Moda & Stil Tesettür kıyafette tunik altına tayt giyilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tunik diz mrsafesinde Güncellemeler+1 yıl Giyen var mı peki Tesettür kıyafette tunik altına tayt giyilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bttryflyxx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bol şeyler daha uygun olur ince veya kalın 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Anladım ama pantolonda dar taytta dar Yorumla bttryflyxx +1 yıl Evet yani bana göre bol giyinip üstüne tunik olunca daha tatlı görünüyor ama yine siz bilirsiniz tabi Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşwkkür ederim Yorumla bttryflyxx +1 yıl https://pin.it/VPFBHlBhttps://pin.it/5PVKlHj Yorumla bttryflyxx +1 yıl Bunlar gibi hoş duruyo bunlar Yorumla Soran +1 yıl Bunlardan var yani bol olan ama tayt güzrl duruyor ve rahatta ondan dedim giyrnde var zaten Yorumla bttryflyxx +1 yıl Anladım siz bilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim siz açıksınız mutlu musunuz pekş Yorumla bttryflyxx +1 yıl Normal ama kapanmayı düşünüyorum ilerdd Yorumla Soran +1 yıl Anladım hayırlısı hakkında çok mu sçıksın peki Yorumla bttryflyxx +1 yıl Yo değilim normalim dhdh Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl giyebilirsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim siz giydiniz mi hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben rahat giyinmeyi seven biriyim. Yorumla Soran +1 yıl Yani tesettürde mi rahat giyimden bahsediyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır açık biriyim ben Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istersen göstereyiö Yorumla Soran +1 yıl Göster Yorumla Cevap sahibi +1 yıl açık oldum tkp et Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Giyilmez 0 27 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tesettürlüysen dar giymemelisin Yorumla Soran +1 yıl Pantolonlarda dar ama siz tesettülü müsünüz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pantolon skinny ise o da uygun değil zaten Yorumla Soran +1 yıl Evet değil ama nefis var işte herkes giyiyor ve güzel görünüyor bizde giyiyoruz sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış olduğunun farkındasın bu iyi bir şey keşke bir de nefsine hakim olabilsen Yorumla Soran +1 yıl İşte onu hep diyorum ama lisede zorla kapatıldım aile baskısı bence hala devam ediyor bu duygu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman tamamen açıl ama böyle yarım yamalak yapma bence Yorumla Soran +1 yıl İşte açılamıyorum tepkilerinden korkuyorum siz kapalı mısınuz peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim öyle bir kaç tanıdığım var tesettürden çıkan, aileleri pek bir şey demedi korkma. Güzelce konuşun anlayışlı karşılarlar bence Yorumla Soran +1 yıl Babam kesinlikle kabul etmez eşim sorun yapmıyor ama ailemle aram kötü olsun istemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk başlarda tabiki zorlanırlar ama ailenin kendi hatası bu, baskıyla tesettüre girmeni sağlamasalardı. Zamanla herkes alışır hem tesettür her şey değil sanki bütün tesettürlüler iyi müslüman mı alakası yok Yorumla Soran +1 yıl Aynen haklısın işte ama eski. kafalılık var saçın gözükmesin yeter derdindeler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyide evlenmişsin nereye kadar karışacaklae daha Yorumla Soran +1 yıl İşte onuda anneme söyledim ama yok baban kızar yok günah demeye başladı brn balayımda açıldım midal bilseler demekki neler yaparlar baba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bilemiyorum ama ben hayatım boyunca istemediğim şeyler yaparak yaşamak istemem, hayatım boyunca da babamın kurallarına göre yaşamam Yorumla Soran +1 yıl Bende istemem ama öylr yetiştik büyüdük hala korkuyoruz ailrmin yanında dar paça giymem ya da bileklerim açık giyinmem çorapsız terlik giymem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım, Allah yardımcın olsun Yorumla Soran +1 yıl Amin teşekkür ederüm senin var mı böyle sorunlsrın zorla mı kapandın isteyrrek mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben tesettürlü değilim Yorumla Soran +1 yıl Anladım açıksınız ve rahatsınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık biriyim ama tamamen rahat değilim, benim de ailemin bir kaç giyim kuralı var yani istediğim gibi giyinemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki istediğin gibi giyinmek istiyor musun ve ailenin kuralları ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diz üstü kıyafet ve atlet tarzı şeyler yasak mesela. Aile evinde olduğum için mecburen uymak zorundayım Yorumla Soran +1 yıl Anladım aile evinde olmadığında giyersin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Bende giydim ve güzel oluyor seni anlıyorum Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bol şeyler daha uygun olur ince veya kalın
Anladım ama pantolonda dar taytta dar
Evet yani bana göre bol giyinip üstüne tunik olunca daha tatlı görünüyor ama yine siz bilirsiniz tabi
Anladım teşwkkür ederim
https://pin.it/VPFBHlB
https://pin.it/5PVKlHj
Bunlar gibi hoş duruyo bunlar
Bunlardan var yani bol olan ama tayt güzrl duruyor ve rahatta ondan dedim giyrnde var zaten
Anladım siz bilirsiniz
Teşekkür ederim siz açıksınız mutlu musunuz pekş
Normal ama kapanmayı düşünüyorum ilerdd
Anladım hayırlısı hakkında çok mu sçıksın peki
Yo değilim normalim dhdh
Anladım
giyebilirsin
Teşekkür ederim siz giydiniz mi hiç
ben rahat giyinmeyi seven biriyim.
Yani tesettürde mi rahat giyimden bahsediyorsunuz
hayır açık biriyim ben
Anladım
istersen göstereyiö
Göster
açık oldum tkp et
Giyilmez
Neden
Tesettürlüysen dar giymemelisin
Pantolonlarda dar ama siz tesettülü müsünüz
Pantolon skinny ise o da uygun değil zaten
Evet değil ama nefis var işte herkes giyiyor ve güzel görünüyor bizde giyiyoruz sonra
Yanlış olduğunun farkındasın bu iyi bir şey keşke bir de nefsine hakim olabilsen
İşte onu hep diyorum ama lisede zorla kapatıldım aile baskısı bence hala devam ediyor bu duygu
O zaman tamamen açıl ama böyle yarım yamalak yapma bence
İşte açılamıyorum tepkilerinden korkuyorum siz kapalı mısınuz peki
Benim öyle bir kaç tanıdığım var tesettürden çıkan, aileleri pek bir şey demedi korkma. Güzelce konuşun anlayışlı karşılarlar bence
Babam kesinlikle kabul etmez eşim sorun yapmıyor ama ailemle aram kötü olsun istemem
İlk başlarda tabiki zorlanırlar ama ailenin kendi hatası bu, baskıyla tesettüre girmeni sağlamasalardı. Zamanla herkes alışır hem tesettür her şey değil sanki bütün tesettürlüler iyi müslüman mı alakası yok
Aynen haklısın işte ama eski. kafalılık var saçın gözükmesin yeter derdindeler
İyide evlenmişsin nereye kadar karışacaklae daha
İşte onuda anneme söyledim ama yok baban kızar yok günah demeye başladı brn balayımda açıldım midal bilseler demekki neler yaparlar baba
Yani bilemiyorum ama ben hayatım boyunca istemediğim şeyler yaparak yaşamak istemem, hayatım boyunca da babamın kurallarına göre yaşamam
Bende istemem ama öylr yetiştik büyüdük hala korkuyoruz ailrmin yanında dar paça giymem ya da bileklerim açık giyinmem çorapsız terlik giymem
Anladım, Allah yardımcın olsun
Amin teşekkür ederüm senin var mı böyle sorunlsrın zorla mı kapandın isteyrrek mi
Ben tesettürlü değilim
Anladım açıksınız ve rahatsınız
Açık biriyim ama tamamen rahat değilim, benim de ailemin bir kaç giyim kuralı var yani istediğim gibi giyinemiyorum
Peki istediğin gibi giyinmek istiyor musun ve ailenin kuralları ne
Diz üstü kıyafet ve atlet tarzı şeyler yasak mesela. Aile evinde olduğum için mecburen uymak zorundayım
Anladım aile evinde olmadığında giyersin yani
Evet
Bende giydim ve güzel oluyor seni anlıyorum