Sizce mesele etek veya şort mi giymek de mi yoksa zihniyette mi?

Maalesef zihniyette, ortadoğunun kanayan yarası, az gelişmiş ülkelerin maalesef ortak sorunu, kültürsüz ve eğitimsiz sapık ruhlu bireylerin kendilerini dine adayıp hayatlarında ki o ciddi boşluğu kapatmaya çalışırlarken kendi sapkınlıklarını gizlemek adına dini kullanarak kadınları giyimlerine göre yadırgayıp yargılayarak günümüze kadar hayatta kalmayı başarabildiler. Allah'ın adıyla yeri geldi taşladılar yeri geldi öldürdüler yeri geldi hakaret ettiler ama hiç dönüp de yahu bu nefs denen şey hepimiz için diyemediler! Sorsan her ramazan orucunu tutar ama ne için tuttuğunu bilmez, o nefsini bir türlü dizginleyip kontrol etmeyi öğrenmek yerine kadının giyimini hal ve hareketini bahane edip dururlar.
Kendi kızı giyse bacaklarını kırar bence , sadece eline tutustutmuslar 😂
Mini etek çağdaşlık sembolü değil , öyleyse hayat kadınları hepinizden daha medeni insanlar. Yol kenarında medeniyet dagitiyorlar dünyaya.
Ha su var kimse giydikleriyle iyi ya da kotu yargilanmamali. Giyeceklerinizi yerine gore secmelisiniz.
Zihniyette ama kadınların suçu bir nevi hemcinsim bile "o saatte dışarıda ne işi varmış, açık giyinmeseymiş" diye söylenebiliyorken; çocuğu da anneler yetiştiriyor yani suçun büyüğü kadınlarda. Açık giyinme kimseye izinsiz dokunma hakkını vermez bunu anlasalar!
Abi istersem k*ç*m açıkta gezerim ama öyle bir ülkedeyiz ki sayenizde gezemiyoruz mini etek mini şort giysek ya ırıspı dersiniz ya da laf atar tecavüz edersiniz bu yüzden bilemem ben hala şortumuda eteğimide giyerim yani inadına evet
Erkekler istediği kadar azıp kudursunlar beni bağlamıyor eyvallah der giderim abi tecavüz edincede hayatımızı karartmaktan başka bir bka yaramıyosunuz siz erkekler ancak bu kadar şerefsizsiniz.
Cevap
55Cevap
Şort giyene tekme atanin zihniyeti ne kadar bozuk ise, bunun ferdi bir mesele olduğunu ayırt edemeyenin de, 28 Şubat sürecinin bir Fadime Şahin or... su ile başladığını anlayamayanin da zihniyeti o kadar bozuktur.
Not: okuduğunu anlama özürlüler, siz muafsiniz, üzülmeyin...
Şort giymekte ne var anlamiyorum ki ya neden bu kadar tepki gosteriliyo rahatsiz oluncak ne var anliyamiyorum. Babam ankarada sort giymeme izin vermiyo ki versede bakislardan giysesi gelmiyo insanin. Hiç adil değil😑
Veriyorum, kimse kimseye karışamaz. Etek değil zihniyet meselesi. Ancak bazı erkeklerimiz de mini giyen kızlara öküz gibi bakmamayı öğrenmeli.
Şimdi gercek su kı hangı kız mını etek veya sort gıyerse gıysın bacakları erkek tarafından dıkkat cekıyor. Ama şu da bır gercek kı bacagını ortupte hıcbır halt olmayan ınsanlar var. Önemlı olan zıhnıyet bence kesınlıkle gıyım degıl.
Allah bilir teyzenin okumasi bile yoktur, kendi torunu giyse her halde elindeki sopayla döver onu )))
o teyzeye " bonzai yasaklanmamalı, herkes uyuşturucu içmeli" yazılı bir pankart versen, onu da gösterir bence
Mesele etekten çok zihniyetin değişmemesi. Teyzede farkindalik yapmaya calismis arada olur oyle.
Yuzyillardir kadini bir seks objesi olarak goren toplumda sirf mini etek giyiyor diye tekmelenmesini normal goruyorum cunku bu zihniyet aileden başlar erkek yapar kiz yapamaz meselesinin temelini olusturur...
Tesekkur ederim :)
Mesele birey olabilmek, özgür olabilmek, kadınların da kendi kararlarını kendilerinin verebilmesidir.
Tecavüzcülerin ve sapıkların eylemlerini meşrulaştırması insanların giyimini yargılamak.
Zihniyetleri yok ki sorun olsun
helal olsun teyzeme kımse kımsenın gıydıgıne karısamaz...
olması gerek bu :) saygılar kanka :)
Ben de giysem dayak yerim kesin. Hayır iskoçum abi bir dakka dur vurma falan desek de anlatamayız...
Iste böyle böyle kutuplasiyoruz. Birakin herkes nasil isterse oyle olsun. Bu zihniyet degismedigi sürece bu tür olayar bitmeyecek
sorun birey haklarında insan istediği giyer ya da giymek istediğini giydi veya giymedi diye kimse kimseye şiddet uygulayamaz...
Cennet ülkemin içine edenlerin Allah Belasını versin
Yaptıkları yanlış tamam ama mini etek ve şort cok kısa olmadığı sürece problem ypk Bence açılmaya cok aşırı luzüm yok
yürü be teyze :D inadına yapmayın hiçbir şeyi kendi istediğiniz için yapın :)
Teyze Naptın asksdk :D zaten moruklaşmısın etek giysen nolucak :D
kimin ne giyeceğini kimseyi ilgilendirmemeli zihniyette mesele örümcek kafalı gerizekalılarda
Teyze sen kefen giy bosver miniyi gencler giysin 😅😅
Mesele zihniyette. Şort etek giydi diye kadını or. yapan zihniyettin or. pu olması
Haklı. Birileri şort giyene böyle yapıyorsa inadına herkes şort giyer çünkü kimseden korkmayacağımız bir dünya yaratmak gerekiyor
ahahah kimsenin kesinlikle bakmayacağı bir kişi olarak ne isterse yapabilir bence :D dfgdfg
Bence ne yazdığını bilmiyor teyze eline iliştirmişler tut diye 😊
Shop olduğunu anlamayacak kadar zavallısınız ve babaanneniz yaşında ki kadına dediğiniz laflara bakın tüü sizin kalıbınıza tüküreyim
Şimdi bizde gidip çarşaf giyenlerimi döveceğiz)) ne anlamsız bir ülke haline getirdiler bizim ülkemizi
biz gelenekleri görenekleri olan ve bunlara saygili bir toplumuz kimki degerlerimizi çiğnerse ve batinin pisligini bizim toplumuza lanse ederse bizde onu çiğneriz
Mesele İslamcıların beyninin içinde. Bunu çözecek tek bir şey var.
Kurşun.
helal olsunnn :D :D mesele zihniyettt etek şort sadece örnekk
inadina kelimesi hic guzel degil sadece chaos yaratir
Ne giyiyorsa giysin banane ama benim yaşamıma göre giydirtmem eşime
Haha kim yazıp eline tutturu veriyor bu slagonlari bu teyzelere ya😂
Savunsunlar ama teyzeler de giymesin ya.
Zihniyeti bozuk herkesin An. asinı Seveyimm bacım çikartmalari..
Jadjddjjdjd bune olum
:D tezeeeemmm
Herkesin hayatına kimse karışamaz.
Tabikide zihniyette bunu nasil sorabiliyorsun ki?
Cunku beyinleri algilayamiyor sen bunu soylesen de ispatlasan da drgisen bir sey olmayacak algilayabilecek olan zaten boyle bir sacmalik dusunmez. Bosa zaman kaybi yani 😄
Rahatsiz oldugumu hangi kelimemden cikardin cok merak ediyorum 😄
Bu sorundan rahatsiz olduğum anlamina gelmiyor bir grup aptala bisey anlatmanin zaman kaybi oldugunu dusundugum anlamina geliyor 👍
Açmak kadar korumak gerekir. O yüzden koruyacağın kadar aç derim
Mesele gelişimini tamamlayamayan zekalarda
Adam haklı beyler dağılın
mesele sadece zihniyetteee
Evet..
zihniyeti bozuk insanlar işte..
yürü be teyze kim tutar seni...
Mesele şu ki diyesim geldi
Mesele ne senin benden ayrilmaaan nede beniiim sanaaaa darilmam ne aramamaaan nede sooormamaann mesele sukii halaa bitmeeedi sevdaaaam jsjdjd
Ahahaha herkesin hayatina kimse karisamaz diyommm
Dinle dinle serkan kaya - bebegim dinle sonrasinda hatta :D
Niye ne dinliyodunki onceden :d
Hee ya ben onlari sevemiyorum tribe sokuyo beni durduk yere hareketli olcak veya boyle serkan kaya gibi durduk yere gülümsetecek jdjd
söyle merak ettim shsj
dur dinliyim bakalım :D
ya dinledim şarkıyı komedi bu şarkı serkan kaya ya hakaret olur bu herifler ama eğlenceli yani :D adanayı özlettiler ama o kötü oldu. s. s
estagfurullah jsjsjd adanada okudumda seviyorum oraları ondan şey ettim :D
sagolasın seni sevdim iyi kızsın ilgili kızsın bravo tebrikler sjjdd :D
:) :)
Teyzeye bak afjshs😄😄
gıy teyze sana ck ykısır
teyze aman deyim sen giyme
teyze kafayı üşütmüş :D
bugun haberlerde adam serbest kalmış dediler
Giyme teyze. Sen giyme mk
Ne isterseniz giyin. Yobaz zihniyetini taaa ahmk
PAÇALI DON MU GİYECEK
herkes özgürdür istediğini giyer
Tabi ki zihniyette
zihniyette.
Zihniyet tabi ki
Teyze mini giyerse kimse giyemez bida 😂😂
kusacağım
Zihniyette
Zihniyette.
Bence teyze orda ne yazdigini bilmiyo
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar