Gözleri koyulaşınca anında sıradanlaşıyorlar bu beni şaşırttı

Asıl güzellik koyu gözlü olduğu halde dikkat çekebilmek bence bu ayrı bir boyut
Gözleri koyulaşınca anında sıradanlaşıyorlar bu beni şaşırttı

Asıl güzellik koyu gözlü olduğu halde dikkat çekebilmek bence bu ayrı bir boyut
Kahverengi gözlü olup güzel olan, renkli gözlü olduğunda daha güzel olur. Monica Bellucci yeşil gözlü olsa daha güzel olurdu. Kahverengi gözlü olup güzel olmak başarı değildir. Renkli gözlü olmak üstünlüktür çünkü yüzü daha güzel gösterir ve renkli göz daha güzeldir. Kahverengi göz daha az güzel olduğu için yüzün güzelliğini azaltır. Güzellik algısı görecelidir ama renkli göz, uzun boy, parlak ve pürüzsüz cilt, hacimli saçlar, ince bel nesnel güzellik algısıdır. İspanya Prensesi Leonor kahverengi gözlü olunca daha az güzel olmuş. Bu hâli ortalama değil, sadece güzelliği azalmış. Büyük çoğunluğun güzel dediği, nesnel anlamda güzeldir. Renkli gözlü olup çirkin olanlar var. Instagram’da 3 tane mavi gözlü Rus gelin gördüm, yüz hatları aşırı orantısız ve yamuktu.
Herkes icin gecerli degil ama cogu insanın yüzünde ki ana özellik olabiliyor
ama bu herṣey için geçerli olabilir. Yani bazisinin dudağı bazisinin göz ṣekli veya burun ṣekli falan
Mavi göz ama çoğu insanı daha dikkat çekici gösterebiliyor buna katılıyorum
Güzel olmalarının sebebi tek göz renkleri olamaz böyle bir şey yok elbet başka faktörler de vardır onları güzel yapan ve gözlerinin renkli olması da bunu destekliyordur Yani daha güzel olmazsa destekliyordur
Canım, bence renkli göz olayı sadece ilk bakışta etkileyen bir detay ✨ Ama gerçek güzellik tek bir özellikten gelmiyor ki. Fotoğrafta da fark, göz renginden çok kontrastın değişmesi aslında. Koyu gözlü biri karizmasıyla, bakışıyla, yüz armonisiyle çok daha dikkat çekici olabilir 💫 Güzellik tamamen bütünlük meselesi.
Cevap
11Cevap
Hiiç alakası yok, hemde hiç
Knka tanrı affetsin. Mavi gözlü insanları seviyorum , zaafım var diyorum ama ben renkli gözlü insan görünce nazar degdircek sanıyorum. Tanrı affetsin hshdhd batıl inancım tek budur. Hdbdhshsb renkli gözlü insanların bakışları nazar degdiriyor sbbdbdd inandigim en saçma batıl inanç hdbxbd
Sen esmersin o halde
Bu kadın üzerinden dünyadaki tüm kahverengi gözlülere çıkarım yapmak çok saçma, mantıksız. Monica, A. Hepburn gibi kadınları düşün.
Bir kadın değil görsel örnek kahverengi gözlü olup güzel olabilmek başarı diyorum renkli göz çirkini bile güzelleştiriyor
Renkli gözlü olup güzel olmayan insanlar çok... güzellik simetridir, orandır.
Göz rengi güzelliğinin tek nedeni değil elbette, her insan hmm kendisi güzel olabilir. Koyu gözlü insanların da kendine has bir güzelliği var.
Renkli gözlü insanların güzel olduğu bilgisini kim uydurdu. Herhangi bir insan herhangi şekilde güzel olabilir
Ben siyahi bir erkekte mavi göz görmüştüm çok şaşırdım sadece sarışın veya beyaz renkli insanlarda oluyor sanıyordum. Ama güzel görünüyordu.
İşte esas güzellik koyu gözlü olunca da alımlı olabilmek
Aynen
Algıda seçicilik bence. Genelden farklı olan her şey dikkat çeker.
Renkli göz bı insanın makyajidir ama ben kahverengi gözü daha çok beğeniyorum
renkli gozluyum hıc bır faydasını gormedım aman hepsı hıkaye ınsanın sansı olucak bu dunyada her konuda rast gıdecekmıs boş ver herj kadın guzl masallah reel hayat onemlı
Yüz hatları önemli olan
Renkli gozluler daha guzel evet erkek kadin farketmez
göz rengi çok önemli ama herkes için geçerli değil, bu kızda aşırı güzel
Ama buradaki resimde gerçekten koyu bir göz görüntüsü yok direk siyaha boyanmış bu da kötü gösteriyor bence
Genel gözlemim de böyle görsel örnek
ben kürdüm kahverengi gözlüyüm fakat bazen yakışıklı oluyorum
Teni açik oluyor renkli gözlülerin oyuzden ilgi çekiyorlar
fotograftaki kadin kahverengi gozle cok daha guzel
Bu kadın güzel değil ki
İspanya prensesi leonor
Hmmm hiç bişey değişmedi
Herkes çok beğeniyor sen beğenmeyebilirsin
Peki
Hayır değildir
Herkes için geçerli değil ya
Her renkli gözlü güzel değil ki
Allah'ın yarattığı yüz işte
Tenlerinin de beyaz olması
Renkli göz sevmiyorum
evet renkli olduğu için
Bence tek göz rengiyle alakası yok
Ne kadar cirkin olmuş gözü koyu olunca
Di mi
Ama onun yüzüne siyah gitmemiş bazı yüzler var siyah göz çok iyi gidiyor yine de genel olarak düşünürsek renkli göz güzellik katıyor ama
Bence de güzellik katıyor lens takınca acayip güzel oluyorlar sıradan kişiler o yüzden koyu gözlü güzel olan daha güzeldir bence
her renkli gözlü olan kişi güzel degildir
Hayır kendilerine has bir yüz tipleri var çünkü
Siyah gözlü hali daha güzel bence 🤨
Bir de nefes almaları
Hayır tabikide
Yooo
tabikide göz anında değiştiriyor guzelligi
Hayr
Hayır değil
hayır değil
Evet
Benim ki renkli