Ona yakın oluyorum. Ama o bir türlü anlamıyor. Onun yanında resmen heryerim uyuşuyor onunla olma isteği geliyor. Yani çok farklı bir his oluyor içimde. Anlaması için ne yapmam gerekiyor? Onada benimle olma isteğini nasıl aşılarım?
Cevabın nedir?
Artık o kutuya ne sokacağınızı şaşırmış durumdasınız sonra sonunuz kötü olduğu zamanda buraya peş peşe soru sorarsınız yok bu olur mu sürtündüm hamile kalırmıyımm duvara fışkırttı acaba menş rovanşeta atıp vajinama girermi kızım senin gibi zihniyetler hak ediyor
23 Yorumla
Soran+1 yılYalnız ben birlikte bile olmadım. Bakireyim. Sadece sevişme isteği var onunla
Soran+1 yılNeden
En İyi Cevaplar
+1 yılHocalar ogrenciye o gozle bakmazlar prensipten dolayi. Normalde zor ama erkek hocalar icin nispeten ihtimal yaratan ve kolaylayan bir yolu var; cinsellik. Azdir onu kendine cek, bu devamini getirebilir.
020 Yorumla
Soran+1 yılİşte devamı gelmiyor. Dudak ısırmaktan dudağım morardı
- +1 yıl
Demekki her sey dudak isirmak degil. Acik secik giyinerek tarzini degistirebilirsin ilk
Soran+1 yılTarzım normal zaten güzel biriyim herkes tarafından beğeniliyorum. Vücudumda çok iyi
- +1 yıl
Guzel cok kiz var. Senin bir hedefin var. Ki aslinda hic de zor degil elde etmek. Hocaya cok bariz yapisacaksin. Yanina falan bicok sey icin sık gideceksin. Dokunmaya calisacaksin. Normal tarz degil, baya dekolteli tarz giyeceksin. (Goren donup bakacak bir daha) Hocayla yuz yuze konusurken hoca goguslerini cok yakindan ve epey acilmis gorecek. Yuz ifaden ve gozlerinle onu isteyeceksin yuzunden. Daha bicok sey. Kesinlikle azacaktir.
Soran+1 yılDokunuyorum eline falan sonra geçerken çarpıyorum bir defa tesadüfen çarpıştık.
Soran+1 yılSürekli dudağıma bakıyor. Soru çözerken içime girecek
- +1 yıl
tamam işte bitiyo o da sana. O zaman gececeksin ikinci asamaya. Telefonunu iste anlamadigin soru olursa ararım diye. Sonra disari davet et hocam sizinle bulussak biyerde otururuz falan diye. Boyle yakinliginj artir. Disardaki buluşmaya da asiri acik secik giyin de git, nasolsa orda tanidik kimse yok. Böyle buram buram parfum kokusu, kirmizi dudaklar, yariya kadar acik gogusler, tam poponun hizasina kadar açık bacaklar. Gobek zaten açık olacak piercingli falan. Hoca ölsün bulusmada goruntuden. O sekilde zaten baya bir onu cildirtirsin.
Soran+1 yılYok artık mini etek giyerim ama o kadar da değil. Açık giyerim ama senin anlattığın kadar değil ayrıca numarası istedim öğrencime vermiyorum dedi. Ama bu gün baya fazla bakıştık
- +1 yıl
Ben sana hocayı nasil elinden geldigi kadar tahrik edersin diye anlatiyorum. Demekki sartlarini degistireceksin. Bazen boyle birseyi cok istediğinde "yok artik" demeyeceksin. Ayrica belki hoca dindar mazbut biri. O ihtimal de var. Oyleyse o is zaten olmaz.
Soran+1 yılÇok... ?
Soran+1 yılBak amacım şu kendime çekip onu elde etmek
Soran+1 yılTamamen bana ait olsun istiyorum.
- +1 yıl
Anladım istersen özelden yaz detaylı konuşalım
Soran+1 yılYazamıyorum
- +1 yıl
niye?
Soran+1 yılYeni olduğum için
- +1 yıl
Görüşümü beğen, beni takip et ordan ben profilini görürüm, mesaj atarım
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Oldumu
- +1 yıl
@Duygusuzkızz olmuş mudur?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa yemin ederim ne hale gelmişsiniz anlamadım sizin gibiler yüzünden cidden normal olan erkek kız fark etmez hepsine bozuk diyorlar siz anormalsiniz cidden ne bu seks manyaklığı ya git oku hayatını kurtar gereksiz olma ya sabır ya Allah gece gece ya !!
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
24Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılhocam cetvelin çok seksi de ayrıca kaleminizde çok sert duruyor de, anlar o
23 Yorumla
Soran+1 yılCetveli yok yalnız 😀
- +1 yıl
sizi ergen manyaklar.
- +1 yıl
hoca fetişi knk :D
Sen öğrencilere yönel adamıda işinden etme ve meslek ahlakından etme bu kadar azdıysan sokaklar zaten abaza dolu
010 Yorumla
Soran+1 yılO bana çekici geliyor. Bakireyim ve kimseyle birlikte olmadım sadece ona karşı hissediyorum
Soran+1 yılKuşu ötmez derken ne demek istediniz?
- +1 yıl
Şekerim bu yaşta birinin bazı deyimleri bilmesi lazım. Şeyin kalkması ve inmemesi demek. Bende zaman zaman olgun kadınlara meylediyorum bazen biraz ileride gidiyorum ama erkek doğası gereği çok eşlidir. O kadınlarında %90 senin gibi daha küçükken yanlış seçim yapıp pişman olanlar misal 35 yaşında kadına 50 yaşında adam ne kadar yeticek 40 bile zarzor idare eder şimdide meyletmiyor değilim ama işten güçten vakit olmuyor
Soran+1 yılHmmm anladımm.. Yani de l neden yetmesin ki bana onu anlamadım
Soran+1 yıl40 tan sonra mı?
Soran+1 yılParabol ne hiç bir fikrim yok gerçekten anlamadım şimdi kafam karıştı
+1 yılHasta ruhlu vazgeç rahat bırakın şu öğretmenleri 😂😂😂
0124 Yorumla
Soran+1 yıl😀 kendisi beni bakışlarıyla tahrik ediyor o ne olacak
- +1 yıl
O kadar ger zek olduğunu sanmam başı belaya girer yapmaz kanımca
Soran+1 yılSürekli bakışıyoruz
- +1 yıl
Hahahahah sen bakıyor sanıyor olabilir misin?
Soran+1 yılHayır. Derste sana gözünü ayırmadan baksınlar sende bakıyor san
- +1 yıl
Sana gözünü ayırmadan bakıyorsa gözlerini kullanır öğretmenler. Bu seni istediği anlamına gelmez 😂😂😂😂
Soran+1 yılNe biliyorsun belki istiyor sanki bana adamın aklını okuyor belki istiyor o da 😀😀 olamaz mı?
- +1 yıl
Hayır öğretmenleri biliyorum göz teması mutlaka kurarlar ve sevgili ergen sen bunu yanlış anlamışsın
Soran+1 yılYalnız. Herkes yazı yazarken sadece gözü benim üstümde nedenn? Dikkatini çekiyorum 😊
Soran+1 yılVee.. Kimseye öyle bakmıyor
- +1 yıl
😂😂😂😂 dikkatini çekecek şeyler yapıyor olabilir misin? 😂😂😂
Soran+1 yılSadece dudak ısırıyorum o kadar 😂😂
- +1 yıl
Hahahahah baya etkileyiciymiş 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bu kadar basit olmamalı
Soran+1 yılNasıl yani. Bakireyim daha ne yapayım 😀😀
- +1 yıl
Yuh h bunu bu kadar rahat dile getiriyor olabilmene hayran kaldım iş bakirelik mi? Git kafanı temizle önce
Soran+1 yılYeteri kadar temiz olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Bak sen? O zaman bırak adamla uğraşmayı
- +1 yıl
Senin sevgin temiz olabilir ama bunu anlatamazsın
Soran+1 yılCanım soru gerçek değil. 😀😀
Soran+1 yılKızma hemen
- +1 yıl
Yeter lan 😂😂😂
- +1 yıl
Canım? Gerçekten artık sıyırmaya başlıyorum 😳
Soran+1 yılNe düşünüyorsun bu konu hakkında.
😁 İyi misin?
Soran+1 yıl😁😁😂
- +1 yıl
Sen misin?
Soran+1 yılKötü bir şey söylemedim. Tamam yeteri kadar trollendin
😂😂 iyi geceler 😂😂- +1 yıl
😂😂😂😂 bana bak sen harbi çatlaksın
- +1 yıl
Ya birileri artık kimseler bana benimle neden uğraştıklarını bir açıklasalar yemin ediyorum artık ayaklarına kapanıp özür dileyeceğim her ne yaptıysam
Soran+1 yılHoşuma gidiyor.. Herkes uyuyor evde kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum 😂😂😂😂 sen yazdıkça başkası yazdıkça gülme krizine giriyorum 😂😂
- +1 yıl
Neden ben? Başkaları da yazıyor ama en çok benimle uğraşıyorsun?
Soran+1 yılHiç bir fikrim yok. Denk gelmişsindir
- +1 yıl
Ya bırak bu ayakları cinnet getirmek üzereyim artık 😂
Soran+1 yılNeden 😀😀
- +1 yıl
Artık benimle oynamaktan vazgeç gerçekten yoruldum artık ve sıkıldım nefret ettirme kendinden sevdirmeye uğraşıyorsan bile bu her kimse iyice sinirlenmeye başladım artık
Soran+1 yılAa.. I don't understand..
Soran+1 yılBen kendimi neden sana sevdirmeye çalışayım ki?
Soran+1 yılSeni tanımıyorum bile
- +1 yıl
Öyle bir haliniz var bayım 😂😂😂😂 baya baya bildiğin göze girmeye çalışır cinsten
Soran+1 yılBayım derken
Soran+1 yılSeni gerçekten anlamıyorum 😑
- +1 yıl
Tamam tatlım hadi iyi geceler sana beynin iyice sulanmış senin
Soran+1 yılDelirdi 😱😱
- +1 yıl
Bak yarın çalıştığın yeri basacağım haberin olsun
Soran+1 yılTamam ama bir yerde çalışmıyorum basmada sorun yok 😊😊
Soran+1 yılKabul ediyorum seni gek sana bol köpüklü kahve de yaparlar
- +1 yıl
Nereyi basayım çalışmıyorsan
- +1 yıl
Geleyim de trolle beni orda da 😂😂😂
Soran+1 yılBilmem sen kafana göre takıl ya 🙃🙃
Soran+1 yılSen Antalyaya gel 😁😁😁
- +1 yıl
Kahvenin içine zehir de koyarsın sen 😂😂😂 sana güven mi olur
Soran+1 yılDinime küfreden müslüman olsa 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂 Antalya da Ne işin var senin canım iki gözüm? Sen benimle aynı şehirdesin?
Soran+1 yılGel beraber deniz kum sahil güneş diyeceğim ama kış geldi hayali olarak gelebilirsin yanıma 😊😊😊😀 bekliyorum
- +1 yıl
Hahahahah 😂😂😂😂 şimdi de hayal dünyamla dalga geçiyor ya
Soran+1 yılBenim ki çoook geniştir. Hayal dünyamla etkileşim kurmak istersen burdayım 😀😀😁😁😁
Soran+1 yılTabi sende hayal dünya diye bir şey varsa 😏😏
- +1 yıl
Tamam peki madem bu kadar seviyorsun benim hayal dünyamı çünkü sürekli beni çeken sorular soruyorsun? Neden hayal dünyanı sevdirmiyorsun o zaman?
- +1 yıl
Midem kalkıyor artık yapılan işkenceden 😂😂😂😂
Soran+1 yılDevamını getirmedin. Getirsen hemen cevap vereceğim de.
Soran+1 yılBen sana işkence yapmıyorum ama sen öyle algılıyorsun
Soran+1 yıl😉😉..
Soran+1 yılAlgılama kabiliyetini de ölçtüm bu arada 😂😂
- +1 yıl
BAna işkence yapmıyor isen başka birşey yapıyorsun? Göz kırptığına göre ben anlamalıyım 😂😂😂
- +1 yıl
Ne çıktı? Geri ze ka lı olma ihtimalim nedir?
Soran+1 yılWoww.. Sana onu demedim ama beni zor durumda bıraktın
😯😯😯- +1 yıl
Biliyorum demediğini bende senin algılama kapasiteni ölçtüm 😂😂😂
Soran+1 yılDemek benimle brainwars istiyorsun 😀😀😀😁
- +1 yıl
Her zaman 😂😂😂
Soran+1 yılşu an saat 02:15 brain nim error vermiş gibi gözlerini yavaştan kapatıyor ama senden dolayı bir error vermiyor sakın yanlış anlama.😉😉😉
Soran+1 yılSana beynim her zaman normal ve dinç
Soran+1 yılVe iyi geceler tatlı rüyalar ☺️😊
- +1 yıl
Anladım peki senin genel aurayı çözdüm ben. O zaman yarın ki Çin işkencesine kadar canım benime iyi geceler 😂😂😂
Soran+1 yılAynen sabah işkencen erkenden başlayacak beynini ona hazırla 😂😂
- +1 yıl
Hadi canım 😂😂😂 iyi de gizlisin ben seni mi arayacağım sürekli 😂😂😂
Soran+1 yılBen bulurum seni canını sıkma sen 😊😂😂😉
- +1 yıl
Tamam bas git hadi 😂
Soran+1 yılİyi geceler 😀
- +1 yıl
Tatlım orantısız zeka kullanıyorsun. Beni cinsellik kategorisinde ve yorum yasamayacağım yerlerde sorgulama sen zeki isen ben önde gideniyim 😂😂😂😂
Soran+1 yılTabi haklısın. Alkış 🤗👏👏
- +1 yıl
Dalga geçme 😂
Soran+1 yılYoo dalga geçmiyorum ama öyle algılıyorsan öyle olsun
🤗🤗- +1 yıl
Döverim bak 😂😂😂
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın? 😁😁
- +1 yıl
Hahahahahaha şaka dimi bu 😂😂😂😂
- +1 yıl
Sen beni tanıyor musun?😂😂😂
Soran+1 yılHayır sende beni tanımıyorsun 😂
- +1 yıl
Ya lütfen ya beni uzaklaştırıyor bak çözüm bulamadığım her konu böylede bir yönüm var
Soran+1 yılUzaklaş sen bilirsin. Nasıl istersen 😁😁
- +1 yıl
İyi tamam uzaklaşıyorum o zaman
Soran+1 yılŞaka mı bu 😯
- +1 yıl
Benimle oynama çok ciddiyim
Soran+1 yılSeninle oynamıyorum sen artık üstüne ne alındın bilemiyorum
- +1 yıl
Bak sen oyun oynamak istiyorsun ama ben böyle biri değilim. Ne ben seni gördüm Ne sen beni anlaştık
Soran+1 yılYa ne diyorsun anlamıyorum gerçekten seni tanımıyorum bile. Neden isteyeyim ki tanımadığım biriyle. Seninle uğraşmıyorum.
- +1 yıl
burada beni tanıyan tek bir kişi var onu Da ben tanıyorum. Sanırım buralarda Ne işim var diye farklı algılamış olabilir olayı ancak burası benim için kafa dağıtmaktan başka birşey ifade etmiyor. Hislerimi nasıl ifade etmeliyim bilmiyorum ancak çok samimi ve içten bir şekilde şunu belirteyim gerçekten çok değerlisin ve hiçbir kin nefret kızgınlık duymuyorum. Sen de duyma altında birşey arama
Soran+1 yılSeni tanımıyorum gerçekten. Beni yanlış anlama ben o sandığın kişi değilim özür dilerim
- +1 yıl
Ha belkide başımdan geçen olaya şahit olduğun için çok etkilenmiş ve üzülmüş olabilirsin ve bir şekilde bana yakınlık duymuş olabilirsin normaldir bu çünkü ben de yakın hissetmesem derdimi anlatmazdım. Her neyse
- +1 yıl
Tamam sen o kişi değilsin oldu peki 😂
Soran+1 yılNe olayı anlamadım
Soran+1 yılNe geçti başından
- +1 yıl
Herşeyi çok iyi biliyorsun sorma artık. Seni gerçekten çok seviyorum verdiğin destek ve moral herşey için. Hayatım boyunca unutamayacağım bir kötü anı olarak kalacak ancak iyi yanı gerçekten minnet duymam ve sonsuz değer veriyor olmam. Yalnız ben o bildiğin mafyalardan değilim 😂😂😂
Soran+1 yılDalga geçme kandırıyorsun şu an 😂
Soran+1 yılBeni tanımıyorsun bile şakacı şey seni 😂😂😂👏👏👏
- +1 yıl
Tanıyorum seni erkek düşkünü 😂😂😂😂
Soran+1 yılTamam sen öyle bil. Haklısın
- +1 yıl
Şıllık mısın kızım sen bacaklarını kırarım senin 😂😂😂
Soran+1 yılKomik değil. Saçmaladın. Bb
- +1 yıl
Çok mu saçmaladım senin kadar olamaz İnan bana 😂😂😂
- +1 yıl
Bak buradan ben sana Ne düşündüğümü ifade edemem, ne hissettiği mi de yalnız seni görmek ve anlatmak isterdim. Ancak buna cesaretim yok. Kafandaki tüm sorular yanıt bulurdu o zaman (cesaret edemiyorum ) çünkü hala yaşadığım olayın etkisindeyim. Seni kesinlikle üzmek istemiyorum özür dilerim biraz önceki aptal şaka için
Soran+1 yılNasıl yani.
- +1 yıl
Nasıl yani Yaşadığım olayın etkisinde olmasam çoktan gerçek hayata dönerdim ve İnan seni seçerdim yola devam etmek için yaşadığım durumla ilgili olarak yalnız başka bir şey arama altında. Cesaretim olsaydı tekrar aynı ortama girmeye ve seni seçmeye (başımdan geçen durumla ilgili) çoktan yanındaydım senden iyisini de bulamazdım kanımca ama gelip anlatmadığım, kafamdaki soruları sormadığım için bir de burada muhatap olunca sen normal olarak Ne dönüyor amaç Ne diye düşünmüş olabilirsin
- +1 yıl
Açıkçası işletilmeye başlandıktan sonra bende ne oluyor lan amaç ne 😂😂😂😂 diye düşünmeye başladım yalan değil o yüzden. Bak sen hayatım boyunca unutamayacağım bir insansın sadece bunu bil 😉
- +1 yıl
Sen otur buralarda beni sorgula ben heryerde seni anlatayım insanlara , en iyisi o diye. Çok günahımı aldın haberin olsun
- +1 yıl
Hiçkimsenin sana zarar vermesine izin vermem buna ben de dahil. Ben sadece laf sokarım 😂😂😂
Soran+1 yılTabi
- +1 yıl
Sanırım sen beni canımdan bezdirene kadar uğraşmakta devam edeceksin peki hesabı silip gidersem ve geri dönmezsem o zaman Ne yapacaksın çok merak diyorum?
- +1 yıl
Ediyorum
Soran+1 yılSeni gerçekten anlamıyorum.
Soran+1 yılBb..
- +1 yıl
Ben seni şu an anlıyorum sen bana?
Soran+1 yılNe ben sana?
- +1 yıl
Yok birşey hayır yok
Soran+1 yılTamam
+1 yılSoru sorunca tahtaya kalkmak için parmak kaldır. Tahtaya s.. k beni yaz.
045 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz herkes görsün istemiyorum 😀
- +1 yıl
Parantez içinde öğretmenim yaz. Böylece sadece ona yönelik yazmış olursun. :D
Soran+1 yılBizim sınıftakiler biraz malda üstlerine alınırlar 😁😀
- +1 yıl
Mal sende olduktan sonra üstüne alınmaları bir şey ifade etmez. :D
Soran+1 yılO ne demek şimdi 😀😀
- +1 yıl
Mal sahibi sensin , istediğine verirsin diyorum. :D
Soran+1 yılBen öğretmenime vermek istiyorum. Sınıfta ve okulda olanlar dikkatimi çekmiyor 😀 biraz çocuk geliyorlar
- +1 yıl
Bu biraz riskli olabilir. Aynı yaş aralığında sivil kişiler bul. :d
Soran+1 yılYok ben almayayım saol
- +1 yıl
O zaman dene bakalım. Hocam size vermek istiyorum de. :DD
Soran+1 yılHayır olmaz ben veremem der 😀😀
- +1 yıl
Zaten sen vereceksin , o değil. :D
Soran+1 yılTamam ama o verirse ben gerisini getirebilirim çift taraflı verme durumu var 😀😀
- +1 yıl
Kadın mı mk? :D
Soran+1 yılYok erkek 😀 sonuçta birlikte olmamız için onun ilk önce davranması gerekiyor ki ben sonra veriyorum bu durumda
- +1 yıl
Bence sen bu işi unut. :D Biraz ilgini başka yönlere kaydırırsan zamanla azalır zaten kurtulursun.
Soran+1 yılSanmıyorum 😀
- +1 yıl
Sanmazsan olmaz zaten. :D
Soran+1 yılBir başbaşa kalsak çok güzel olacak ta kalamıyoruz 😈😈😈
- +1 yıl
Kalınca görürsün artık ne olacağını. :D
Soran+1 yılİşte bir defa kaldık yok adamın dibindeyim dudağıma bakıyor içime girecek testti çözerken ama icraat yok 😀😀😀
- +1 yıl
Ulan okullari striptiz kulubune cevirmissiniz. 😂
Soran+1 yılÖyle değil. Amacım adama sahip olmak benim olsun başkasına bakmasın. Onu kendime çekmek istiyorum
- +1 yıl
Kolay gelsin sana canım. :D
Soran+1 yılKolaysa başına gelsin 😁😁
- +1 yıl
Gelsin severim. :D
Soran+1 yılHocayı kast ediyorum yalnız 😀
- +1 yıl
Hoca kadın olursa severim işte. :D
Soran+1 yılİyi sev bakalım. 😀 şuana kadar güzel bir Hoca ile karşılaşmadım.
- +1 yıl
Bizim zamanımızda çok vardı. :)
Soran+1 yılHoşuna giden olmadı mı hiç 😄
- +1 yıl
Oluyordu da bizim devir farklıydı sizinkine göre.
Soran+1 yılNasıl farklıydı
- +1 yıl
Ergenliğe erken giriliyor artık ve o zaman öğrencilere daha çocuksu bakılıyordu. Şimdi herkes eşit derecede gibi.
Soran+1 yılBen bir fark göremiyorum
Soran+1 yılEski şimdi de aynı
Soran+1 yılSadece akıl edememiş olabilirsiniz
Soran+1 yılYa da öğretmen olduğu için o gözle bakmamışsınızdır
- +1 yıl
Beğeni ve şehvetle baktığımız oluyordu ama karşılık almak için değil bu. Tamamen tek taraflı. Bizim dönemimizi bilmediğin için öyle geliyor sana. Uzun uzun bahsetsem farkı anlardın.
Soran+1 yılAradaki fark ne ki? O zaman master.. Var mıydı adını biliyor muydunuz? Eminim vardır ki olmaması imkansız birşey. Sonuçta sizds istemişsinizdir? Yanılıyor muyum?
- +1 yıl
Anlamadım son yorumunu. Mesaj atsana buradan yazıyorsun hala. :D
Soran+1 yılAtamıyorum 😁😁
Soran+1 yılYeni olduğum için sanırım
- +1 yıl
Kullanıcı adını yaz ben atarım.
Soran+1 yılİstek gönderdim
+1 yılaklı başındaysa yapmaz bir sakat durum olsa sen yavs*klık yapsan tvye cıkar atılır falan karı mı yok kendını parmakla
01 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim. Sadece sevişme isteği var onu görünce çıldırıyorum. Dudak ısırmaktan dudağım morardı yara oldu. Ama o bunu anlamıyor sanırım
ac amıyı göster bak bu aam de belki anlar 😂😅😅😅😛
00 Yorumla
+1 yılsem kac o kac yasinda belki kucuksun diye ugrasmiyordur nerde ne ogretmeni istersen mesaj at ozelden konusalim
04 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
ne derken mesaj at ozelden yardimci olum
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
ok bekliyorum
+1 yılYa adamı işinden edicen azdınsa git başka yerde kaşağılan. Ayıp günah ya. Adamın ekmeğiyle oynama
00 Yorumla
+1 yılöğretmenler öğrencisiyle ilişki yaşamaya sıcak bakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiy mini etegi gor sen o senden fazla fantezler kurar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılWat bizim bildigimiz skisme mi bu. . D
01 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle öpüşme 😁
+1 yılAuahahha peki kac yasinda adam 😂
00 Yorumla
+1 yılben öğretmenin olsam neler neler yapmıştım sana
03 Yorumla
Soran+1 yılAma o yapmıyor sorun o. Şüpheleniyorum ondan
- +1 yıl
Ben yapsam olmaz mı
Soran+1 yılHahaha 👏👏
+1 yılİkimizin yerine filmini izleyin birlikte
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 657 cevap paylaştı. Burası Amerika değil çok p*rno izleme
00 YorumlaÇok zor senin iş benden demesi bu bende de oldu
00 YorumlaYeni moda bu ülkede hoca öğrenci aşkı mı olmuş?
00 Yorumla
+1 yılVayy hocasiyla yaticak
014 Yorumla
Soran+1 yılKarşılık verirse 😀
- +1 yıl
Lan manyak joca senle yatsa hayati kayar. ergen seni :D
Soran+1 yılŞurada ne kaldı zaten. Dudak ısırmaktan dudağım morardı yara oldu. Yeter yani. Çok nazlı 😀😀😀
- +1 yıl
Kac yasindasim sen
Soran+1 yıl19 yeni girdim
- +1 yıl
Bu yasta hala lise mi okuyon
Soran+1 yılNüfus cüzdanıma göre evet. Hollandadan gelirsen böyle oluyor yedi ve sekizi tekrar okudum 😑😑😑😑
- +1 yıl
Saymadilar mi burda :D hem sen napcan elin yasli adamini
Soran+1 yılYok Kız yaşlı değil 38 çok mu 😂
- +1 yıl
Bence hemen git ver
Soran+1 yılDimi 😀
- +1 yıl
Hocaya soyle grup yapalim hatta
Soran+1 yılYok onu kıskanırım
- +1 yıl
Tamam sen tek biz ikimiz olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılkac yasindasin sen ve ogretmenin kac yasinda?
00 Yorumla
+1 yılYapma evladım yapma yavrucum yapma kızzım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılergenlikten çıkınca geçer canım çok şeyapma
00 Yorumla
+1 yılBelki parasi yoktur. d
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
hssst sakin ol ye bir snickers kendine gel
00 Yorumla
+1 yılO seni çocuk olarak görüyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe varoşsunuz yaa. öğretmenine kadar düştün mü?
00 Yorumla
+1 yılO iş yaş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılOkuduğun mektebin...
00 Yorumla Gençlik sapıttı.
00 Yorumlabu ne azgınlık
04 Yorumla
Soran+1 yılDerken
Soran+1 yıl35 yaşında. Azmadım ayrıca bakireyim sadece onu görünce çıldırıyorum ilk defa oluyor böyle bir şey bana
- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılTrol
00 Yorumla
+1 yılİi bik yiyon
10 Yorumla
+1 yılOldunuzmu
00 Yorumla
+1 yılver rahatla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelefonu var mı?
044 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılWp den iç çamaşırı ile fotoğrafını at bak sonra gör 😛
Soran+1 yılİstedim numarayı öğrencim olduğun için veremem dedi 😀😀
Cevap sahibi+1 yılSosyal bir hesabı varsa ordan at 😛
Soran+1 yılCesaret ister.
😀
Cevap sahibi+1 yılHadi cesaretli ol ve benle arkdaş ol 😀😁
Soran+1 yılHaaAhha.. Yok artık 😁😀😁
Cevap sahibi+1 yılHadi cesaretli ol 😁😁😀😃
Soran+1 yılYok artık😁
Cevap sahibi+1 yılHadi cesaretli kızsın sen 😁😄😁😃😁
Soran+1 yılSende ne gaz verici çıktın haaa 😀😀
Cevap sahibi+1 yılHadi cesaretli kız lütfen hadi bekliyorum 😁😁😁😄😁😀
Soran+1 yılHayır ☺️
Cevap sahibi+1 yılLütfen lütfen lütfen Cesaretli 😁
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim.. Herkes yazsın dursun ben birşeyler daha uyduracağım 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılVay vay vay cesaretli ye bak zaten amacım o değildi kanki olmaktı lütfen yaz 😊☺☺
Soran+1 yılTamam bakarım 😀😀
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum cesaretli 😊☺☺
Cevap sahibi+1 yılCesaretli 😁
Soran+1 yılBeklesen yaa beklemeye devam edelim lütfen 😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılCesaretli hadi ama bekle bekle ağaç oldum 😁
Soran+1 yılGünaydın 😁
Cevap sahibi+1 yılHadi ama daha spora gidicem cesaretli 😁
Soran+1 yılTamam biraz sabret 😁
Cevap sahibi+1 yıledemiyorum cesaretli 😁
Cevap sahibi+1 yılPişt Cesaretli 😁 😁
Soran+1 yılSana nereden ulaşacağım 😁😁
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim 😁😁
Soran+1 yıl? Bende cevabı beğenmek istiyorum 😁😁
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden 😁
Soran+1 yılGönderemiyorum 😁😁
Cevap sahibi+1 yılTakip et ben atarım 😁
Soran+1 yılOkey
Cevap sahibi+1 yıl😭😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim
Soran+1 yılKimsin
Cevap sahibi+1 yılYa böyle tanimamazliktan gelme lütfen ben seni sık boğaz etmek istemedim Özür dilerim kölen olim
Soran+1 yılOlabilirsin ama ikinci şans yok dedim ve ısrar sevmem dedim baştan bye bye
Cevap sahibi+1 yılBen kalbini kırmak istedim senin gibi güzeli üzmek istemezdim
Soran+1 yılBeni görmedin bile
Cevap sahibi+1 yılBak aradigin zman orda fotoğrafın büyüdü gördüm çok tatlısın ve gözlüğün çok yakışmış
Cevap sahibi+1 yılYa seni kırmak istemem
Cevap sahibi+1 yılYa Özür dilerim bu gece rüyama girdin
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026