Yapılan olimpiyatlarda ülkemizin neden çok başarılı olamadığı herkesin aklında sorudur. Başarı kazandığımız durumlarda da gururlanmamız gerekirken eleştiri yapmamız, kişiyi yerecek bir konu bulmamız başarılı olamamamızın bir diğer sebebi olabilir mi? Peru'da düzenlenen turnuvada Türkiye'yi temsil eden Kübra Dağlı, tekvandoda dünya şampiyonu olmasına rağmen başarısıyla değil, giyimiyle gündeme geldi. Gülben Ergen'in de sosyal medyada Kübra Dağlı'yı savunması ve eleştirenlere ağır cevap vermesi ayrı bir gündem konusu oldu. Sizce Kübra Dağlı'nın başarısı mı, giyimi mi ön plana çıkmalı? Başarılı insanları dış görünüşüyle eleştirmek neyin göstergesidir?
Tekvando Dünya Şampiyonu Kübra'ya Gülben Ergen desteği! Dış görünüş, başarıyı gölgede bırakır mı?
Tabii ki başarısına odaklanmalıyız. Ama insanların giyimi bile bir tabu olarak gördüğü bir ülkede yaşıyoruz. Örneğin muhafazakar çevrelerde şort bir tabuyken, muhafazakar olmayan çevrelerde kapalı olmak bir tabu. Giyimi siyasetle de bağdaştırmak gibi bir davranışımız da var, çok yanlış bir tutum olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Geçmişte kişinin giyimi ait olduğu sınıfı, siyasi düşünceyi yansıtıyor olabilir ancak artık 2016 yılında yaşıyoruz. Düşüncelerimizi belirtebileceğimiz pek çok mecra varken insanların giyime göre ne düşündüğümüzü anlayacaklarını sanmaları çok aptalca.
Akılsızlığın göstergesi. Acaba ülkesine başarı getiren insanı giyimi yüzünden eleştiren ve başarısını küçük gören başka bir millet daha var mıdır? Utanmasalar üzülecek bazıları. Ha açık ha kapalı. Bu noktaya takılıp, "Dış görünüş başarıyı gölgeler" kafasındakilerin gerçekten akıl yoksunu olduklarını düşünüyorum.
:D ya ne komik ülkeyiz. bakın 1. olan kız bu değil.. elif aybüke diye biri.. ama artık kapalı olmak prim yaptığı için bu kızımız adı geçiyor. harika bir ülke. gülben ergen çıkıp olimpiyatlarda neden 41. olduğumuzu sorsun.
Aslinda dogruyu soylemek gerekirse bu gibi isler dindar kizlarin yapacagi isler degildir. Musluman dindar bir kiz oyle erkeklerin gorecegi yerlerde tekme atmak bilmem bacagini kaldirmak falan filan yapamaz. ama bu demek degilki bu gibi sporlari yapmak icin acilip sacilmak lazim. Islamda yaptiginiz kadar sevab alir yapmadiginiz kadar mesul olursunuz.
Işte geldi tipini sevdiğimin yobazi hz aise efedimizle koşu yarısı yapmış savaşa komutan olarak katilmis sadee cephe gerisinde değil ileri saflarda savaşmış bir o değil tabi diğer sahabe hanımlarda böyleyken spor yapmanın neresi dine uymaz çok merak ettim
Zaten ülke olarak en büyük sorun hep bir kesim diğer kesimi dışlıyor aşağılama derdinde bırakın türbanlı olsun. Ona inanıyor inandığı gibi yaşıyor. Eleştirenlerde kendi kızları yiğenleri başarılı olup onun yerine turnuvaya katılsalardı onlar alsaydı bu işin başka boyutu. Ülkemizde zaten bir taraf başarılı olunca bir takım yerler başka tarafa çekiyor yazık
Tam gülben'in sevdiği durumlar. Güya mzxlumun yanında. Yalaka da bir numara o kadın !!! Daha geçen sene başı kapalı bir bayanın tweet'ini screenshot edip instagram koyup milletin o kapalı bayanı linç etmesine sebepti. Yarın kapalılara karşı bir resim paylaşsa şaşmayın zira bu kadın tutarsız yaptıkları ve dedikleri hep farklı farklı şeyler
o değil de cidden herhangi bir alanda başarı elde eden vatandaşlarımızı bir şekilde eleştiriyo olmamız tespiti gerçekten çok yerinde. Buna sadece baş örtüsü konusu için söylemiyorum çünkü muhafazakar kesim de aynı acımasızlıkla başka vatandaşlarımızı çok rahat eleştiriyor. ve sanırım bu kronikleşmiş hastalığımızdan hiçbir kesim hiçbir zaman vazgeçmeyecek.
Sizcesi giymmi başarımı diye sormaya gerek bile yok. Zaten başarılı olmuş. Rabbim hem başarılı olmayı vermiş, hemde güzelliği nasip etmiş. Bacımızı tebrik ediyorum. Allah sayılarını arttırsın inşallah.
Tamam kız dünya şampiyonu oldu ben de tebrik ederim kendisini. Yüzü gözü güzel kız ama hemen bunu reklam yaptılar neymiş manken olsunmuş Neymiş kapalı olmak başarılı olmaya engel değilmiş. Kim bunları dedi ki zaten.21. yy dayız ve hala insanların beyni ne şekilde çalışıyor. ulan tüm dinleri reddeden benim ben bile bu haberi gördüğümde helal olsun dedim sadece aklıma kapalı da olmuş da yüzü çok güzlemiş de gibi şeyler gelmedi. milletin içi fesat.
Sana mı kaldı Gülben? Bu ülkenin devleti var. Devlet sahip çıkamıyorsa vay halimize. Hala dış görünüşü kafaya takıp tartışanlar varsa beyin özürlüdür. Kimse 4 dörtlük değil... Daha başarılı sporcularımız varken O kişilerin de bu kızımız gibi ön plana getirmemiş ve konuşulmamış olması da ayrı bir konu. Herkes işine geleni yapıyor zaten. Oh ne güzel memleket. O yüzden yargılamayı bırakalım artık birbirimizi...
gündeme gelebilmek için her fırsatı değerlendiren ve dönemin gereğini yapan yani iktidara hoş görünmeye çalışan biri olduğunu düşünüyorum. evlenince balayı yerine umreye gitmiş, daha sonra evinde çekilen fotoğrafını masadaki şarap şişesi görünmesin diye kırparak paylaşmış, misafir de aynı fotoğrafı paylaşınca yakalanmıştır :) her devrin adamıdır bence.
Gündemle ilgisi yok ülkede zaten kadinlar sporu bırak çalışma hayatına katılamıyor siz tüm kapalilari akpli ilan ediyorsunuz ne akpli ne fetocu olan sadece dini icin kapanan insanlar var akplide olsa onyargilari kirmasini takdir ederim
Kesinlikle başarısı daha ön planda artık insanları ötekileştirmeyi bırakmalı bu toplum SAYGI diye bir kavram var kız ülkemizi temsil ediyor birinci olmuş tebrik ederim onu neyin eleştirisini yapıyorlar anlamıyorum çamur atıyorlar herşeye birşeyle de gurur duyun eyyy eleştiri yapan gerilerrrr boyleleri ya çok yobaz oluyor ya da dini kötü görenler acik ve net
Sizin gibiler yüzünden herkes herkesi eleştiriyor. Haddinizi bilin.. Isteyen saçını pembeye boyar isteyen rahibe olur size ne be. Isteyen de tesetturunu kendi istediği kadar yapar. Dedikoducu karılar gibi herseyi ayipliyorsunuz. yetti be. Tek tip insan yaratamazsiniz pis yobazlar. Ve zorba ateistler. Insanları kendiyle basbasa birakmiyorsunuz ki bir şeyin felsefesini yapsın. Muhasebesini yapsın.
Basarisi da simdi ben palyaco kostumu ile ringe cikarsam ve kazanirsam sonra da "Felanca'nin basarisi mi konusulmali giyimi mi?" diye soru sorulursa komik olur cok. Sahsen ben o ortamda oyle bir musabakaya bas ortusu ile cikmasini bir cehalet gostergesi olarak buluyorum. Kurani dogru anlamak cok onemli. Bu olmayinca da bu tur sacma ve de icinden cikilamaz olaylarla karsilasiliyor.
Hayır niye olsun sen ateistin diye biri seni zorla dine döndürmeye çalışsa basını örtmeye çalışsa ne kadar yanlış olursa bu kızın basını açmaya çalışmakta o kadar yanlış bu tarz örtünme 50li yılar amerikasina ait ruzgardan korylunmak icin takarlarmis biz sadece bone takıyoruz artı olarak bir kadin olarak yakıştıramadım acik ol kapalı ol ateist ol musluman ol kadin kardeşini aşağı çekmeye calisma
Ulan bütün islam düsmanlari kinlerini kusmuslar ulan ya gotu basi acik olsaydi bir kiside olsun eleştirmezdi basi kapali diye zorunuza gidiyor dimi ya ateist picleri ulan basi kapaliysa kapali sana mi hesap verecek neyin davasini yasiyosunuz kapali diye spor yapamiyacak mi
haberlere az bakıyorum ve denk gelmedim helal olsun kıza işte bizimkilerin kafası o kadar çalışıyor yıllarca başı kapalı diye okula almadılar, sürekli engel koydular bıraksalardı şimdi çok ilerde olacaktık kız madalyasını almış zaten isteyen istediği kadar eleştirsin
Niye Emirhan'ın madalyası konuşulmuyor? Neden neredeyse katıldığı her turnuvada madalya kazanan servet tazegül bu kadar gündeme gelmiyor? Neden Rio da sayılı 3-5 madalyamızdan birisini alan Nur tatar dan kşmse bahsetmedi? Bunlarda tekvandocu değil mi? Daha 15 nde altın madalya almış Ayşe begüm onbaşı yı kimse konusmadı? Ki tekvandoda bugüne kadar onlarca madalyamız oldu jimnastikte ilk madalyamız 15 yaşında bşr kızdan geldi. Neden kimse ona bu kadar destek olmadı?
Açıkçası başarısı cidden taktir edilecek bir şey onun ney giydiğinin gram hiç bir önemi olmamalı cidden tebrik ederim kendisini umarım bu saçma sapan milletin dediklerine bakmaz emin adımlarda ilerler helal olsun.
takip ettiğim bir kişi. başarılı da buluyorum oldukça da renkli bir insan. türkiye nin bir yerlere gelememesinin sebeplerinden birisinin de bu olduğunu düşünüyorum. başkasının yaptığına dil uzatmak... onlara giren çıkan var sanki..
Ölümün olduğu yerde ne din ne dil ne ırk ne de mezhep önemlidir. Önemli olan acı ya ortak olmaktır. Başarıda bundan ibaret, Başarının olduğu yerde de Din Dil Irk Mezhep önemlidir. Bize düşen tebrik etmek...
Yürekten tebrik ederim kardeşimi Bu aziz vatanı dışarıda gururla temsil ettiği için tekrar tebrik ederim. Bu zamanın nene hatunları olacak kadınları bunlar işte... geleceğin Türkiyesi için gurur verici gelişmeler...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu iklemi bende anlamiyorum. sevgilinize bikini giymeye izin verirmisiniz diye sorsalar cogu kisi hayir der bellki ateist deist batik. kokenli musrik. kesim sevgilim istedigini giyebikir der. sorun bu baş ortusu oldugu zaman basaridan cok giyimi soz konusu olur al o baş ortusunu bunlara bikini yap giydir gezdir. bisekilde götume sokta nasil istersen sok demeye getiriyor. gozume değil yani cunku mizmizlanan gozu değil gotu..
Insanları rahat rahat müşrik ilan ettiğine göre demek kendini peygamber allah gibi görüyorsun tövbe haşa insanlar günah isleyebilir ama onların inanıp inanmadığını cennetlik olup olmadığını kalplerdekini allahtan başkası bilemese senin gibilerinin derdi bikini oysa erkeğinde tesettürü var onu niye dert edinmiyorsun
kapalı veya açık olması hiç bir insanı ilgilendirmez tamammi herkesin giyimi kendisinedir o yüzden herkes kendinden sorumluysa şimdi çenenizi kapatında başarısı ile gurur duyun
Başarısı ön plana çıkmalı. Giyimi kimseyi ilgilendiremez. Madalya aldı laf ediliyor. Almasaydı bu sefer de o örtüyle alamazdı tabi diyerek laf edilirdi. Bizim insanımızı memnun etmek imkansız.
Önemli olan bizi temsil etmesi ve böyle büyük bir şeyi başarması yani her ne olursa olsun dış görünüşü bizi ilgilendirmiyor önemli olan elde etmiş olduğu başarılardır
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Alt tarafı türbanlı ninjanın teki. Bu başarılı olsa ne olur olmasa ne olur? Ben onun başarısını başarıdan saymam. Ortada bir başarı var mı orası da şüpheli.
5
18 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Eksileyenlere inat olsun diye tekrar söylüyorum. Türbanlı biri başarılı olsa ne olur olmasa ne olur? Türbanlı isterse atomu parçalasın, ölümsüzlüğün sırrını bulsun, benim için bu yaptığı da kendisi de yok hükmündedir.
Türbanlılar ağzıyla kuş tutsa da gözüme giremez. Başlarını açsalar da gözüme giremezler, başlarını açtıkları zaman eskiden türbanlı olan insan oluyorlar, başını hiç kapatmamış insan olamıyorlar. Önemli olan başını hiç kapatmamış insan olabilmekti.
Angutluk yapma bizim de kapalı arkadaşlarımız var insanları ötekileştirmeyi bırakın artık dinini yaşaması nerene batıyor atomu parçaladın da mani mi olduk sivri zeka
Ben gerici yobazları çok güzel ötekileştiririm ve ötekileştirmeye sonuna kadar devam edeceğim. Ötekileştirmezsem bir gün gelir tekbirler eşliğinde kafamı keser bunlar.
Ulan biz dinsiz miyiz? Benim annem, kız arkadaşım, halam, teyzem, anneannem, babaannem, tüm sülalem, çevremdeki karşı cinsten arkadaşlarım, hepsinin başı açık. Bu insanlara ne hakla "dinini yaşamıyorlar o halde cehennemlikler cehennemlik olduklarına göre onlara istediğimizi yapmamız mübahtır" diyorsun sen?
Asıl ötekileştirmek başı açık kadınlara dinini yaşamayan günahkar kadınlar gözüyle bakmaktır.
Ulan kendi çok büyük bir makamda da gözümde değeri yoktur diyor :D Be 4mına k0dum saIağı senin bu kafayla hayatın boyunca elde ettiğin/ edeceğin başarı bu kızın sadece şu başarısının yanına yaklaşamayacak burda ütopik ütopik konuşup güldürme bizi
Ötekileştir yavrum ötekileştir deden de ötekileştirmeye çalıştı zamanında, sonra herkes gibi göçtü öbür tarafa. Orda sorarsın dedene ne geçti acaba eline? :D
Ulan sığır ben iyi bir tıp fakültesini bitirdim, şu an uzmanlığımı yapıyorum. Başarı öyle olmaz böyle olur. Tekvando maçı kazanmak benim gözümde düşük nitelikli bir olaydır.
Ben hangi tıp okuyup uzmanlığını yapan insanı takarım biliyon mu? Karakterli, inançlı ve imanlı olanı. Senin Allah katında bir değerin yok ki kafir herif; insanların veya doktor piyasasının gözünde değerin olsa ne olur?
Evet, okuyup büyük adam olmuş, insanlığa faydası dokunmuş benim gibi birinin Allah katında değeri yok, ama kafa kesen ışid militanının var, fetocunun var, çünkü onlar inançlı ve imanlı. Varsın olmasın öyle değer, memnunum ben öyle değerim olacağına hiç olmamasından. Adamlar kafa kesiyor ama imanlı, soru çalıp haksız yere kadrolaşıyor ama imanlı, adamlar çalıyor ama imanlı, o halde sorun yok. Diğer adam yüzlerce insanı tedavi etmiş, hayatlarını kurtarmış, ama imansız, yakın gitsin. İşte senin gibi yobazlardan bu zihniyetiniz yüzünden tiksiniyorum.
Hastalanınca git ışid militanları okuyup üflesin seni, ya da feto'ya git ne bileyim, ama sakın tedavi falan olma, mk yobazı. Var olmuş olmanız bile hata, keşke hiç yaratılmasaydınız.
Ulan sığır, bana bunu yazmak için kullandığın interneti bile kafir dediğin adamlar bulmuş, Müslümanların ot gibi yaşayıp her şeyi haram ve herkesi cehennemlik ilan etmekten başka bir b. k yaptığı yok. Allah katında interneti bulan adam değil de ot gibi yaşayan Müslüman değerliyse ben değersiz olmayı tercih ederim.
Türbandan bağımsız olarak konuşayım, 2-3 tekme atıp karşındakini yere sermek başarı falan değildir. Yapan kim olursa olsun. Onu ninem de yapar. Sıkıyorsa tıp kazansın bakalım, ya da Boğaziçi ODTÜ, Bilkent kazansın, MIT'de doktora yapsın, ya da milyar dolarlık Apple ayarında bir şirket kursun.
Siz İslam'ı ve tesettürü çok yanlış anlamışsınız. Daha doğrusu anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Müslümanlığı kafa kesmekten ibaret gibi göstermişsiniz. Birde üstüne gerçek bir müslümanla alakası olmayan Feto'yla Işid'ı örnek olarak göstermeniz gerçekten Müslümanlığı ve gerçek müslümanları hiç tanımadığınızı gösteriyor. Ama ne diyelim düşünce özgürlüğü var, her koyun kendi bacağından.. Biz üzerimize düşeni yapalım da gerisi size kalmış. Ama en azından okumuş biri olarak insanlara karşı biraz daha saygılı olmanız gerekir. Eğitim hayatınız boyunca keşke biraz da saygı öğrenseymişsiniz.
@aman-ya Karşımdaki bana saygısızlık yaparsa ben de ona saygısızlık yaparım. O yorum yapan elemanla anladığı dilden konuştum sadece. Adam "dindar olmayan adam isterse dünyayı kurtarsın benim gözümde değersizdir, benim için bir insanın değerli olmasının tek kriteri imandır" diyecek kadar canım biri, yani feto ışid gibi tipleri sırf bunlar imanlı adamlar deyip adamdan sayacak kadar aptal, o yüzden konuyu feto ve ışid'e getirdim.
ulan ökuz tabi ki imansız adam benim gözümde değersizdir. Elin kafirini niye seveyim ki? Allah sevmiyor, cehennemine odun olarak sokacak ben neden seveyim? Ha sen tek dünyayı düşündüğün için anlamakta zorlanırsın yine bu söylediklerimi. Çünkü siz kendinizi dünyada çok güçlü mükemmel varlıklar olarak görüyorsunuz. Haliyle çok değerlisiniz ama başartüsü takan bir kadın değersiz çünkü bez parçası takıyor yani... Sizin anlayışınızın içine s/çayım. Bu arada müslümanları tanımadığın "Işid ve fetö de imanlı heheh" triplerine girmenden belli. Anatomiyi çok iyi bilebilirsin ama bunların ayrımını yapmadan insanların dini inancını aşağıladığın için en az Ebu cehil kadar cahilsin.
O hristuyanda olsa yahudi değilse ateistde olsa kadin olduğu icin illa bulacaktın bir kusur sizin gibilerin dersi dinle değil kadınlarla niye müslüman dindar bir erkek şampiyon oldugunda bu kadar dikkat cekmiyor
Bende ateistim ama bazı ateist sayfalarda kıza araform falan demişler. Ateistler bile diyebiliyor ki kapanacaksa hakkıyla kapansın. Ulan size ne demek istiyorum. Kimin hakkı var bir kızı kendi kafasına göre giydirmeye.
Matematik dersinde tarih bilgisi ölçmek gibi bir şey olmuş. Kız spor dalında ama din konusuyla ilgili eleştiri alıyor. Burada asıl konu spordaki başarısı. Gerisi fasa fiso
Bu soru işaretleri midir o insana kapalı olduğu için hakaret ettiren? Veya başka türlü sorayım, başarısıyla ilgili bazı soru işaretleri var diye bir bayanın dış görünümüne hakaret etme hakkımız var mıdır?
@ciğerkûşem hakareti kimse haketmez bence o ayrı ben sadece gündemde olmasından bahsediyorum ama gündem olmak için kapananlar ya da kapalılığı öne sürüp gündem olmaya çalışanlara da karşıyım bu arada bacımız kapalı falan ama boyasıda eksik değil maşşallah bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Onu ayrı açıdan değerlendirir ve eleştiririz. Başarısı üzerinden konuşuyorsak önce takdir etmek lazım. Tesettürü üzerinden konuşuyorsak eksiklerini söylemek lazım. Başarısından bahsederken tesettürünün yarım olmasını eleştirmek art niyettir.
@ciğerkûşem heh işte başarısından bahsederken bir anda yarım tesettürüne giriyorsa art niyettir yok benim gibi doğrudan başarıyı maşarıyı karıştırmadan yarım tesettürden giriyorsa art niyet aramak art niyettir ;)
@ciğerkûşem AYNEN O GÖRÜŞÜMDE NE BAŞARISINDAN BAHSETTİM NE DE KAPALILIĞINA LAF ETTİM SADECE GÜNDEM OLUŞUNA LAFIM OLDU Kİ LAFIMINDA HERHANGİ BİR ART YA DA TAM TERSİ BİR NİYETİ DE YOK FARKETTİYSENİZ SADECE OLAN DURUMU AÇIKLADIM BİR GERÇEKTEN BAHSETTİM
Başarılı insanları dış görünüşleriyle eleştirmek karakter yoksunluğudur. Ben zaten yapamıyorum ama seni eleştirmek için bir şeyler aradım sadece giyimini buldum demek. Gereksiz yani.
@gulllreceli Haklı olmak istemiyorum açıkçası ülkede hiçbirşey doğru gitmiyor takıldığımız konulara bakar mısın ya Millet neler yapıyor biz hala Sporcunun giyiminde kuşamındayız..
Yav anlayın şunu her kapalı akpli değil dini emrettik icin kapanıyor insanlar onun dışında bir çok siyasî görüşte kapalı insan var burada onyargilari yıktığı ve şampiyon olduğu icin takdir ediyor bu kiz akpli olup olmaması önemli degil
Kim nasıl istiyorsa giyinsin. Ne o kapalı diye açıklardan üstündür, ne açıklar kapalıdan üstündür. Herkes eşit. O yüzden kapalı diye ayrıca haber olması mantıksız.
sanmam ama dediğin olabilir dövüşçü bir millet olmamıza rağmen dövüş sanatlarında başarılara önem vermiyoruz ama bu dünyada da böyledir boksörler ağır siklet oluncaya kadar hor görülür örneğin keza kareteci kunfucu tekvandocularda dahil
Madem doktorsun biraz hoşgörülü ol. Sana hasta gelince bu kız gibileri gıcıklık mi yapacaksın. Böyle zitlasarak geri gidiyoruz. Işte. Kimse kimseye saldirmasin. Kendi özgürlük alaninizi koruyun. Şortlu kızı koruyun mesela. Ben savundum onu da. Ama kendi halinde bir sporcuyu elestirmeyin.
Resimdeki köpek seninse ver barışalım. Neyse sen beni anladın. Kimse aile yapısı farklı diye birbirini elestirmesin diyorum. O zaman zenginler de fakirleri küçük görsün.
Söz konusu vatansa gerisi teferruattır, kaldı ki bu teferruatta çok güzel, bize helal olsun demek düşer. İnsanları giyim tarzı ile (bence at gözlüğü bu) değil, yaptıkları ile eliştirin..
Başarılara sadece kıskananlar gölge düşürmeye çalışır. Burada milli bir başarı söz konusuyken kıskananların yaptığıysa bir başarıya gölge düşürmekten öte milli duygudan yoksun olduğunu ilan etmektir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende bugün bisiklete biniyordum ve kadının biri basindakinden de utanmiyorsun gibi seyler soyledi. Bu milletten sen ne bekliyorsun?
@AcemKızıyım2424 seks bencesi yaparken iyi. Kapalı kız 1. Olunca kıskan değil mi? Herkes kendi kulvarinda ilerler. Namus bacak arasında değildr ok kapalı kız da makyaj yapmakla suçlu olmaz. Biraz beyninizi çalıştırın.
Tesetturun mantığını hz aise ve diğer sahabe kadınlarda anlayamamış demek senin mantığında peygamberimizke koşu yarısı yapan savaşta komutan olan hem on saflarda dövüşen hem arkada hemşirelik yapan o kadinlar anlayamamış bir siz anlamışsınız zaten utanmasanız kendi dininizi ilan ediceksin peygamber bilmiyor bir siz biliyorsunuz bence edinde kurtulalım sizden daha fazla dinimizi karalamayin
Evet Ayşe Begüm Onbaşı bu kız kadar büyütülmedi başı kapalı diye bu cok büyütüldü ve Ayşe Begüm hakkında saçma sapan şeylerde söylendi yok neymiş efendim Peygamber efendimizin kızının adıyla öyle yarı çıplak şekilde ayıp değilmiymis bende senin gibi düşündüm açıkçasi... İnsanlar bazı şeylere illa dini alet edicek alet edilmeyecek şeylere bile...
Onlarida konuşuyoruz ama yıllardır bazı acik kadin sporcumuz varken başörtülü sporcumuz yok bırak endonezyayi amerikada avrupada bile bizden fazla başörtülü sporcu var zaten ülkemizde kadinlarin sporla ilgilenmesine karşı çıkanlar var hamile bir kadin spor yapıyor diye temizleniyor bu ülkede hangi inançtan hangi giyimden olursa olsun eporvyapan kadinin arkasindayim
En İyi Cevaplar