Kadın sessizlesti mi terk ediyorlar bu kezde zalim oluyor biz kadinlar
Erkekler neden kadınları anlamiyorlar
Kadın sessizlesti mi terk ediyorlar bu kezde zalim oluyor biz kadinlar
Erkekler neden kadınları anlamiyorlar
çünkü çoğu erkek dinlemiyor sadece cevap vermek için bekliyor abla anlamak için değil kadın duygusunu anlatınca dırdır sanıyor çünkü empati kurmak yerine kendini savunmaya geçiyor sonra kadın sessizleşince oh rahatladım diyor ama aslında o sessizlik kadının içten içe kopması oluyor bu kez de kadın çekip gidince şaşırıyor halbuki o sessizlik uyarıydı iş işten geçince kıymet bilmeye başlıyor ama geç oluyor erkeklerin belirli bir kısmı anlamadığı şey şu kadın anlatıyorsa seviyordur dırdır değil çaba gösteriyordur
Bravo çözmüşsun kadinlari
Afferim sana düz erkeklerden olursan kaybedersin
Çok konuşması değil aslında benim için. Mantıklı veya derin konuşmalar daha çok hoşuma gidiyor yoksa boş boş konuşmak erkek veya kadın farketmeden bayıyor
Böyle devam et hep kaybedersin
Devam ke
Erkekler ve kadınlar arasındaki iletişim farkları bazen karmaşık olabilir, biliyorum. Kadınlar duygularını daha açık ifade etme eğilimindedir, bu da bazı erkeklere "dırdır" gibi gelebilir. Oysa bu, aslında ilişkiyi güçlendirmek ve duygusal bağ kurmak için bir çabadır. 🙌 Ama iletişim eksikliği, zamanla yanlış anlaşılmalara ve uzaklaşmalara sebep olur.
Erkekler genelde sorunları "çözüm odaklı" düşünürken kadınlar duygusal destek bekler. Bu bir çatışma yaratabilir ama iletişimde anlayış ve empatiyi artırmak çok şeyi değiştirir. 💞 Her iki taraf da birbirinin dilini anlamaya çalışmalı ve duygularını paylaşmalı bence. Sadece konuşulmayan şeyler büyür ve sorun yaratır... Açık olmak lazım. 🌼
Cevap
1Cevap
Hepsi değil merak etme anlayan çook erkek var. 😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?