sözü ikna etmek için kullanıyor mesela. 1 yıllık ilişkide almadığı çiçeği aliyor. Etmediği iltifatları ediyor.

Onun yanındayken beni görmezken gelirken simdi benimle karşılaşmaya çalışıyor. Arkadaşlarımı ayarliyor, gittiğim mekana geliyor.

Bunlar en az 2 ay sonra oluyor. İlk 2-3 ay ses yok. Sonradan geliyorlar kafaya anca mı dank ediyor bilmiyorum. O 2-3 ayda da kadinin acisi geciyor hayatina bakiyor zaten. E yanindayken hiçbir kıymetim yoktu, yanindayken çiçek yoktu, güzel sözler yoktu, kıymetim yoktu. Para meselesi yapılıyordu ama şimdi gel yemeğe çıkalım ben ödeyeceğim.

Abi bunları niye kadın yanibasinizdayken yapmıyorsunuz. Turk erkekleri mi böyle yoksa erkegin genel kodu mu böyle anlayamadım.

Turk erkekleri için kadının varlığı da dert, yokluğu da dert. Yanında var oluyorum üzüyor, kırıyor, yanında oldugumu görmüyor, kıymetimi bilmiyor. Çekip gidiyorum, yaninda olmuyorum sen böyle yaparsan bende giderim seninle mi uğraşacağım diyorum. Bu sefer peşimden tekrar geliyorlar.

Ama eminim ki ilişkiye tekrar şans versem bir öncekinden farklı olmayacak. Abi turk erkekleri olarak derdiniz ne? Kadinlar olarak var olalım mı yoksa yok mu olalım?

Yanınızda bulunalım mı yoksa gidelim mi? Varken yok gibi hissettiriyorsun, yokken o kadını yanınızda tekrar var etmeye çalışıyorsunuz. Bu nasıl iş anlayamıyorum ben.

Erkekler neden her seyi tukettikten sonra kadının degerini anliyor?