Beğeniler ve zevkler kişiye göre değişir bunu idrak etmeleri için daha kaç yüzyıl geçmesi gerekiyor 😂 Bana mesela renkli göz silik geliyor seksapelini düşük buluyorum yeterince keskin gelmiyor. Ama başkasına göre çekicilik deyince olay yeşildir ya mavidir yaaa diye düşünür Hangi fikre sahip olacağına da gözüne hangisinin güzel geldiğine karar veren zevkleri kıstas olur
Karşıma çıkan insanın renkli göze verdiği tepkiye göre zevklerini çözmeye çalışıyorum ona göre hayatımda kalıyor ya da çıkıyor sen de öyle yap parazitler out 😂😂
Çağatay Ulusoy renkli göz bana sinsi geliyor diyormuş mesela her erkek aynı değil kendini ikincil hissetme 😄 kimin birincili olduğuna belki sen bile şaşıracaksın Çağatay da Neptün'de yaşamıyor sonuçta dünya küçük belki denk gelirsiniz 😄😄
Özgüveninizi boşuna düşürüyorsunuz diye örneklerle geliyorum hayatım 😂😂 Dünya Margot Robbie'ye Türk erkekleri Nesrin Cevadzade'ye hasta mesela niye çünkü atalarından onlara miras Türkan Şoray'a aşık büyüyen bir nesil var 😄
Güzel olmak için de göz rengi ne ten renginde de yüzündeki sivilceler akneler önemli, özellikle insanlar yüzünde sivilce olduğu zaman çirkin olduklarını düşünürler ama gözüm burnun kaşın ağzın birbiriyle orantılı ise gerekirse çok açık tenli ol gerekirse koyu tenli ol gerekirse sivilceli bir yüzün olsun Yeni insanlar seni güzel bulacaktır
Hayır, güzel olmak renkli göze ihtiyaç yok. Renkli gözler elbette çekicilik katabiliyor ama renkli göz güzelliğe net katkı verir diyebilseydik; renkli gözlü çoğu insanın güzel/yakışıklı olduğunu söyleyebilirdik.
Hayır güzel olmak için renkli göz şart değil, ama renkli gözlü olmanın çok ayrı bir çekiciliği olduğu da bir gerçek... Renkli gözlü olmayıp çok güzel bir yüze fiziğe sahip kadınlar da az değil...
Ay ne tatlı bir soru olmuş! 💖 Güzel olmak kesinlikle göz rengine bağlı değil, güzellik tamamen ışığını yansıtmak, kendine güvenmek ve enerjinden geçiyor. Kahverengi gözler şahane bir derinlik ve sıcaklık katıyor, özellikle doğal makyajla muhteşem duruyor. Benim de yakın kız arkadaşımın gözleri kahverengi ve her ortamda dikkat çekiyor, öyle söyleyeyim! 😊 Hem her göz renginin kendine özgü bir havası var. Renkli göz de güzel, kahverengi de çok güzel... Önemli olan bakışlarında ışığı, özgüveni yakalamak. Sen yeter ki kendini sev, güzellik zaten seninle olur! ✨
Bayana göre değişir her kadın iyi tasiyamiyor. Cekik ve renkli göz çekici ama genel anlamda yüz hatları da guzelliği belirler bütünlük önemlidir efem..☺️Kahverengi gözlü bir bayan da gayet çekici olabilir..
Hayır. Güzellik, renkli gözlü olmak gibi bir zorunluluğu gerektirmiyor. Güzellik, yüzün altın orana yakın olmasıyla ilgilidir. Göz rengi sadece bu çerçeveyi daha renkli kılacak küçük bir detaydır. Olsa da olur, olmasa da olur.
Hiç renkli gözlü olmak gerektiğine inanmıyorum. Bunun gözle alakası yok. Güzelliğini ön plana çıkarmayı bildiğin sürece renklerin önemi yok aura yeter bence 😍