AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Herkes istediği gibi giyinebilir
Hiç kimseninde bu şekil tepki göstermesine hakkı yoktur.
Ne mutlu Türküm dedikçe özgürüz. Özgürde kalacağız çünkü ne yaparsan yap cezasız kalmaz
Yobazlardan çok ayyaşlar ve aydınlar kadınlara şiddet uyguluyor.
siz anadolu çomarları bunuda yaptınız ya siz damarlarınızda bir gram Türk kanı varsa bende şereffsizin en önde gideniyim rumlaşmış anadolu köpeekleri
Çok yanlış ne kadar hoşuma gitmesede ben karışmam kadın şiddeti de kınıyorum ne oluyorsa olsun hangi koşulda olsun şiddete hayır
Abartmışlar yine bir maduriyet oluşturulmak isteniyor burdan
kadına şiddet insanlığa ve dine ihanettir... çünkü dinimize göre cennet kadınlarımızın ayakları altındadır... ailesel değerlerde anne ön plandadır...
Bu sortlu kiza tekme olayi goreceksiniz düzmece cikacak.
şort da giysem başörtü de taksam kimse karışamaz
Ulan bizim milletimiz nelerle ugrasiyo milletler ciksin aya biz kalalim yaya
Baskan milletçe dolduk tahammülümüz kalmadı kadın eş cınayetlerinden veya hergun şehit haberleri alıyoruz içimiz yanıyor terorden yakında mıllet patlıcak buyuk olaylar çıkacak yılanın bası yerıne kuğruguyla uğrasıp duruyoruz 😡
ya abi nasıl bir ülke olduk ya😔
Siddetin her turlusune karsiyim ne kadina nede erkege yapilma ama bence sort giyerek eylem yapma tarzida biraz nasil desem show gibi
Kadına hala dayak mı kalmıs ya? Kanun var. Kadınlar cahıl mı hala. Dovenlerınde Allah belasını versın.
Yapılan tam bir saçmalık tamamen kımıyorum ama senin bakış açında çok saçma.
Ülke yobaz arapçı dincilere birakilmayacak
Toplumca şizofren olduk.
Tekme yemeyelim sonra biz de
yobaz arap kültürü yüzünden bu haldeyiz.
çok abarttın
Eylem yapilabilir ama sorta gerek yok.
Gösteri değil eylem yapın gençler
Kadına şiddete hayır.
Bence şortuda çıkarsınlar daha ikna edici olur
katılırım kadınlarımıza tam destek
bunların bahanesi farklı
Erkekleri tahrik etmeye hakları yok
2 bacak görünce tahrik olma o zaman
@Jodienaiden Bekar adamım elimde değil tahrik oluyorum Allah vergisi
Allah vergisi filan diye kendini kandırma bu ülkede tek bekar erkek sen değilsin. Kendini birazcık geliştirip ilkellikten kurtulup insan olmayı öğrenseydin olmazdın.
abazasın mk
Aynen öyle. Bir de abazalığını erkekliğe mâl ediyor. Allahtan her erkek senin gibi değil.
@Jodienaiden evli olupta Abaza erkek gördün mü sen hiç evet Abaza bir erkeğim
@ngalev giyiminize dikkat edeceksiniz insanları tahrik etmeyin
Hayır ben istediğim gibi giyinebilirim. Bu sene hiçbir şekilde ilgilendirmez. Tahrik olmak o kadar ilkel o kadar acizce bir sebep ki şort giyme diyebilmek için. Kimse de sizin zihinsel rahatlığınızı düşünmek zorunda da değil. Hiçbir şekilde kasten fiziksel bir temasa geçemezsin.
@ngalev Sana mı soracağım geçip geçmeyeceğimi?
Bana benim iznim olmadan dokunamazsın bu gayet basit. Ha oldu bir de tecavüzü filan da savun. Tam olsun. Söyle çekinme. Kadınlara tecavüz de edebilirim ona ne de. O kadar basitti zaten. Cahil cahil yetişiyorsunuz yazık valla ya.
Burada bir potansiyel tecavüzcü var.
Aynen böylelerinden çıkıyor hepsi zaten. Bir de gelip Allah kitap muhabbeti yapıyorlar. İslam islam diyorlar. Bu mudur islam yani.
@ngalev biz oğlancı cemaatcileri de gordük bkz. Ensar vakfı ne bu olayda ne baskalarında kadına şiddetin islamla ilgisi yok
@RdvnSbs Rıdvan tecavüz çocuğusun galiba sen baban annene tecavüz etmiş şort giydi diye sende bundan etkilenmişsin nasılda bildim ama ehehhehe :))))
@Sharpaquos Anne babam ben 3 yaşında iken trafik kazasında ölmüşler hayatta olsaydı annem sormak isterdim
Sana doğruyu yanlışı öğreten biri olmadığı için gerçekten üzüldüm. Ama aklını kullanabilirsen kendinde bulursun
@ngalev Siz kadınlar açık saçık giyinmeseniz biz erkekler de tahrik olmayız
İyide kapalılarada sapıkça bakıyorsunuz hayvanlara bebeklere de tecavüz oluyor bırak bu işleri rıdvan bir erkek olarak şerefli ve namuslu adam gibi adam olmayı öğren anneni babanıda üzme
Tahrik olman umrumda değil. Her erkek de senin gibi iki bacak görünce tahrik olmuyor bunu da bil sende sorun var. Herneyse hiçbir şey senin herhangi bir kadınla onun izni olmadan kasten temasa geşmeni açıklayamaz. Bu suçtur. Git kendi köşende ne bok yiyorsan ye. Kadına izni olmadan dokunamazsın. Kadın bir cinsellik makinesi değil. kadın bir insan.
@ngalev edebinle adabınla giyinirsen sana kimse bir şey demez sen baldırın açık giyinir oran buran açık giyinir isen benim gözümde seks objesi olarak kalırsın
sana göre olan edep adap herkes için geçerli olmak zorunda değil. bizim burda çoğu kişi tarafından edepli kabul edilen pantolon tişört tarzı başka ülkede edepli değil. ne yapılcak bunun için gidilen yerde kıyafet tarzı mı değiştirilecek. isteyen istediği gibi giyinir. gerekirse "senin" gözünde seks objesi olarak kalsın bunu kimse umursamaz. ama sen kimseye dokunamazsın bile açık giyindi diye bu kadar basit. isteyen çarşaf giyer isteyen şort. karışamazsın da dokunamazsın da
İşte öyle bir dünya yok kendini kandırma hem birşey dicem kimsenin senin fikirlerini önemsediğini düşünmüyorum sen onu cinsel obje görsen nolucak ki çokta umurundaydı ya kızın
İleride kızın olur kapalı olduğu halde filan saldırırlar o zaman anlarsın gerçi sende haklısın şerefli olmak her türk erkeğinin işi değil sende o şerefsizlerdensin ;)
Sanada koyup geçmişler kadınlara karşı bu kadar tepkili olduğuna görr
@Sharpaquos evet haklısın oda sizin gibi bir bayan dı aldattı beni bende dünya da ne kadar bayan varsa düşman oldum hepsine
Amaan bir kadın yüzünden kendini bu kadar depresyona sokmaya değer mi ya biliyorum uzaktan konuşması kolay diceksin ama
@Sharpaquos Kimsenin neler yaşadığını kimse bilemez o yüzden bu konu hakkında yorum yapmak saçma olur
Eh doğru birşey dedin nihayet
burası arabistan burda kısa şorta yer yok
kadına şiddet cahillikle paralel
kızını dövmezsen zamanında böyle olur tabi
Şortunu giy çık dışarı, özgür müsün?
Derken?
Şu at gözlüklüğünü çıkar gözlerinden
Destekliyorum
Islam ile bagdasmayan bir durum
güzel olur Kadınlar sevilmeli değer görmeli
katılıyorum kadın özgürdür her zaman
salakça buluyorum..
Şort ne be?
Saçma eylem
Güzel bence
Hepsini dövün beyler
cehalet akar
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!