AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Hayır kadınlar erkeklere muhtaç değildir bu ne saçmalık
Erkekler güneştir. Kadınlar ay. Güneşin ışığı olmazsa karanlıklarda kaybolur ay.
onu seven ona deger veren biri olmasini her kadin ister bence
Maddi anlamda hayır fakat manevi anlamda korkunç derecede fazla muhtaçtır
istedikten sonra en kötü bulasikci olur muhtac kalmaz bence Allah muhtac etmesin
değiller. kadında kendi ayakları üzerinde durabilir. kimse kimseye muhtaç degildir
Tabiki oluşturur kendi ayakları üzerinde duramayan her zaman başkalarına muhtaç olur bence
Manevi açıdan karşılıklı bir durum maddi açıdan duruma gore degisir
Bence olay maddi kazanç değil, kadınlar çalışıp para kazanabilir ve kendi kendini geçindirebilirler. Ama insanlar yaşlandıklarında tek başlarına kalmaktan korkuyorlar sanırım..
Hayir. Erkekler bize muhtac. Bir kadin erkeksiz yasayabilir ama bir erkek kadinsiz asla! 😉
Yaşının genç oldugunu yaptıgın yorumdan direk anlayabiliyoruz
:) noldu tum dunya bunu biliyorda benden duymaklami gururuna yediremedn
Yaşami sağlamak icin değildır. Kadınlarda çalışıyor. Ama bir hayat sürdürmek icin gerekli sanki.
Muhtaçlık gereklilik yardımcılık, isminin ne olduğu önemsiz, birbirimizi istiyoruz.
Ben değilim. Beyni olupta kullanamayanlar sadece erkeklere değil edebiyen birilerine muhtaçlar.
kendi parasını kazanabilir.
çocuklarına bakabilir.
kendini koruyabilir.
ama yine de bir çocuk yapmak için ve bazı duygular yönünden erkeğe muhtaçtır.
Kendi ayakları üzerinde duramayan kızlar ailelerine kadınlarsa hem ailelerine hem kocalarına muhtaçtır bütün kızlarımız okusun ya da çalışsın inşallah
o zamanlar erkekler her daim muhtaç... çocuk bakmakdan bir haber. yemek ve temızlık yapmakdan. bazıları yumurta bile kıramıyor. dağınığını bıle toplayamıyor.
Muhtac olmak diye birşey varsa karşılıklıdır yoksa herkes kendi kendine idare edebilir
bence değildir ailesine bakması ne zamandan beri muhtaclik oldu ki
Kimse kimseye muhtac olmamali o yuzden okuyup bir meslek basina gecmek istiyoruz
Kadın erkeğe asla muhtaç değildir. Bunun en büyük örneği benim.
hayır degildir ekonomik özgürlüğünü eline alan kaadın asla bir erkege muhtac kalmaz
Muhtaç olmak ya da olmamak kadının elinde ve elinde olan bir konu muhtaçlık oluşturmaz
her iki cins de birbirine muhtaçtır.
fakat erkeğin muhtaçlığı çok daha fazladır.
Eğer isterse muhtaç olmadan da pekâlâ yaşayabilir, günümüzde mevcut.
kadinlar erkeklere degil aşka ve ilgiye biraz muhtactir fıtratı yuzunden
Muhtaçlık yaratır ve kadınlar asla erkeklere muhtaç olmamalıdır
her daim muhtacız, onlar da bize. aşk sevgi duygu paylaşımı bunlar karşıdaki ile karşılanır
Evet yaratir. O yuzden kadin ekonomik bagimsizligini kazanmali.
Her iki cinste başarırsa kendi ayakları üzerinde durabilir.
hayır bir kere artık kadınlarda çalışıyor kendi paralarını kazanıyor aksine erkekler kadınlara muhtaç.
'Muhtaç' diye tanımlamak çok yanlış.
Kadınila erkek her konuda birbirini tamamlayacak şekilde yaratılmıştır.
Kadınlar hiç bir zaman bize muhtaç değildir onlar da ayakları üzerinde durabilir ve çok zekidirler bu başlık bana saçma geldi
kimse kimseye muhtaç değildir ama sevgisizde kimse yaşayamaz yaşlandıklarında yanlış kalmak en kötü şeydir
Allahım yarabbim beni niye sorularına davet ediyorsun zaten ana sayfa da yorumlanıyorum nasıl becerebildin 12 tane soruna davet isteği yolladınn?
muhtaç değil
aynı kapıdan içeriye girip onunla ömür paylaştığın adamla birşeyler paylaşıyorsun ki maddi açıda olabilir bu paylaşırken göze gelmemeli bence
Ben kesinlikle iki cinsiyetin de birbirine muhtaç olmadığını dusunuyorum şayet benim erkeğim bana bir konuda muhtaç olduğunu gosterse bana muhtaç olmayacak duruma gelene kadar ona öğretirdim.
Kimse kimseye muhtaç değil. Allah o konuma düşürmesin kimseyi.
kadin erkege erkek kadina muhtac amazon kadinlari bile cogalmak icin erkekleri kullanmislar
hicte muhtac değiliz asıl erkekler kadınlara muhtac
Günümüz şartları mecbur bırakıyor
Özellikle ev hanımları için geçerli
Kadınlar maddi olarak erkeklere bağlı olduğu sürece erkeklere muhtaçtır.#ekonomik özgürlük şart#
kadinlar maddi ihtiyaci kendiside karsilayabilr ama erkeklerde kadinlara muhtactir.
Eğer kadının ekonomik özgürlügü veya herangi bir geliri yoksa muhtaçtır
Muhtaçtır , erkeklerin kadınlara muhtaç olduğu gibi
gerçekten bu aralar sizlere çok muhtacım
Bence her iki cinste birbirine muhtactir bazi zamanlarda.
Yoo ekonomik özgürlüğü var ise kadının hiçte muhtaç değildir
Kadınlar erkeğe, erkekler kadına kıyamet günene kadar muhtaçtır.
muhtaçlık bence sonuçta erkekler soylarını devam ettiriyorlar kadına bakmak zorundalar
Her zaman muhtaçtır. Güç olsun para olsun evi çekip çevirmek olsun erkeğe her konuda muhtaçlar...
bence kadın erkeğe erkekte kadına muhtaçtır iki cins bir bütündür
İnsan insana lazım.
bir erkeğin gücüne ihtiyacım var.
BEn erkeklerin sevgisine ilgisine ve bazi ozel seylerine muhtacim acikcasi. bir erkegin kollarinda uyumanin verdigi huzur mutlulugu baska hic bir sey veremez
Erkekler kadınlara muhtaç dünyada kadınlar olmasaydı etrafı b*ok götürürdü
kadın kendini geliştirmezse ister istemez muhtaç kalıyooo onun içinn okumak ve kariyer kadın için önmeli.
Geçen erkekler muhtaç demiştim
Şimdi kadınlarda bize muhtaç diyorum.
Yani iki tarafta eksikliğini hisseder
Erkekler kadinlara muhtactir oyle olmasaydi Havva yaratilmazdi. Boylece dunyada sadece erkek ırkı olurdu. Maddiyata gelincede en azindan ben muhtaç değilim
Hayır kadınlar erkeklere muhtaç değildir aksine kadın daha güçlüdür
eerkekler kadınlar muhtaçdir hem insan ırkın olması için hem o evi çevirmesi icin
karşılıklı fedakarlıklar gerektirir her ilişki diyelim yoksa kimse kimseye muhtaç değil bence
Kendisi yaratır o muhtaçlığı, çalışmak varken maddi anlam olarak muhtaçlığa gerek yoktur
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!