Arkadaslar sevgilim bugun seni arayip sormak icimden gelmiyor dedi bends ayrilalim ozaman dedim ayrilalim dedi. Ama daha 10 gun once annesi ve babasiyla tanistirdi beni. Nedir bu dengesizlik artik cok yordu beni. Sevmediginden dolayi mi yapiyor bunu bana. Sizce pisman olur mu bu arada ona cok fedakarliklar yaptim oda biliyo. o hic uzulmesin stres yapmasin diye onun her dedigine tamam dedim ama onun hayatina girerkende hep ben bu cocugu mutlu ve huzurlu olmasi icin elimden geleni yapcam demistim ve ciddi de dusunuyoduk. Sizce pisman olur mu? Bu arada burcuda yengec bende aslan...
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılbence boşver ne fark eder kii döner mi dönmez mi pişman olur mu olmaz mı ne fark eder kii yanii sama demişki seni arayıp sormak içimden gelmiyor yok yaaaa paşaamm burada ben senin için öleyim seni düşüneyim sen ağzıma mıç yok öyle diyeceksin böylelerine bak ben birisini sevdim böyle oda nişanlımdı herşeyi yaptım sustum konuşmadım anladım hep anlayışlı oldum haatt biliomusun dışarıya çıkmayacaksın dedi gezmeyeceksin dedi insanların yüzlerini unuttum pencereden baktığım zaman dışarıda hayat olduğunu biliodum o dereceydi düşün ama herşeyi yapardı hep sabrettim sonra dedim kuzuuu hadi sana yol vereyim gör bakam nasıl oluomuş sonra ne oldu biliomusun 360 derece döndü :)) ya insanlar böyle sıkma canını pişman olup dönse ne olur kii hiçbişi değişmez söylediklerini sana hissettirdiklerini asla unutamazsın benimki Allahtan öyle arayıp sormak gelmio demedi dese kırardım kafasını:)
04 Yorumla
Soran+1 yılZamanini ayirip uzun uzun yazmissin cook tsk ederim :) ya hani hazmedememe duygusu varya hah iste o insanin canini cok sıkıyor malesef. Ben cok hata yaptim bu cocugu uzmiyeyim diye oda elinin altinda zannedip ustume geldikce geldi. Uyusturucu kullaniyodu biraktrmaya calistim birakti gbi de yani hep iyi degil kotu gununde de yaninda oldum ya da gozleri agriyodu sulaniyodu ben kutahyada okurken taa ankaraya ilac bulup kargoyla yolladim. Sonra yazin okulum bitip geldim ankaraya daha sık gorusmeye basladik arkadaslariyla falan tanistrmaya basladi. Ben bunun arada supriz yapip isyerine gidiyodum 10 dk da olsa goruselim diye yani ben şu durumda ne yapayim şu an ayriyiz zaten yapilcak cok da bisey kalmadi ama geri donup ben bu kizi nasil kirdim demesini ve pisman olmasini isterim yani kisaca ozetlemeye calistim iliskimizi sen ne dusunuyosun?
- +1 yıl
yanii bence verici sürekli vazgeçen kendini düşünmeyen taraf sen olmuşsun ilişki hep tek taraflı gibi bence şimdi çok ağır davranmalısın sanki o dönmeliymiş sen onsuz yapamazmışsıın gibi hissetmeyecek taviz vermeyeceksin gezeceksin mesela giyineceksin böylelikle diyeceksin ki ben sensiz iyiyim oda kuduracak pişman olacak. tek taraflı olmaz hep senin canın yanmamalı birazda o üzülmeli bence böyle susarak onunla ilgilenmediğini göstererek yapabilirsin bunu ama böyle birisini kesinlikle bıraktığı için pişman olacak:)
Soran+1 yılCok dogru diyosun iliskide hep tek tarafli ben yurutmeye calismisim. şu an hic sessizligimi bozmayacagim eger adim atilmasi gerekiyosa tekrar bir iliski icin o atcak cunku bana yeterrr derecesine getirdi. :) ona en buyuk ahım pisman olup geri donmesi baska da bisi demiyorum. :)
- +1 yıl
inşallahh dönerrr:)))
En İyi Cevaplar
+1 yılYengeçler aslında çok duygusal erkeklerdir. Bence sen onun herşeyime tamam dediğin için artık umursamamis seni. bir hafta mesaj atma canım. O eğer gerçekten seviyosa sana döner. Bu şekilde sevip sevmediğini anliyabilirsin. Bahtın açık olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılYok bacim atmam soguttu kendini benden. Atarsa da eskisi gbi olmam. Bu cocuk sorunluydu bende hayatinda eksta sorun olmiyayim herzaman huzur bulabilcegi bir liman olmak istedim yanlis yaptim sanirim. Ona ne hic trip attim ne de surat astim bir sorunum oldugunda catir catir yuzune konustum. Oyle yani
- +1 yıl
Değmicek biri desene şuna...
Soran+1 yılAynen degmicek biriymis
ailesi istememiş işte oda ailesinin sözünden çıkamadığı için böyle olmuş genelde böyle olur , onunla evlilk yapsanda ailesi karıştığı için mutlu olamazdın boşanırdın yüzde 95 ihtimalle. ve jhiçbir zaman ailesinin sözünden çıkamaz sanırım aileye muhtaç olduğu için ailesi tarafından güdüldüğü için. aa bunumu layık gördün bunumu bize gelin getirecen daha nişan yok fol yok yumurta yok nasılda rahat evimize geliyor bu kız böyle gibi onlarca laf geçmiştir. tabi onların oğulları melake olduğu için tombala sana vurdu. yerinde olsam verilmiş sadakam varmış der o defteri kapatıp atardım. ve seni hak eden insanların olduğu bir hayat diliyorum sana
01 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru diyosun da ailesi beni cok istiyodu hatta getir artik gelin kizimizi diye ona soyleyip duruyorlardi aileyle ilgili bir sıkıntimiz olmadi hic. Onlar hep iyi yorumladilar beni. Yani sorun aile degil sorun benim bu dengesiz erkek arkadasimdaydi malesef
+1 yılbence bunu demiş sana
https://www.youtube.com/watch?v=ibviXyy1nqo02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :) dogru diyosun bu sarki anlatiyor bazi seyleri :),
- +1 yıl
eic :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Heseye tamam dedigin icin kaybettin..
Cok yuzvermisin bukadat pohpohlanmaya
Gelmez erkekleri07 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru diyosun guzel kardesim. Simdi ne yapayim gerci ayriyiz ve daha da yazmam artik. Ama sence geri doner mi? Diger yorumlarin altinada cevap olarak yazdiklarimi okuduysan bana yardimci olurmusun yani sence pisman olur mu
- +1 yıl
Pisman olupta sana geri dönus yapicak..
Ama bunu sen yapma arayan kaybeder..
Kendini frenlemelisin.. anasi surekli basina vurdugu
Icin seni unutmasi mumkun deil.. buda.. senin
Avantajin seninde isine gelir.. aramasi hizlanir.
bana kalirsa mesaj atar bu cekiniyor olmali erkeklerde
Gurur var bunuda gozden kacirmayalim ;) yerinde olsam bu kisiyle tam anlamiyla alakami keserim
Donsede orali olmam uyusturucu kullanan biri ilr
Evlilik dusunme.. yine baslar kafasi esince
Vurdum duymaz umursamaz ilgisiz bu insanla
Yapamazsin sorumlulugu kaldiramaz agir gelir
Kendinede guvenmiyo bu konumda.
Uyusturucuya basladigi gun kaybetti kendisinr
Olan oz guvenini.. isi yaramaz biri oldugunu
Dusunur bazen.. anlatabildimmi cnm..
Soran+1 yılCok iyi analiz etmissin valla :) bu madde konusunda hirsliydim biraktracktim kafama ne kadar taktigimi biliyo kendisi de cok istiyodu birakmak bende hep destek olmaya calistim hatta ilaclar buldum bu birakma asamasinda daha agrisiz gecsin diye ama elimde kaldi veremeden ayrildik tabi onun haberi yoktu ilaclari buldugumdan. Yani hep ona iyi olmaya calistim. Gururludur o cok. Donmezsede bana buyuzden donmez. Ben kotu alistrdim onu 20 gun once ayrildi benden ben gittim konusmaya sonra baristik en son anne ve babasigille tanistrdi sonra yine dengesizlik hat safada en sonda bugun boyle dedi birden. Ozguven sorunu var bencede hatta bana bile ben kimseye guvenmiyorum falan diyodu. Benim normalde kisi analizm iyidir ama bu cocugu cozemedim belki olaylarin ortasinda oldugum icin objektif bakamadim. Annesi basina kakmasa bile bu kiz beni hic kirmadi bana kotulugu degil aksine iyiligi dokundu hep diyecek vicdan yapsin istiyorum cunku bugun sarfettigi cumleyi haketcek bisi yapmadim
Soran+1 yılTamam sana ve hislerine guveniyorum ben ve bekleyecegim dedigin gbi :)
Soran+1 yıl:)))))
Ayrilmakla en iyisini yapmissin. Icinden konusmak gelmiyorsa, sevmiyordur. Seven adam susmaz ki:)
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun gerci bunun karakteride boyle asiri konusmayi sevmez ama biz zaten onunla gunde aksamlari 2 saat konusuyoduk onun is cikisinda cok bunaltmiyayim diye hemde benim isimede geliyodu :), hemen birbirimizi tuketmeyelim diye. Ama senin dedigin gbi seven insan bu cumleyi kullanmaz
Bırak kendi haline yaaa, takılın işte biraz, dönerse senindir:)))
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraktim benden ona 1 adim dahi gitmez artik ama yaptigi hos birsey degil canimi sıktı her kiz gbi pisman olmasini istiyorum bende
+1 yılsevdiginden dolayi yapacak hali yok ya. O ayrilmadan sen press yap bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi sevmiyor bende oyle dusunuyorum seven erkek boyke demez ya
salak bir sevgili yengeç burçları hep böyle zaten,
Herneyse belki kafası karışıktır biraz kıskandırmayı dene bence başkalarının duygularıyla oynamadan kıskanmıyorsa bitmiştir zaten:/04 Yorumla
Soran+1 yılKiskandirirsam kafasinda iyice bitirir :) şu an olum sessizligine buruncem bakalim sadece dedigim gni pisman olsun it gbi :),
Soran+1 yılYok yapmam sert konuscam ki eger konusursak da şu an ayriyiz malum
Bende bir erkek olarak ilgi gosterildiginde ilgi gösteririm hep icimdekini derim ona ama seninki ilginç ayrılalım dediyse oda ayrilin bence o geri döner emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi bak xfrlkt ben bu cocugun hep yaninda oldum uyusturucu kullaniyodu hep yaninda oldum sana guveniyorum birakcaksin gbi sozlu desteklerim oldugu gbi onun icin heryerden birakmasi icin ilac bulmaya calisiyodum sonra hic uzmemeye calistim daha napiyim sevgimide esirgemedim ama cok da sıkmadim aksamdan aksama konusuyoduk gun icerisinde yogun oluyo diye bunu bile dusunurken onun bana icimden seni arayip sormak gelmiyor demesi cok uzdu
+1 yılsoğumuş üstelemenin bir anlamı yok. Belki ozaman tereddütleri vardoı yıne de tanıştırdı. yanlış tabi.
05 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki. Sogumusda olabilir angel ama sogumasi icinde herhangi bir sebeb yoktu yani cok dengesiz bu cocuk diger yorumlarda da yazdim uyusturucu kullaniyodu hep yaninda olup birakmasi icin cabaladim birakti gbi de bide onun ayri bir dengesizligi vardi. Elimden geldigince ozverili oldumhep destek oldum kostek degil. MMutlu etmeye calistim daha cok. Trip falan da atmadim konuscagim konu varsa pat pat yuzune soledim ama guzel bir dille ya da hic sıkmadim yani daha ne yapilabilirdi ki ben anlam veremedim
- +1 yıl
Sadece senin çabalarınla olabılecek bır şey değil. Karşı tarafda çabalayacak. Sen değer vermışsin ama o anlamamış. Sen elimnden geleni yapmışsın anlamıyorsa bırak anlamasın. Senin de bir sabrın var. Kendını suçlama. ben daha ne yapabılırım dıye de sorma. Anlamak ısteyen görnek ısteyen adam anlar da görürde
Soran+1 yılCok dogru diyosun anlamasi gerekirdi onun icin ne kadar cok caba sarfettigimi. Beni kaybedince bakalim dank diye akli basina gelcek mi?
- +1 yıl
er ya da geç gelir meraketme.
Soran+1 yılHadi insallah :)
Valla benim kızda bana dedi ki, staj defteri düzenlerken tüm hafta boyunca hiç yokluğunu hissetmedim, acaba seni istemiyomuyum bilmiyorm dedi, zaten bunaltıyodn dedi dedi de dedi.. kalakaldık..
04 Yorumla
Soran+1 yılKendini geri cek bakalim oda dusunsun seni istiyomuymus istemiyomuymus. Dengesiz insanlari hic sevmiyorum valla net olmali hersey. Bide yani niye hic kadir kiymet bilinmiyor illa kotu mu olalim ya da hep oyunlar mi dondurelim elimizde tutmak icin halbuki ben o beni sevsin ben onu seveyim istedim hepsi bu
Soran+1 yılValla bende anlamiyorum mantigima cok ters geliyor hayirlisi olsun ikimiz icin de.
+1 yılbir fikrim yok. Bizde o yengec ben aslan l*n bizdemi ayrilcaz. Kadin olmak ne zor
00 YorumlaAçıkcası sıkılmış senden ya onun istediği şeyi vermiosun O yüzden trip atiyo sana oda olur ben öyle yapardım ve amacıma ulaşırdım:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherşey bitmiş demektir bu, uzatmanın alemi yok bence
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun seven erkek boyle bisi demeye korkar dimi
Cevap sahibi+1 yılsevgi falan kalmamış onda canım :(
Ablacim ozelden mesaj at ordan cevap vereyim sana
01 Yorumla
Soran+1 yılOzelden yazamiyorum cunku daha yeni uye sayilirim onun icin izin vermiyo bana ozel mesaj atmama ama sen burdan da bana yardimci olabilirsen cok mutlu olurum
- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılArtık Olay Bitmiştir Düşünmeye Gerek Yok Göm Gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun kardesim seven insan boyle bir mesaj cekmezdi dimi?
- +1 yıl
Seven İnsan Mesaj Atmaz Zaten Yanında Olur. Olamıyorsa Bile Hisettirir. Ben 17 Ayda 100070 Mesaj Attım Sevgilime Ama Çok İlgiden Çok Sevdiğimden Onun İçin Bıçak Dahi Yediğimden Ayrıldı :D
yani türkçesi şu oluyo yakında götüne tekmeyi koyucam hazırlıklı ol demek istemiş :P
04 Yorumla
Soran+1 yılYok o bana vurmadan son darbeyi ben vurdum sıkıntı yok onda ama haketmeyen birine niye bu kadar deger verdim diye de kendimi uzuyorum
Soran+1 yılDogru diyosun ileride soz falan olurdu yine bir dengesizlik yapip beni aileme herkese rezil ederdi. Herkes hayatimiza birsey katiyor iyi veya kotu
+1 yıliğneyi saplamış san vermiş acıyı artık bu ilişkiden fayda yok yeni bir aşka hazırlan
010 Yorumla
Soran+1 yılbir erkek boyle diyosa tamamen bitmistr yani diyosun :)
- +1 yıl
insan sevdiğine böyle bişey dermi ya hiçmi geçmişin hatırı yok en azından bu iş olmayacaksa başka bir nedene bağlarsın mantıklı bir bahane olabilir. bu tam bir şerefisiz kanı bozuk biri. ya da annesi beğenmedi böyle diyor olabilir
Soran+1 yılAnnesi beni bundan daha cok istiyodu cunku bu cocuk lise mezunuydu ben universite hatta annesi bu kiz okumus cahil degil bu kizi kaybetme sana deger veriyo gbi ogutlerde veriyomus hep. Aynen kardesim kani bozuk biraz bu iste uyusturucuda kullaniyodu hep onun yaninda oldum birakmasi icin ve kendisi de istiyodu birakmak ve birakti yaklasik 1 haftaya yakin icmiyo takipteydim yani baskasi olsa ne ugrascam der birakir gider ama ben onun hep yaninda oldum yani bu en son yapacagi insana yapti oda bunu biliyo ama beni kirmaktan da hic cekinmiyor
- +1 yıl
elbette sende bir şekilde hırsını al defteri kapat
Soran+1 yılHirsimi nasil alayim peki
- +1 yıl
bak kardeşim tahsil farkı varsa ileris daha karanlık zaten sen ona değil emeklerine yanıyorsun belli boşver unut hemde şimdi unut sil onu
- +1 yıl
bekle şu an sabır et acele etme böyleleri sürünerek gelir yanına
Soran+1 yılşu an amacim valla barismak falan degil sadece pisman olmasini istiyorum ben bu kizi nasil kaybettim demesini istiyorum sadece bu. bunun daha otesi olmasin zaten. Sadece sana sunu sormak istiyorum pisman olur mu?
- +1 yıl
elbette olur zaten pişmandır şu an belki senin okulun tahsilin yüzünden seni taşıyamayacağı dşüncesinde. sen sadce bekle biiey yapmana gerek okuluna bak gerisi hikaye birde ailen
Soran+1 yılBenim okulum bu haziran ayinda bitti ama hani kultr farkini takmiyordu zaten konusup halletmistik. Ben şu an beklemedeyim sadece sende bir erkek olarak pisman olur diyosan oyledir cunku erkekleri en iyi anlayan yine bir erkekdir biz kizlar cok duygusaliz olaylara bakis acimiz erkeklrrden cok daha farkli boyutlarda olabiliyo
sana yeni hayatında mutluluklar dilerim artık face de ilişki durumunu değiştirebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl yardımcı olalım sevgılını arayıp azarlayalımmı neden ılgılenmıyosun kocum dıye
04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha ayy cok guldum :))) yok kardes benim merak ettigim bu pisman olur mu? Yani diger yorumlarin altinada yazdim baya baya onlari okuyup bana soyleguzelce bir yorumunu soylermisin? Valla cok ihtiyacim var
Cevap sahibi+1 yılBende yengecım boylesını ne gordum ne duydum )) bak güzel kardesım hiçbir erkek için fedakarlık yapmaaa, üzen ol üzülen olma, senı haketmedıgını dusunuyorum bırak kurtul ondan anne baba ıle tanıstırınca bıtmıyo hersey, bence kurtuldugun ıcın sevınmelisin ))
Soran+1 yılGercekten mi? İste bundaki dengesizlik birazda madde kullandigi icin yani birakti ama onun hala bu tur dengesizligi devam ediyodu. Yani ne istedigini bilmiyor bana da netlik lazim. bencede haketmiyor zaten ayrildik bugun. Sadece sana son bir sey sormak isterim sence pisman olur mu?
Cevap sahibi+1 yılMadde bagımlıysa maddeyi bıraktıgına pışman olur senı bıraktıgına pişman olmaz cunku dogru karar veremez uzak dur bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bir yengeç erkegiyim ve ya sen ona çok ilgi alaka gostermissin ya da öyle işte :D
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilgiliydim hatta gecen hafta crsba gunu bulustuk bana sen beni cok seviyosun dimi dedi bende yooo dedim :) yok yok cok seviyosun dedi yani ona bir ozguven patlamasi yasatmisim burdan da anlisilacagi gbi :) sence pisman olma olasiligi var mi?
Cevap sahibi+1 yılEeee kaldirdin kaldırdın bir taraflarını şimdi seni tanımaz :D ah ulan böylesi bana denk gelmez ki -,-
Soran+1 yılİste bizde gidip en olmicak insana deger veriyoruz garip yani. Deger bilmeli biraz insan ve kesinlikle vicdanli olmali
Cevap sahibi+1 yılEvet hemde çok garip bir durum. Ama 1 senedir kimse yok hayatımda hak eden ile devam etmeliyim artık. Bu saatten sonra hayatıma girecek kisi sadece bu dünya da değil ahirette de eşim olabilecek biri olmalı.
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum ama hep yanlis tercihlerde sansimi zorluyorum sanirim sonra geriye uzunti ve keder kaliyor :)
Cevap sahibi+1 yılAcı iyidir. Acı insanı olgunlaştrir. Insanin doğasında var yanlış yapmak önemli olan o yanlısı bir daha yapmamak. :)
Soran+1 yılTabi tabi valla cok haklisin o yanlisa bidaha dusmemek lazim.
Cevap sahibi+1 yılO yüzden bugün yanında olmayanı yarinda sen yanında isteme. Taparcasina sev ama hiç bı zaman sevdigini belli etme. Çünkü sevdiğini belli ettiğin an ne olduğunu gayet iyi gördün :)
Soran+1 yılHaklisin ben hatam ona hic kaybetme korkusu yasatmadim
Cevap sahibi+1 yılYa işte böyle sayın gizli :)
Ailesi onay vermemiş olabilir mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılAilesi cok istiyodu beni zaten. Onlarla ilgili bir sikintimiz yoktu. Bu cocuk uyusturucu kullaniyodu zorla biraktrdim ki zaten kendisi de birakmak istiyodu durmadan dengesizliklerine magruz kaliyodum
- +1 yıl
Dengesiz bir adamla ne kdr mutlu olabilirsin ki. Ömrün boyunca keyfi yerine geldiğinde mutlu edecek ve canı sıkıldığında gidecektir. Şiirden anlamayan adamlara şair oluyoruz, bence hiçbi şekilde arama sorma bir sure. Yokluğun koyarsa gelir, koymazsa salla gitsin öyle aşk olmaz ztn.
Soran+1 yılCok dogru dedin. Yok aramam cok kirdi beni haketmedigim halde. Oyuzden benden artik ona hicc yuz vermek yok. Birini kaybettiginde o kisi daha bir kiymetlenir dimi?
Soran+1 yılKesinlikle oyuzden kendimi geri cekcem artik ki ayrildik bugun malum oyuzden adim falan da atmam barismak icin artik onun vicdanina kalmis
Nedenini sormayi denedin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bu dengesiz tavirlari hep vardi respect bundan 20 gun once yine ayrildi benden gittik baristik sonra ailesiyle tanistrdi beni hersey yolunda sanarken meger oyle degilmis. Ve bu cocuk uyusturucu da kullaniyodu onun icin neler yaptim birakmasi icin ve birakiyodu da sence ben bunlari hakkettim mi yani
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılgeçmişler olsun geçmişler olsunnn
02 Yorumla
Soran+1 yılUmut yok diyosun yani :)
- +1 yıl
valla öyle :)
Seni sevmiyor belli gecmiw olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum sevmiyor bencede
Soran+1 yılYok su saatten sonra kosma olayi falan olmaz bende ama onun da pisman olmasini isterim
kıraç_yaşamam artık dinle
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen aciyorum :)
+1 yılşimdiden geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılPisman olmaz mi? :)
O artik senin sevgilin degil.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet şu an ayriyiz zaten :)
bastan simarttin. olacağı buydu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sorunlu bir tipti bende hani hep seffaf olayim dedim. Oyuzden bir yerleri kalkti. Sence o kalkan yerleri bir zaman sonra iner mi? Dusuncen nedir?
Soran+1 yılAynen canim benim ben hic arayip sormuyorum sormamda cunku yine ayrilmisti benden ve ben gittim konusmaya sonra barismistik baristiktan 2 gun sonrada annesiyle tanistrdi beni. Dengesizlik hat safada pasamin :), sonra soguk davrandi en son da seni aramak icimden gelmiyor dedi ve ayrildik 4 gundur de ayriyiz. O benden bekliyor yine ama artik benden ona 1 gr taviz yok. Ama sence doner mi? ya da boyle bir insan ne yapmaya calisiyor ben anlamiyorum ki valla sinirden agzimda dudaklarimda yaralar cikti
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Kadehlere koyuyorum acımı dindirsin diye :(
02 Yorumla
Soran+1 yılCok deger veriyodum ona bunu anlamaz mi yani vicdan falan yapmaz dimi?
+1 yılbir bardak su iç üstüne
01 Yorumla
Soran+1 yılYani daha aciklayici bir yorum yapsana da beni bilgilendirsen daha iyi olmaz mi? Yani niye boyle yapti sence.
+1 yılHadi be 😕😕
03 Yorumla
Soran+1 yılValla kardes boyle oldu. Sevineyim mi boyle dengesizden ayrildigima yoksa uzuleyim mi cabalarima bilemedim
- +1 yıl
Sevinmelisin ama canın yanıyor olmalı?
Soran+1 yılYani bunu yapabilecegi en son insana yapti. Canim yanmiyor artik alistim ondan boyle darbeler yemeye ondan bu sefer daha sorunsuz ve gozyasi olmadan atlatiyorum. Sevmiyodu sanirim beni
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılkaç ondan
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaslar sevgilim seni arayip sormak icimden gelmiyor dedi... :( yardimci olurmusunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler