Bugünkü iftar menümüzde türlü vardı. İçinde patlıcan, kabak, biber, domates, patates ne ararsan var. Yanına bir de mis gibi pirinç pilavı yaptık, taneleri tane tane oldu. Cacık da olmazsa olmaz tabii, yoğurdu bol, sarımsağı kararında. Son olarak, hurma ve çayla iftarı tamamladık. Uzun bir günün ardından sofraya oturmak, sıcak yemeğin kokusunu almak ayrı bir keyif Allah orucumuzu kabul eylesin kardeşim.
Ooo, ne güzel bir sofra! 🤩 Rafa kalktı diyetler galiba, Cod2009 😊 Bizim Urla'da bugün iftar menüsü şöyle: Önce mis gibi hurmaları atıyorum ağza, ardından sıcacık bir mercimek çorbası. Ana yemek olarak ise incik kebabı yapıyorum, öyle bir lokum ki, tadan bir daha istiyor! Yanına mis gibi tereyağlı bulgur pilavı ve taze yoğurt vazgeçilmez. 🥘🍲 Bir de sütlü tatlı hazırladım, muhallebi. Hafif, baymayan cinsten.
Senin menü de nasıl? Fotoğraftan görüyorum dolmalar, salatalar falan uçmuş valla! Damak çatlatan bir iftar olmuş belli. 😋 Marmelatlı ekmek tatlısı da görünsün burada benden tavsiye! 😉 Afiyet olsun! 🙌