Annemin mezarıni ziyaret ettim 3-4 saat orada kaldım sonra eve geri geldim yalnız yaşıyorum hic kimsem yok dolayisiyla es dost akraba ziyareti gibi bir sey olmayacak ancak telefonla konusmalar su an evdeyim cay iciyor kopegimle oynuyorum gün böyle gecti yani sizinde bayramınız mubarek olsun insaAllah
@091yagmur Üzülmeni istemezdim ama "Anne" dedikleri zaman tek zaafim zayif noktam dayanamadigim tek konu 2 dakika anlatırım 2 gün ağlar hissiyatli olan birisi kisa bir örnek sakal uzatirim gencligimden beri yüzüne batar cani acır diye yanaklarini öpemezdim ayaklarını öperdim zoruma giden ellerimle topraga koydum üzerine toprak attim kendim eve geldim sicak yataga yattim ama boşuna değildir ayeti kerime #inna#lillah ve #inna#ileyhu#raciun ( ondan geldik ona döneceğiz) Sagol @091yagmur bayram sabahı annemi yad etmeme sebeb oldun sevaba girdin bayramın mübarek olsun ömür boyu mutluluklar diliyorum sana ve herkese.
Bin ihlas Bin estagfirullah elazim Bin lailahe illallah Bin lahavle vela guvvete illa billah Bin salavat Bin allahümme inneke afuvvun kerimün tuhibbül affu fegfü anni ya kerim, çekip tövbe namazı kılarız tabi vakit yetişdigi kadar arefe geceside uyunmaz bizde
Kamp hazırlıkları yapıyorum napim başka. Deliye her gün bayram. Bayramın en sevdiğim yanı tatili. Öyle evde otur akrabalar gelsin yok misafir ağırla saçma sapan muhabbetler falan bana göre bayram niteliğinde değil. Bayram madem istediğim ve Mutlu olacağım şeyi yaparım bayramda..
Allah razi olsun sizin gibi insanlar dinler ilgili paylasim yapiyorsunuz. "Allahim bizi dunyada iyilik ver, ahiret gununde iyilik ver, cehennem azabinda koru"
Mezarları dolaşıp dua edip yasin okuyup ruhlarına gönderirdim arefe günnde pazarlar kurulur pazarda dolaşır alışveriş yapardık eksik malzemeler tamamlardık ama 3 senedir her iki vayramdada aileden uzağım oyüzden bunları yapamıyorum bide bugün nöbetçi olunca ☺
arefe günündü iyi bir çalışırım (çalıştım) sonra eve gelirim (geldim) akabinde yalnızlıgın verdigi şuhedayla biraz alkol aldım ve müzigi açtım müzik çalıyor ve düşüncelere dalıyorum derin derin sen sinemaya mı gittin yoksa ya da tarçınlı kurabiye yemeyemi?
Alışverişler yapıldı cepte metelik kalmadı birde bayram harçlıkları için ek hesaptan para çekilde.. şimdi bayram sabahı yemeği hazırlanır fırına götürecem.. parasal anlamda çölmüş olsamda yine sevdiklerimi mutlu etmenin keyfine değere
@ekşisdt bu sitede senin gibi mallara akıl fikir veriyorum biraz dünya görüşünüz olsun biran dünya vatandaşı olun diye ama sen umutsuz vakasın.. ayrıca abazalıkla ne ilgisi var benim burda kız aramak veya seks yapacak birini bulacak kadar yoklukta değilim.. ve uzatmadan uza bildirim gelmesin artık
Amin çalışıyorum bir avm'de spor salonunda Fitness Hocalığı yapıyorum pazarda dahil daha 5 saat var bitmesine orucumu tutuyorum. İşten gelince dualarımı edicem öyle geçicek İnşallah.
Mezarlığa gideriz yasin okuruz akrabalar gelir kıyafet alırsın suslenir puslenirsin öyle iste bol bol dualar edersin sonra ailen kurbanligi getirir hayvana acirsin gününü ona yemek vermekle gecirirsin felen.
Her arefe babamı zıyarete giderim. Arefe günü bizi beklerlermış bu dunyadan göçüp gidenler öyle duydum 15 yıldır da gıdıyorum birde bayram hazırlığı işte
Çılgınca temizlik var evde öyle böyle değil , yarım saate de baklava yapılacak , her yer bal dök yala oldu vallahi hepimizin hayırlı kalabalık bayramları olsun inşallah
Sabah 6 da kalktık kahvaltıyı yapıp mezarlık ziyareti yaptık kuranımızı okuduk eve geçtik ardından misafirler geldi anca gittiler yığınla bulaşık birikti şimdi onları temizlicem mutfağa gitmek istemiyorum
En İyi Cevaplar