Siz İslam'ın kadına özgürlük sağladığını düşünüyor musunuz?

ben kara çarşafın özgürlük olduğunu düşünmüyorum kimsenin giyimine karışmıyorum ancak "Islam bize özgürlük verir" tezini de doğru bulmuyorum ve bilhassa reşit olmayan bireylerin kapanmasını da yanlış buluyorum kesinlikle fikir ve düşünce özgürlüğü kabul edilemez, özgür irade sayılamaz çünkü yeterli olgunluğa sahip değillerdir.
(Adnan Oktar kısmı mizah amaçlıdır.)
Ve umarım soruma paylaşılan tüm görüşleriniz saygı çerçevesinde olur, görüşüme katılmasanız da görseldeki gibi minik tepkiler verirsiniz. Gizli ve özel yorumlara kapatmıyorum sorumu ki insanların "din" konusunda hoşgörüsüzlüklerini ve anlayışsızlıklarını görebilelim, şimdiden hepinize görüşleriniz için teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
bakınız, sorum kaldırılmıştı, tekrar yayında Ks moderatorlerine teşekkürler.
Ayrıca burada bir siyasi görüş belirtmiyorum. Bir ideolojik görüş de belirtmiyorum. Kimse bunlar üzerinden saldırmasın, soru gayet net.
Güncellemeler
+1 yıl
bakın tekrar tekrar belirtiyorum sorumda da söylediğim gibi kimsenin giyimine karışmam tutup başından türbanını almam kimsenin ne buna hakki vardir ne de vicdanı. herkesin bir inanç özgürlüğü vardır ancak ben carsafın bir kadına ekstra bir özgürlük sağlaması diye bir şey olamaz bu sadece palavradır bence, bir kadını sarıp sarmalamakla ona özgürlük veremezsiniz.