O halde su acımasız boş ve ölüp gideceğimiz dünyada neden insanlar birbirinin kuyusunu kazar bir birini kıskanır ya da neden hep bir çekememezlik var vs vs.
Yüzümüzün ve gözlerimizin rengi ne olursa olsun, gözyaşlarımızın rengi aynıdır. dimi?
Yok işte cvbı.. Çünkü herkes için herkes cok anlayışsız.. kırıcı.. vefasız.. acımasız.. kimse kimseyi anlamıyor herkes cok mutsuz.. yanı herkes herşey için ağlıyor ama bşr türlü iyileştirmeye gitmiyor.. kısa bir söz DENİRKİ ; Herkes kapısının önünü süpürse kir diye bırsey kalırmı? DİYORUM Kİ herkes yüreğini temizleyip arındırsa yeryüzünde MUTSUZ İNSAN kalırmı?
Çok doğru diyorsun ama sıkıntı olan kısmı sen ben yapsakta insanların bu hiç umrumda değil yani insanlar kendi anne ve babalarına bile acımasızlarki dışardaki herhangi biri için ne olduğunu hiç söylemicem.
@Gerekyisme Sana katılıyorum, bir cevabı olsa ve bu cevabı bilebilseydik, muhtemelen mutsuzluğa da bir panzehir bulabilirdik. Zamanla ne kadar alakalı bilemiyorum ama yaşadığımız dünya gün geçtikçe daha farklı bir yere dönüşüyor, 20 yıl önce bugün apayrı bir dünya canlanıyor gözümün önünde, en azından birbirini seven, düşman olmayan ve daha vefakar.
@Ehli-Beyt O halde ben kendim için sizden dua istiyorum mübarek cuma saatinde Allah sizinde sıkıntı ve kederlerinizi gidersin kalbinize gönlünüze ruhunuza ferahlık sükunet versin inşallah. Amin
@Ehli-Beyt Aslında mutsuzluklar da bazen olabilmeli.. olgunlaşmak.. büyümek ve dogruyu görmek için sadece sürekli olmamalı.. korkun öyle bşr zaman gelicekki bugünü arar olucaz.. içinde bulunduğumuz sapkınlık dolu olan nesil ve yaşam tarzları bizi cok iyi bşr geleceğin beklemediğinin Habercisi.. Ne diyelim dua saatinin acık oldugu bu saatlerde mevlam herkes için dogru olanı yasamayı nasip etsin..
En İyi Cevaplar