Şimdiden yoruldum, üşüdüm, acıktım. İmkanı olan dışarı çıkmasın evde otursun soğan doğrasın!🤪😅😂🧚♂️🫰🏻🥷🏻

Şimdiden yoruldum, üşüdüm, acıktım. İmkanı olan dışarı çıkmasın evde otursun soğan doğrasın!🤪😅😂🧚♂️🫰🏻🥷🏻

Karmakarışık. Seni rahatsız etmek istemem aslında ama, keşke arkadaşlığımız sürseydi ve bunun mutluluğunu paylaşabilseydim seninle. İş başvurusu yaptığım büyük bir firmadan güzel geri dönüş aldım. Ancak bildiğiniz üzere ayağım iyileşmediği için evrakları toparlayamıyorum. Firmadan vakit istedim bugün. Umarım verirler.
Merhaba burayı gerçekten sıkıldığım rutin hayatımdan kaçmak için kullanıyorum zaten şu an hayatıma yeni girmiş biri var henüz tam olarak adı olmasa da o niyetle görüşüyorum neticede arkadaşlık vs o nedenle kendime yakıştıramam ve sana da söyledim. Muhabbetin gerçekten çok iyi ve işine de çok sevindim her şey gönlünce olsun 🙌🏻
Teşekkür ederim. Dediğim gibi her zaman sana açık kapım. Senin gibi değerli birine hayatımda her daim yer var.
Estağfurullah sen öyle görüyorsun sıradan biriyim karşına daha iyi insanlar çıksın inşallah
Muhakkak çıkar. Ama dediğim gibi fikrim hala aynı
Bilmiyorum ne haldayım… Bugün tarihi bir karar aldım 😃 Çok severek oynadığım bir oyuna süresiz veda ettim 🫡 arada yine bakardım ama bu sefer komple bıraktım
Tebrik ederim bu onurlu duruşun için umarım bende bazı kopamadığım şeylerden kopmayı başarabilirim 😅🙏
Cevap
19Cevap
bugün öyle bir şeyim yok
Oldukça iyi gidiyor gadası
Daim olsun
Amin
Gökyüzün çok parlak 🌞🌼 evet soğuk hava, ortamı olmayana sıcak bir ortam nasip etsin. Sabaha kadar film izlersen gerçek güneşi de kaçırırsın
Adamım önermişti el mecbur 🤓
Diziydi iki bölüm izledim ama gaayet elenır. Öneririm
Evet hatta daha çoğu bölümü yayınlanmadı
Maksmskdmd realist bir yorum 😂😅 ve haklılık payı da öyle çok ki 😂😂😂
Gerçekten annabeth i beğenmiş miydin 😬 konuyu nasıl yaptın da sonunu sevişmek ile bitirdin ajanahzbahah bilmem hiç alıcı gözüyle bakmadım karakterlere bu arada
Beğendim güzel görünüyor 🤣 tanımadığım için gerçekten güzel diyemiyorum. Bana satıcı gözüyle muhabbet yapma 😝🤪 ben beğendiğimi söylüyorum sen de beğendiğin bir şey olmuştur yeme beni 🤣 yok bakmıyorum felan iyi aile kızı gibi davranma. Işine gelince taşın suyunu çıkarırsın jajahajaka
Yani fantastik konulu bir dizide dikkat etmedim. Sana neden -mış gibi davranayım ilginç gerçekten benim hakkımda varsayım da bulunman. Ha çok merak ediyorsan en son oyuncu olarak theo james i beğenmiştim. İşime gelince de taşın suyunu herkese değil birine çıkarırım o da onu ilgilendirir zaten 🙌🏻
Kardeş payı aklıma geldi 🤓😅😂 uyumsuz da gerçekten çok iyiydi ama en son bir film de oynadı ismini hatırlamıyorum yaşlanmış adamcağız
Oha benimde aklımda emrahın o sahnesi geldi söyledim, sen de izledin demek 😜 😂 vay be zamanında onun hayalleri ile mutlu olurken şimdi yaşlandı gözümden düştü diyorsun ha 🤪😝🤣 ne olacaktı, öyle o halde her zaman kalacak değil ya. Zaman geçiyor güzel yaşamak için çabalamak gerekiyor, peşinden koşmak gerekiyor. Geçen gün antrenman yaptım biraz zorladım, kollarım, bacaklarım ağrıyor ama nasıl bir tatlılıkla ağrıyor esnerken acıya bayılıyorum. Sen spor yapıyor musun
Konudan konuya atlaman peki😅 hiperaktivite bozukluğu var sanırım sende ✍️🤧 bende öyle kafadan varsayımda bulundum sen gibi oldu mu? Bence tuttu 🫰🏻🙌🏻 spor yapamıyorum ama yağ tuşumu olmamak içinde bir gün çok yediysem diğer gün az yiyerek dengede olmaya çalışıyorum binicilik ve yüzmeye gidiyorum ama hiçbiri düzenli değil o nedenle spordan saymıyorum
Konuşacak o kadar çok konu var ki bir ara yine o taraflarda geçeriz. Ne yapalım bir konuda kalıp 1 ay ondan mı bahsedelim 🤪🤣 deli misin 🧐 dengeli bir tarafını sevdim. Sonuçta çok yediysen başka gün az yiyorsun. Bu fakirlikte anca at binersin zaten 😂 dolmuş yerine iş yerine atla gitsene. Atını park ediyorsun, valeye benimkini iyi besleyin diyorsun. Süper oluyor ya., erzincan'da şehirde dolaşmıştım, rahat oluyor , arabalar dan daha iyi.
Kırıkkale li değil miydin Erzincan çok küçükken gittim güzel değildi en son 2019 da gittim çok şirin bir şehir çok değişmişti. At demişken be şehirde de gezinmekten bahsettik madem bu şarkı benden sana gelsin 😅😂😂
https://youtu.be/r7qovpFAGrQ
Bende birçok şehri gezdim. Bende tek bir yerde connected olamıyorum sağlık varken gezelim atımızı süre süre 😂😂😂😂
İşteyim hahahahas konum olarak Ankara ama bir dönem İzmir, Aydın, İstanbul da yaşamışlığımız var ama onun haricinde Türkiye’nin her bölgesini gezdik diyebilirim. Türk damarım coştu şu an bir snye… Dans konusunda yetenekli değilim hoptek koptek oynayalım da oynuyorum bir tek sjznsjxns
Çok soğuk et kesen bir soğuk hayta sjzjsjdnssn
🤪 İş çıkışı diye açıktın mı? Güzel Kebab yemeye götürürsün beni, et iyi ısıtır bizi üstüne go karta da ben götürürüm 😂 orada kahveciye gider Okey oynayan dayıların arasında çay içer dayılarla olmadı Okey oynarız üstüne Bir de film keyfi ooo süper keyifli olur keyfim yerine geldi söylerken bile
Hayaller Kebap, kahve, film gerçekler apayrı iki ağız tadıyla huzur da bırakmadım ama eve gidince pırasa yiyeceğini bilmek de üzücü geldi seni okurken sjxjsjd
Etten pahalı oldu ironisi trajikomik gerçekten haklısın.🤓🥲 ne üç tabağı beş tabak gömerim ajjzjnzn
İnsan başka bir insana vay ayı vay der mi ya skxmdkcmdkxmd her zaman normal oldum aslında hiç çok zayıf olduğumu hatırlamıyorum. Boşuna dengelemiyoruz işte var herkesin bir tüyosu 😂😂
Yemekte neden dengeli olduğunu şimdi daha net anladım 😂 ben ayı oluyorum Aaaaaaa aa böğürüyorum 😂 sende gerçekten hayvan gibi yiyormuşsun. Yalan söyleyemezdim. Öküze hakaret oluyor bu ama aklıma o an öküz geldi. Seninde ayı diye sin gelmiş dedin 🤣 hem hayvanları severim ben hayvanat bahçesi nasıl Ankara da gittin mi nasıldı
Atatürk orman çiftliği vardı kapandı küçükken giderdik… eee tabi Gökçek gitmeden dinazor dikti belki görmüşsündür anlatanın havasına, suyuna, ruhuna yakışır snxmdjdnnsd
Başka çektirecek bir yeri çok çünkü insanlar ne hapsın la oqlimm ndkdnfn
Neyse muhabbetinize doyum olmuyor. Ben kaçar uçar
Şaheser hmmm ok bunu abime de der misin? Mskxmsjd
Hahahabahz hayır yani beni süper harikulade ya da wonder woman gibi görmediği için dedim şikayet için değil abi denilince böyle anlaşılması normal ama sorry mdkxmdd
5 tabaktan sonra aklıma böyle bir şey geldi 🤣🤪
www.istockphoto.com/.../karikat%C3%BCr-viking-%C5%9Fi%C5%9Fman-kad%C4%B1n-karakter-komik-karikat%C3%BCr-karikat%C3%BCrleri-vekt%C3%B6r-gm1162283252-318744236
Allahım umarım böyle bir fiziğim olmaz Allah korusun aksnsjhssjjd işin abartısıydı benim ki zaten pırasa da yemedim ahahahsnxjs abimle sanayi köftesi yedik. İçine tükürüyorlar bunların biliyor musun dedi bitirdiğim de tüm tadım bitik o nedenle yemek görmedim yok
He iyi salata yememiştim 🤓🤧 gerçekten tüm moralim bitti o an umarım aşçının iyi vaktine denk gelmişimdir skxmdkdkd
En lezzetli yemekler sanayi yemekleridir. Tostu bile ayrı olur. Sokak yemeklerine bayılıyorum herhalde işin özü ya ter suyu ya tükürük Hikmet bunda demek ki ahzhshxhs
Aspava da yedin mi ssk sı çok güzeldir😅 ikramları ile doyarsın iyi hatırladım bir ara da sapana yiyeyim. Sanayi de yediklerimden kurtlanacak gibi hissediyorum bu gidişle djxnxjd
Haklısın ödesin 👹☠️🤡
4 kardeşiz. Benden büyük iki abim benim küçüğüm kız kardeşim var. Kalabalık ailede büyümek güzel birbirimize hep destek olduk ondandır ben zaten abimin yanında çalışıyorum 😅
Teklif eden oydu aman Zeynep sensiz olmaz diye iki gün ağladı🤪🤪🤪 kıramadım bunları okusa nasıl bir tepki vereceğini biliyorum jajzsnjzsjs akıllı biriyim en kolay şekilde maaş nasıl alınır çözdüm diyelim skxmsksk
Fırsat bu fırsat aman kaçırma dedim 🏃♀️ işin içinde oldukça daha çok sevdim tabii. Sen uçuyorsun anladığım kadarıyla 🤧🪂 baya hawli meslek özendim 🙌🏻
Köyceğizde uzun uzadıya bir ağaçlı yol var sonunda meşhur bir tostçuya ulaşıyorsun o yolda fotoğraf çekileceğim diye böcek gibi eziliyordum aklıma sebepsizce bu geldi😅😂 hiç deneyimlemedim sanırım bir paraşüt yapmadan da ölmek istemem Ordu da da görmüştüm çok hoş ya nice yani
Neden üzüyor ki gerçi her işin zorluğu vardır hiç anlamadığım bir iş ama cooleolduğu gerçeği de var skxnksjs
Benim adam fethiyede yapmış yamaç paraşütü anlaşılan bir tek garibano benim inşallah ya Muğla’yı başlı başına çok seviyorum umarım olur 🙏 manifestledim haydii
Ne yapıyorsun dan kastın iş ise abim iç mimar ama ben malzeme ve metalurji mühendisliği mezunuyum materyal kısmında zorluk çekmedim geri kalanı da hep saha da öğrenip tecrübe ettim. İyi kötü yuvarlanıp gidiyor her şey. Kesinlikle haklısın ama zannediyorum gökyüzünde olsam kendimi aşırı özgür hissederdim bazen de hep aynı rutinden boğuluyorum.
Odamdan memnunum 🙏🙌🏻 annemi ikna edersem mutfağı değiştirmek isterim ama tadilat sevmeyen biri tozu toprağı uğraştırıcı. Senin evini temizleyebilirim ama 😅
Var ama tavsiye etmem boş ver ellerim de oje bile bir gün normal şekilde durmuyor çünkü ehemmiyetini anlamam için misal verdim 🤓🤪🤧🥲
Hayal gücün çok değişik 😅😂 nereden aklına geliyor bunlar 😂😂😂 eğer deneyimlemek istersen adresi biliyorsun anlara girişinde beni bekle 🙌🏻
Yazarken kontrol etmiyorum haklısın dalga geçmekte ve çok iyi masaj yaparım🙌🏻🫰🏻 fakat artık bıktım öyle bir sikinti var neyse yarım saati 500 iyi mi
Tamam yahu müesseseden olsun bu sefer 🤪🤪
Sabriye hanım yarın sınavım var hayırlısıyla oyalanmayı bırakabilirsem sınava çalışacağım efenim
Ferid bey şimdiden başarılar eğer sınavda Sabriye hanım deli mi diye soru çıkarsa nasıl cevaplayacağınızı biliyorsunuz✍️🫵🏻
Şükür iyiyim bazı zamanlar anlık olarak değişiyor
Orada esrar yetiştiğine eminim ama ispatlamam 😂😂
Nasıl bildiniz ben şok
Mskxmskdks aşk olsun neden ihbar ediyorsunuz sitede ikram ederdik
Evet mümkünse dışarı çıkma zaten kar havası var çok soğuk 😂
Hava çok soguk iliklerime kadar üşüdüm.
genel olarak iyiyim :)
Genelde nötr.
Çok netsin abi
Organ mı dızlıyorsunuz orada siz hdhfhfh
Kolay gelsin bu arada işin şakası çok kötüyüm çok 🥺
Korku seansı gibi duruyor ama gerçekten şu an her şey korkunç ilerliyor kaxjsncjdm neden ne oldu
Hastayım fena koydu bana bu hastalık 🥺🥺
Umarım her şey yolunda gider güzelim
Çok teşekkürler. Sanada şifa diliyorum 🙏
Teşekkür ederim sabriş 😘
Burası nere yav
Benim evim değil. 🤷♀️ Tadilat eder misiniz evimizi dediler bizde ok dedik
Maalesef 🤷♀️
Sağolun. Sizede kolay gelsin. Teşekkürler 🙏
Huzurluyum.
Daim olsun
Amin ecmain
Teşekkür ederim
Henüz tam olarak nasıl olduğuna karar veremedim..
Nerede yaşıyosun bu ne 😂
Burada yaşadığımı düşünmen çok üzdü yıprandım şu an
İyi bari teselli buldum. Soruya uymuş ama
Ayakta uyuma modu
Afiyette
keyfim yok uykum var
Keyifsiz
Endişeli
Çok kötü
Berbat
Bu ne gı
Tadilat