Kişilik & Karakter Günü nasıl değerlendiriyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Temizlik yaptım şimdi balkonun tadını çıkartıp dinlenme vakti#kişilikkarekter Güncellemeler1 yıl Yanlış konu etiketi 😒 Günü nasıl değerlendiriyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Evden çıkmadım Birinin sınavlarıÖtekinin dersleriBir yandan ev, ders, curcuna hunim eksik sadece 0 4 Yorumla Soran 1 yıl O kadar bensin ki 😄 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl O kadar halimden anlarsin ki hafta sonu gelsin istemiyorum bunlar niye anlaşamıyor kafayi yicem jsjsss Yorumla Soran 1 yıl Bizde kavga gürültü yok ama bu sınav haftası beni 5 yıl yaşlandırdı 😂 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Benide her sınav haftasinda midemden rahatsizlaniyorum Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. kola sigara ile ve site 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Balkonda manzarra da varsa üüff u Barış_LonelyForever 1 yıl o yok işte :D Soran 1 yıl Hadi be Soran 1 yıl Barış şu konu etiketini bi değiş ya u Barış_LonelyForever 1 yıl ev yaşam değişmiyor maalesef Soran 1 yıl Kendimi atacam şimdi koltuktan 😂😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl sakin ol sdfsdf
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Az önce çamaşırları topladım sepette duruyor az sonra büküp kaldıracam 🙈 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Vallaha helal 😄 benimkiler kurutmadan çıktı beni bekliyor Yorumla TheMurad 1 yıl Teşekkür ederim 😂🙈 Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% 1 yıl Oğlumla anne oğul günü yaptık önce yürüyüş yaparak kahve içmeye gittik dönüşte de parka uğradık yeni geldik eve. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl En kazananı sen oldun Yorumla
BenYakamoz45 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Vaktimin çoğu motosiklet üzerinde geçiyor. İşim olsada, olmasada. Geri kalan zamanımda tarla bahçe işleri. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayat sana güzel Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Biraz işlerim vardı onları hallettim uyudum uyandım işe gidicem 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Pazar ve iş.. Can sıkıcı Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Geceden sonra pazartesiye geçiyor ya öyle Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Ama evet sıkıcı yinede Yorumla Soran 1 yıl Günü değerlendirebildiysen Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Yok yaa kendime 2 saat anca kalıyor Yorumla Soran 1 yıl O halde tekrar ediyorum; can sıkıcı Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Maalesef öyle Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. İçimde bi can sıkıntısı isteksizlik var kalan saatlerde eğlenicem umarımm 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Şu etiketi değiştir babanın hayrına 😂😂 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Sponsor etiketi olduğu için ah keşke değiştirebilsem 😂 Yorumla Soran 1 yıl Sandalyeden intihar edicem 😂 şu adını değiş ya etiket yapamıyorum 😒 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değişik, dibe çeken bir gün enerjisi var sanki. 0 0 Yorumla
Excitefury4511 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Valla oyun oynuyorum vakit geçiriyorum çok da iyi eğleniyorum falan bir türlü geçiyor vakit 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla sabah 20 dakika egzersiz yaptım temizlik yaptım şimdi telefona bakıyorum 0 0 Yorumla
LoupNoir Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Bügün pazar kafa tatili yapıyorum.. Hiçbirseyle ugraşmıyorum. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tam tatil anlayışı budur Yorumla LoupNoir 1 yıl Böylesi daha güzel oluyor.. : ) Yorumla
olgunbirkız Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yorucuydu hep misafir vardı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende de 😒 Yorumla
felsefemeraklısı Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kuantum fiziği çalıştım çok güzel bilgiler edindim 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Marmarapark yaptım geldim, ütü yapcam 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Benimde temizlik bitti yemege geçecem daha 🤦🏻 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Hamarat erkeklere tebriklers 😂 Yorumla meinschicksal 1 yıl Yaa ne demezsin😅 Yorumla Soran 1 yıl Ben bile yemek yapmadım daha 😄 Yorumla meinschicksal 1 yıl Sen bile derken 😅 ben yaptim birazdan yiyeceğim darisi başına Yorumla Soran 1 yıl İşte ben bile yapmazken sen hamaratlık yapıp yaptın Yorumla meinschicksal 1 yıl Ben gün yapacak kapasitedeyim çaktırma 🤫🤫 Yorumla
greengoo Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. ev işleri ile 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne yaptın Yorumla greengoo 1 yıl temizlik, çamaşır Yorumla Soran 1 yıl Helal olsun Yorumla greengoo 1 yıl teşekkür ederim Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yeni işe geldim 🤣😂 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Günün şanslısı sensin 😄 Yorumla frankejstan013 1 yıl Böyle şans olacak da hiç şanslı olmak istemem açıkçası millet sahilde gezerken Alem yaparken ben işe gidiyorum😔🤣😂🤣😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Zaten aslında şanssız demek istemiştim de üzülme diye öyle dedim 😂 Yorumla frankejstan013 1 yıl Ama sana asıl bomba haberi vermdim ko hazır misin habere 😂🤣😂 Yorumla Soran 1 yıl Söyle sıkı tutundum Yorumla frankejstan013 1 yıl Bayramın ilk günü mesai varmış 🤷♂️🤷♂️🥰🤭 Yorumla Soran 1 yıl 🤦♂️ tek içimden geçen Yorumla frankejstan013 1 yıl %500mesai vereceğiz diyorlar istemiyorum diyorum zorunlu diyorlar 🤭🤭🤷♂️ Yorumla Soran 1 yıl Öf sistemin kölesi olmuşlar Yorumla frankejstan013 1 yıl Hemde nasıl 🤦♂️🤦♂️ köle olmuşsun desem bana kızıyorlar 🤷♂️ ama bana başka çare bırakmadılar son çare rapor alacam 🤭🤭🤭 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. 10 üzerinden.. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ee? Yorumla ƊØLƲNÂƳ 1 yıl Bugüne 10 üzerinden 7 verdim Yorumla Soran 1 yıl Çok iyi rakam değil mi Yorumla ƊØLƲNÂƳ 1 yıl Evet güzel yani Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sıradan 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Banyo 0 0 Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. İstanbuldayım bende 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Calisarak 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Çalışarak 0 0 Yorumla
m3l3kk5 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Boş boş 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Boş olmayı öyle özledim ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evden çıkmadım
Birinin sınavları
Ötekinin dersleri
Bir yandan ev, ders, curcuna hunim eksik sadece
O kadar bensin ki 😄
O kadar halimden anlarsin ki hafta sonu gelsin istemiyorum bunlar niye anlaşamıyor kafayi yicem jsjsss
Bizde kavga gürültü yok ama bu sınav haftası beni 5 yıl yaşlandırdı 😂
Benide her sınav haftasinda midemden rahatsizlaniyorum
kola sigara ile ve site
Balkonda manzarra da varsa üüff
o yok işte :D
Hadi be
Barış şu konu etiketini bi değiş ya
ev yaşam değişmiyor maalesef
Kendimi atacam şimdi koltuktan 😂😂
sakin ol sdfsdf
Az önce çamaşırları topladım sepette duruyor az sonra büküp kaldıracam 🙈
Vallaha helal 😄 benimkiler kurutmadan çıktı beni bekliyor
Teşekkür ederim 😂🙈
Oğlumla anne oğul günü yaptık önce yürüyüş yaparak kahve içmeye gittik dönüşte de parka uğradık yeni geldik eve.
En kazananı sen oldun
Vaktimin çoğu motosiklet üzerinde geçiyor. İşim olsada, olmasada. Geri kalan zamanımda tarla bahçe işleri.
Hayat sana güzel
Biraz işlerim vardı onları hallettim uyudum uyandım işe gidicem
Pazar ve iş.. Can sıkıcı
Geceden sonra pazartesiye geçiyor ya öyle
Ama evet sıkıcı yinede
Günü değerlendirebildiysen
Yok yaa kendime 2 saat anca kalıyor
O halde tekrar ediyorum; can sıkıcı
Maalesef öyle
İçimde bi can sıkıntısı isteksizlik var kalan saatlerde eğlenicem umarımm
Şu etiketi değiştir babanın hayrına 😂😂
Sponsor etiketi olduğu için ah keşke değiştirebilsem 😂
Sandalyeden intihar edicem 😂 şu adını değiş ya etiket yapamıyorum 😒
Değişik, dibe çeken bir gün enerjisi var sanki.
Valla oyun oynuyorum vakit geçiriyorum çok da iyi eğleniyorum falan bir türlü geçiyor vakit
Valla sabah 20 dakika egzersiz yaptım temizlik yaptım şimdi telefona bakıyorum
Bügün pazar kafa tatili yapıyorum.. Hiçbirseyle ugraşmıyorum.
Tam tatil anlayışı budur
Böylesi daha güzel oluyor.. : )
Yorucuydu hep misafir vardı
Bende de 😒
Kuantum fiziği çalıştım çok güzel bilgiler edindim
Marmarapark yaptım geldim, ütü yapcam
Benimde temizlik bitti yemege geçecem daha 🤦🏻
Hamarat erkeklere tebriklers 😂
Yaa ne demezsin😅
Ben bile yemek yapmadım daha 😄
Sen bile derken 😅 ben yaptim birazdan yiyeceğim darisi başına
İşte ben bile yapmazken sen hamaratlık yapıp yaptın
Ben gün yapacak kapasitedeyim çaktırma 🤫🤫
ev işleri ile
Ne yaptın
temizlik, çamaşır
Helal olsun
teşekkür ederim
Yeni işe geldim 🤣😂
Günün şanslısı sensin 😄
Böyle şans olacak da hiç şanslı olmak istemem açıkçası millet sahilde gezerken Alem yaparken ben işe gidiyorum😔🤣😂🤣😂😂
Zaten aslında şanssız demek istemiştim de üzülme diye öyle dedim 😂
Ama sana asıl bomba haberi vermdim ko hazır misin habere 😂🤣😂
Söyle sıkı tutundum
Bayramın ilk günü mesai varmış 🤷♂️🤷♂️🥰🤭
🤦♂️ tek içimden geçen
%500mesai vereceğiz diyorlar istemiyorum diyorum zorunlu diyorlar 🤭🤭🤷♂️
Öf sistemin kölesi olmuşlar
Hemde nasıl 🤦♂️🤦♂️ köle olmuşsun desem bana kızıyorlar 🤷♂️ ama bana başka çare bırakmadılar son çare rapor alacam 🤭🤭🤭
10 üzerinden..
Ee?
Bugüne 10 üzerinden 7 verdim
Çok iyi rakam değil mi
Evet güzel yani
Sıradanligin dibi
Sıradan
Banyo
İstanbuldayım bende
Calisarak
Çalışarak
Boş boş