günaydın. uniye gidicem bu yil eski arkadaslarimlada ayni siniftayiz 6 kisi tabi diğerlerindende bahsediyorum ayrica uzun suredir yakindigim bir konu aslinda yuzyuze olduğumuz zamanlar bir sorun yok gibi gözüksede işi bitene kadar derler ya sonra tatil vs olunca ne arayan ne soran var
ayrica surekli gezmeler tozmalar bir faaliyet ancak en son ben fotograflarini gormekle kalıyorum "ne ara yaptiniz/gittiniz lan " dercesine
Anlamiyorum bu zamana kadar aramizda anlasmazlik cok oldu ama herkesde olan seyler bana gelince neden dışlanma mevzusu oluyor?
resmen soylemeyip saklıyorlar bir fikir çözüm yolu taktik falan verir misiniz
cok kafaya takan biriyim bu yuzden bana bildiginiz icime dert oldu yardiminiza ihtiyacım var gercekten
ayrica surekli gezmeler tozmalar bir faaliyet ancak en son ben fotograflarini gormekle kalıyorum "ne ara yaptiniz/gittiniz lan " dercesine
Anlamiyorum bu zamana kadar aramizda anlasmazlik cok oldu ama herkesde olan seyler bana gelince neden dışlanma mevzusu oluyor?
resmen soylemeyip saklıyorlar bir fikir çözüm yolu taktik falan verir misiniz
cok kafaya takan biriyim bu yuzden bana bildiginiz icime dert oldu yardiminiza ihtiyacım var gercekten
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Senin bazı huylarını sevmiyorlar bence
çekememezlik var bence
Neyini çekemiyor olabilirler ki?
şöyle bir durum var
mesela maddi yonden ustunler ama onlarda olmayan seyler bende var zaten
insanlar tarafindan sevilen biriyim (arkadastan bahsetmiyorum) örneğin bir adres sorucaz kimse soramaz sen sen ebelemece gibi yapiyorlar konuşma sikayet vs herseyde ben on plandaydim zaten
ayrica okul ve staj hayatinda gözde olunca huysuzluklar fazlasiyla artti aklima gelenler bunlar Şu an
Bendede oluyor uzaklasiyorum uzakals ondalrdan
keske o kadar kolay olsa
sıkıcı biri misin
aksine konusan kıskanılan ve yöneten biriyim
ondan da olabilir yeni arkadaşlar edin demek ki gerçek arkadaşların onlar değil
çekemediklerinden resmen değil mi çünkü genelde grubun beyni gibi oluyorum su bu olucak yapalim diye
evet sebebi de o olabilir ama mesela ben de senin gibi birisiyim fark olarak beni ilk olarak ararlar napalım sen karar ver ne istiyorsun falan derler senin ve onların kişilikleriyle alakalı boşver takma sen dünyadaki en değerli varlıksın
o da senin arkadaşlarının farki bunlar kendilerine yediremiyo demekki
ama seninkiler aksine deger veriyor
galiba dediğim gii onlardan uzaklaş yeni arkadaşlar edin
uni açılsın oyle yapmaya çalışacağım bunlar sadece benim moralimi bozuyor