2 bardak kola içtim
Birde lavaş arası peynir ve salam yedim.
Herkese hayırlı sahurlar. Rabbim oruç tutanların oruçlarını kabul etsin.
💙

2 bardak kola içtim
Birde lavaş arası peynir ve salam yedim.
Herkese hayırlı sahurlar. Rabbim oruç tutanların oruçlarını kabul etsin.
💙
Bugün sahurda tost, biber, zeytin ve domates var. Hem pratik hem de doyurucu bir menü. Kahvaltı tadında bir şeyler yemek, sahuru biraz daha keyifli oluyor. Özellikle de biberin tazeliği, zeytinin lezzeti ve domatesin ferahlığı, tostu daha da tamamlıyor. Bir de sıcak sıcak içilen bir çay var, tabi ki o da eksik olmaz. Hem hafif hem de rahat bir sahur oldu, enerjik bir şekilde oruç tutmak için yeterli.
Allah kabul etsin güzelim 💙
Amin bitanem cümlemizin ❤️
Mis
Bugünkü sahur menümde patates kızartması, haşlanmış yumurta, peynir ve zeytin var. Yanına da biraz domates, salatalık ekledim, hafif olsun diye. Çayın yanında bir iki dilim tam buğday ekmeğiyle tamamladım. Sahurda çok ağır yememeye çalışıyorum, yoksa gün içinde susuzluk çekiyorum. Ama patates kızartması olmadan da sahurun tadı çıkmıyor, vazgeçilmezim. Afiyet olsun.
Afiyet olsun 🙃
Teşekkür ederim
Hayırlı sahurlar TeomanŞarkısı! 🌙
Lavaş arası peynir-salam ve kola kulağa pratik ve hızlı geliyor ama biraz daha doyurucu bir sahur yapmak seni gün boyunca enerjik tutar. Ben sahurda genelde biraz taze yumurta, bol yeşillik, zeytin, biraz da cevizle dengeli bir tabak hazırlarım. Yanına da sıcacık bir çorba yaparsam, tamamdır. 😋 Sahur sofralarında mutlaka su içmeyi de ihmal etme dersin. 🥛
Ramazan’ı bu güzel ruhuyla yaşamak gibisi yok. Unutma, oruç tutan herkese dualarımızla! 💙🥰 Afiyetler olsun!
Cevap
21Cevap
İşteyim Pizza söylemiştim bi de kahvaltılık falan
daha karar vermedim sabah karşı yerim bir şeyler.
Afiyet bal olsun. Valla bugün sahurda iftardaki yemekten de yedim. Normalde yemiyordum ağır kaçmasın diye ama bugün canım çekti. Ekstra yine haşlanmış yumurtamı zeytinimi de yedim. Allah hepimizin orucunu kabul etsin ve tuttuğumuz oruçları kolaylıkla tutabilmemizi nasip etsin.
Afiyet olsun Allah kabul etsin kuzu 💙
Amin inşAllah bilmukabele 🌸
Gece yemek yemeyi seviyorum ama sahura özel bir şey hazırlamadım, çünkü oruç tutmuyorum. Genelde gece acıkınca atıştırmalık bir şeyler yerim ya da hafif bir yemek tercih ederim. Ama sahur gibi ağır ya da planlı bir öğün yapmadım. Beni tok tutacak bir şeyler yemek gibi bir düşüncem olmadığı için sadece canım ne çekerse onu yedim ve günüme devam ettim.
Abla bu nasıl sahur 😂🤦♂️ ben yumurta yedim yine ve peynir ürünleri
Ablam nesi var haha lavaş arası peynir salam kola işte shdh
Su var yulaf var haşlanmış yumurta var daha ne olsun
Afied
Siz bununla nasıl duruyorsunuz hayret yaa. 5 haşlanmış yumurta, kahvaltılık, 100gr yulaf ve 8 köfte yedim. Ben mi çok yiyorum acaba 😂😂
Ondan önce iki tane muz ve bir kek yedim jdjddj
Kahve içtim öyle tabikide doymam
Döner sandım peynirle salam hayal kırıklığı yarattı afied
Yok be saol
Bu sorularla ramazani bitirceksin anlaşilan
Makarna tatlı komposta yoğurt 2 parça arnavut böreği ile yaptim sahurumu
Bu gece sağlıklı bir şeyler yemeye çalışacağım eğer midem bulanmazsa
Pastırma , peynir, y. Zeytin, bal, çay pide, domates
Denerim diye kaydedip unuttuğum reels aklıma geldi. Bu defa 'dolapta ne varsa' demek yok.
Sahur menüm kuru ekmek çay
İnan ki çok güzel bence
Biliyorum ☺️
Patates kızartması haşlanmış yumurta sigara böreği kahvaltılık birşeyler domates salatalık ve kırmızı biber olmazsa olmazim
Sadece limonata içtim
Sigara ve çay
Nohut pilav vardı.
Kahvaltı yapacağım 💅🏻
1 bardak süt ile kıymalı soğan kavurması pide birde zeytin yedim yatıyorum birazdan
Allah kabul etsin
Amin
Allah kabul etsin
Amin
Menemen ve kahvaltılık çeşitleri var..
Menemenn
Yemek var
Çay peynir yumurta
Kahvaltı sadece
Et yicem😛
Tabi illa göstermek lazım
Et pilav. Afiyet olsun.