Sorum: Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
"Üniversitede eşofman giyilir mi" anlayışı?
Sorum: Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
karl lagerfeld bir kere esofman giyen hayatini kontrol edemeyen biridir kendini kontrol edemeyip herseyi salan biri yani, yolculuk olsada ne olursa olsun asla esofmanla cikmam
Eşofman giyen adam poposunun ne istediğini bilen adamdır. Oldu olacak yolculuk yaparken de stiletto giyelim.. :D
Onlara dön ve de ki: sizi lanet olası pislikler burayı defile mi sandınız? :D :D
Ay bir görsen zaten millette topuklular makyajlar :D
Gerizekalilar :D
Ben işe giderken eşofman giyiyorum :D neyin kafasını yaşıyo o kızlar, giyilir tabi. Neredeyse gece mekanlarına eşofmanla gidicem..
Özgüvenin için tebrik ediyorum kardeşim. sen ksda ve real hayatında kimseyi dinleme önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin.
Aynı fikirdeyim. Sekiz saat kafam patlıyor zaten. Dapdar pantolonlar la bir sırada 90 dk aralıksız oturmak nedir bilmiyor bu insanlar galiba
Ben ömrümün sonuna kadar eşortman giymek istiyorum. Üniversitedeki bu anlayış saçma, herkes istediğini giyer.
Besyocular giyiyor onlar bile itici geliyor kb. Ben casual takilmayi seviyorum
boşver sen onları eşofman giyen rahat insanları her zaman seksi ve çekici bulmuşumdur aldırma onlara isteyen istediğini giyer lise değil orası
Universiteye geliyoz abimin dugunune degil de onlara
Bncede biraksalar pijamayla bile giderim yani :))
Aynen :D
Yok gecelikle gidelim.
Sen git. Beni bağlamıyorsun ne de olsa..
Aynı şeyi ben de senin için düşünüyordum
Aksine biz İstanbul kızları eşofmanla gitmeyiz.
Pardon sahte ve kasıntı olduğunuz gerçeğini atlamışım..
Görüşünde İstanbul kızı olduğunu söyleyip, yorumunda inkar eden kafa. Vay be :D
Giyilir ne var bunda😂
Neden giyilmesinki
Hangi bölüm
Hemşirelik
Takımla da gidilir pijamayla da ben daha spor bir şeyi tercih ederim ama her türlü gidilir
Allah allah ben şalvarla gittim antalya'nın göbeğinde nolucu
Besyo mu okuyosun hayırdır
Hemşirelik okuyorum. Ülkede sadece besyo da okuyanlar eşofman giyebilir kafası var.
Ben bulacağımı 3 sene önce bulduğum için koca arama gibi bir gayem yok
Aşurtman ı spor yaparken kullansak?
Öyle bir kural var da birtek benim mi haberim yok acaba
Hemşirelik okuduğum için hastanede zaten forma giyiyorum. Sivil hayattan bahsediyorum ben.
Giyilir neden olmasın.
Gayet normal bir durum
Esofman giyilur cok da yakisiyo kizlara
bende esofmanla gidiyom o konuda sulalem raad
Elbette katiliuorum
Giyilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar