Arkadaşlar bu hap nedir bağımlılık yaparmı? bilinçli 2 yıldır kullanıyorum diyen bir insan bağımlı olur mu ? 3 hafta 1 ay gibi uzun süre kullanmadan durabilir mi bu hapı kullanan özel harekat astsubayı olabilir mi bir konuşma sırasında duydum depresyon haplarının biraz ağırı denildi doğru lütfen cevap verirmisiniz?
Cevabın nedir?
+1 yıl3 yıl önce başladım normalde alkol ortamına göre 1-2 kutu belki içen bir insanm sigara hayatta elime dahi almam. Extacy i ilk yuttugumda 15-20 dakika sonra Uzay boşluğunda gibiydim herşey daha net daha parlak sesler daha netti yürürken yürümüyor sanki ucuyordum hiç dikkat etmedigim şeylere birden dikkat etmeye başlamıştım algim acayip artmıştı , parmagimi oynatsam dahi zevk aliyordum dusmanim en yakin dostum olmustu bana göre herşey normaldi 2 saat sonra etkisi azalmaya başladı bitsin istemiyordum cebimde ne kadar param varsa devamı için harcamaya r aziydim arkadaşım buna izin vermedi etkisi bitti berbat bir haldeydim les gibi terlemistim aynaya baktığımda yuzumu durusumu görseniz acirdiniz vücud su kaybından cokmus ( extacy sürekli isettirir , terlettirir ) canım yemek yemek istemiyor du su zar zor iciyordum uyumak için yattigimda saatlerce uyuyamiyordum basimda simsekler çalıyordu herşey çok zevksiz keyifsizdi hap sonrası 1 günü bole geçirdikten sonra vücudum kendini toparlamaya başladı ve normale döndüm 1-2 gün geçti. Hapın etkisi bittiğinden sonra yaşadığım o bunalımı hice sayip tekrar o mutluluğa ulaşmak istiyordum canım hap istiyordu gene yuttum gene ve gene... 6 ay boyunca neredeyse her hafta 3 tane yutuyordum eskisi gibi zevk vermemeye başladı düşüşleri daha berbat bir hal aldı tecrubeli arkadaslarimin nolursa olsun tek seferde hapi 2 ye çıkartma birak kafasi duserken kendine engel ol demelerine rağmen tek seferde 2,3,4 tane yuttugum oldu bana sorduklarinda bagimli degildim gercektende bagimli degilim diye hissediyordum ama ne hikmetse hapa ara versem dahi guzel bir ortam guzel bir muzik oldugunda hemen aklıma geliyor yutmak istiyordum her düşüş sonrasi birdaha yutmicam berbat bisey beni bitiriyor bu sefer söz dememe rağmen 2-3 ayda bir gene yutuyordum arkadaşlarin extacy kafada biter bağımlılık yapmaz demesi tamamen iradenize bağlı birsey benim iradem birçok insandan kat kat fazladır buna rağmen 4-5 ay anca ara veriyorum oda siz istesenizde bünye istemiyor
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu depresyon hapı değil kimyasal uyuşturucudur. Farklı şekillerde değişik kafa yapma özelliği olan haplardır. Bağımlılık yapar mı evet. Neden yapar çünkü kullanmaya başlayan kişiler bir süre sonra 1 adet içmekten zevk alamazlar aynı kafayı yaşayamazlar ve 2 ye çıkarırlar. Bir süre sonra 3e sonra 4 e derken 8-9 a çıkaranlar bile var. Yalnız bu duruma geldiğinde kullanlarda halusinasyonlar görülmeye başlar. Duvarda ateş yanması elde ateş olması evde birilerini görmek vs vs. Ha bir de kullanma sonrası hapın etkisi düşüşe geçtiğinde vücut rezalet bir hal alır ve kişiden kişiye farklı reaksiyonlar gösterir. Bir çok kişide normale dönmek için tekrar hap alır. 1 ay içmeyen isterse kafaya koyarsa içmeyebilir ama istemesi lazım. Benim bunu bırakmam lazım demeli. En kötü anlarda bile o hapı içmeye hazırdır sırf trip yaşamamak için. Dolayısıyla kesinlikle tıbbi destek ve psikolog yardımı almalı. İleri derecelerde kullanımda paranoya ve şizofreni de görülmektedir. Bu hapı kullananlar etkisi olduğu 2 saati dünyayı toz pembe görürler. Alıcıları daha da açıktır. Göz bebekleri büyür. Kulaklar daha iyi duyar ama etkisi geçince de rezalet bir hal alır. Kullananlar örneğin bayanlar etrafındaki erkeğin ki bu erkekten nefret bile ediyor olsa hapın etkisiyle o an o kişiyle ilişkiye bile girer. Kısacası iyi olan hiçbir yanı yoktur ve 2 saatlik keyif için asla kullanışmaması gereken bir maddelerden biri.
69 Yorumla- +1 yıl
Ex uyuşturucu değilki mdma adlı uyarıcı ve fiziksel bağımlılığı yok kendi isteğine bağlı bidaha alıp almamak ama bağımlılık yapan dersen eroin, kokoin vs uzak dur ama ex içine kokain karıştıran var...
- +1 yıl
Fiziksel bağımlılığı yok diyenler nedense bir türlü kullanmadan duramıyor. Hiçbiri bağımlı olduğunu da kabul etmiyor ama sorduğumda neredeyse her gün kullanıyorlar. Bir noktadan sonra sağlam beyin hücreleri kalmadığında düşünme yetileri de olmadığından zararını anlayamıyorlar. Kendisiyle barışık vücuduna zarar vermek istemeyen kişiler asla 2-3 saatlik zevk ve eğlence için bu hapları içmezler.
- +1 yıl
@Barış_ü81M sen iyimisin kardeş? bu siteye senin yorumuna cevap vermek için üye oldu. ecstasy kullanıcısı olarak söylüyorum: uyuşturucu çeşitleri arasında vazgeçilmesi zor olan bağımlılık türündendir ecstasy!!! bonzai den beterdir ecstasy!!! her yanı kimyasaldır bu hapların ve insan bir kere kullandımmı artık hep isteyecektir bu hapları!!! ben kullanıyorum ve bırakamıyorum, çevremde de kullananlar var bu illeti ve bırakamıyorlar!!! bonzaiyi bıraktık ama hapı bırakamıyoruzz!!! allah kimsenin başına vermesin bu bagımlılıgı!!! uzak durun...
- +1 yıl
Ben bilmem Extazi eroyin kokain ex dediğiniz şeyin bildiğim kadarıyla isimmleri porş mıtsubısh Süperman gibi uyuşturucu şekerler oldunu anladım burda Bağımlılığı beterdir bıraktırmaz seni fiziksel olmasada beyinde o kafayı yaşamak istersin 1 yetmedi 3 olur 5 olur şeytan kulana kurşun dikkatli olun uzak durun
- +1 yıl
@Barış_ü81M senin kafan guzel galiba kardes kim diyor extacy bagimlilik yapmiyor diye ben bu ya 2 sene ictim ve 6 ay tedavi gordum inanmayin bu tur seylere uyusturucu lan sonucta bu satanin da ureteninde anasini seveyim sakin baslamayin
- +1 yıl
Ben 3 yıldır her ay zevk icin atiyorum bagimliligi yoktur pskolejik bir durumdur ayrica eroin tek seferde bagimlilik yapmaz
- +1 yıl
kardeşim ben 2 yıldır uyuşturucu kulalnıyorum fakat bir bağımlılık yok bonzai Extazy vs her boku içiyorum ama canım istemiyor keyfine ortamlarda falan hiç can isteme şeyi yok niye böyle? hani insanlar 20 30 tane de bağımlı kalıyor ben günde ben attımmı 10 tane atıyorum 20 şer dakka arayla ama bir bağımlılık yok can istemiyo daha Sonrasında
+1 yıl4-5 senedir kullanan ile 5 aydir kullanan biri ile aslinda arasinda cok bir fark yoktur cunku o mutlulugu o enerjiyi birdaha yasayamayacagini dusunup surekli kullanirsiniz, sadece vucudun toleransi artar maddeye ilkte 1 taneyle mutlu oluyorsan 2-3 yil sonra 6-7 taneyle mutlu olabiliyorsun fakat 4-5 yil kullanan biri bile şu an birakiyorum derse birakir fiziksel olarak bir bagimlilik yaratmaz fakat psikolojik olarak ister mi evet ister cunku birdaha o mutlulugu yasayamicak olma korkusu vardir.
01 Yorumla
Merhaba arkadaslar ben arkadasima saka yapcam cayina ex koymayi dusunuyom cayi icip exsin etkisine girip kafasini yasadiktan sonra anlarmi kemdi cayina bisey falan atildigini hissedermi yardimci olursaniz sevinirim ☺
03 Yorumla- +1 yıl
Malmisın kızım sen anlar tabi ex şakaya gelmez boyundan büyük işlere sokma o burnunu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
+1 yılBazi arkadaslar lutfen bilmeden boyle yorumlar yapmasinlar ve 2 dksini ayirip bunu iyi okusunlar. Konuyu "ben nadir kullandim bana bisey olmadi" diyenlere getiricem (bu durumdaki bir dunya insan tanidim) ama oncelikle; ben bunu eskiden cok kullandim, Şu an psikiyatriden engelli raporumda mevcut. ve yasadigim iskenceleri bir ben bilirim. Ex aşiri derecede seratonin ve oxsitosin salgilatir.(seratonin mutluluk verir, oxitosin olumsuz dusuncelerden kurtulmanizi saglar) ve ex beyine seratoni hediye etmez, tuketir. bunuda beyni, seratonin sistemini ciddi derecede bozarak yapar "1 taneyi aşmazsan sorun olmaz" diyenlere hitaben; tm sende depresiflik olmadi ama muhtemelen bundan daha tehlikeli olan psikotik bir bozukluk oldu.(bir psikotik/psikoz bu semptomlari kabul etmez. psikoterapiste gitse bile insanlar/durumlar hakkinda inandigi yanlis dusunceleri terapiste bile ikna etmeye calisir) yani boyle diyen bir suru arkadasimi iyi gozlemledim. boyle cok nadir yilda 2-3 kez takilan takilan en mulayim arkadasimin bile kimsenin kafaya takmayacagi, gulup gececegi bir konu yuzunden silah alip 2 kisiyi vurmak istedigine sahit oldum.
yani yarin oburgun siz"bacim benden gizliyor ama su adamin su hareketleri, konusmasi vs den dolayi, bacim benden gizliyor ama benim bacima tecavuz etti deyip supheye girip oldururseniz hic sasirmam. Tabikide herkes icin bu denk ornek degil, duz mantik bakmayin. illa oldurmek degil, baska bir dunya sey sayarim. Ve 1 kere kullanip daha denemeyen insan sayisi %5 tir. kafasina esince kullanabiliyolar bir sure daha yani. Hadi bir kere kullanip biraksan bile seneler sonrada belki oyle bir patlak verirki bu bozukluk, aklin sasar.. hem sen hem ailen hemde baska insanlar ceker cezasini.. ve suanki bilim, tıp, daha dogrusu farmakolojik bilgi ile bu zarari vermeden etki eden bir hap yoktur. Vucudu bosver kalici zihinsel rahatsizlik yapiyor, bu nörokimyasal bir olaydir. O yuzden zararin neresinden donersen kardir. Ve insanlari buna ozendirmeyin.11 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim bana wp yazarmısn 05458315021
- Sağlık konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılher kesimden kullanan olabilir geçmişte avukatından tut askeri rütbeye sahip doktoruna kadar kullananlarını bilirim bu bağımlılık işi kişiden kişiye göre değişmektedir.. zmnımızda eroin dediignde herkes bir aman çekiyor öyle diel mi.. toplumumuz gözünde çok farklı bir madde eroin sanıyorlarki bir kullanan bir daha kullanacak ama 1 ay kullansan emin ol 1 daha istemezsin ya da istersin herşey senin iradene bakıyor.. eroinden daha zararlısı metanfetamin (kristal meth) eroinin 7 kat üstü amerika senelerdir bu madde ile savaşmakta link link bırak onu BM bu madde ile savaşıyor link maddeyi 1 kullnan bir daha istediği söylenmekte gerçekten ağır bir madde 2. dünya savaşında nazi diktatörü hitler tarafından alman askerlere verilen bir madde 1 sefer uyumayı, yemek yemeyi, üşümeyi bunların hepsini unutursun kesinlikle sana ne uykuyu arattırır nede yemek yemeyi.. 2 gün 3 gün uyku uyumaz yemek yemezsin ama 1 ay kullanıpta kestirip atanları biliyorum.. o yüzden dediğim gibi bağımlılık kişiden kişiye değişir.. böyle konuşunca aklıma şu geldi.. ihtiyarın birine sormuşlar esrar bağımlılık yapar mı diye.. ihtiyar cevap vermiş ; kim demiş esrar bağımlılık yapıyor diye, 30 senedir içiyorum bağımlılık yaptığını görmedim.. sdfsdfsdfsdfsdfsf
10 Yorumla
+1 yıl
uyuşturucu bağımlısı bir serseri seni özel harekat astsubayıyım diye kafalıyor..
sende gelmiş burda bize soruyorsun...
akıl dağıtılırken neredeydin...depresyon hapıyla alakası yok...antidepresanlar uyuşturucu değil ilaçtır...
bir konusma sırasındada duymadın..kendininiz çok akıllı zannetmeyim...çok salaksınız genç kızlar...kafanızı kullanın biraz boş durmasın orada...bu hap bilinçli kullanılmaz...kullananda bilinç yoktur zaten...zaten bu tip haplar kullanmak bilinçsizdir..
sen onu bunu boşverde kendine bak..salak kızım.32 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
aha haydar dümen
Bak güzel kardeşim ben 24 yaşındaim 4 5 sene ex gevdim şuanda hayattan soğumuş durumdayım allahın adını alıyorum yemin ederimki yalan söylemiyorum keşke biraz tebessum olsa hafif isteyerek gülebilsem bağımlılığı piskolojik bunun o anı hep ararsın ama bırakılması kolay yaklaşık 1 senedir içmiyorum ama hayatımı sikti panik atak anksiyete bozuklugu pipomudur nedir o bozuklugu bir ton piskologa gittim gene düzelemedim aklinizi başınıza alın kesinlikle içmeyin annenize babanıza yazık a sınıfı uyuşturucu bu öyle atiyim patliyim mutlu oluyum yok öyle yağma o 2 saatlik mutluluğun bedelini 30 40 yaşımıza geldigimizde daha kötü öducez hergun tövbe ediyorum keşke içmeseydim keşke kafamı gidip taşa vursam daha iyiydi
20 YorumlaEğer normal hayatında mutlu isen bağımlılık yapmaz. Fakat normal hayatında yalnız a sosyal ve dertli isen uyuşturucu kadar bağımlılık yapar. Unutmak ve 2 saat 3 saat herşeyi unutayım dünya benim olsun hiç bir şey umrumda olmasın kral ben olayım dersen sonu gelmez. Çünkü öyle güzel bir kafası vardır ki herşeyi daha iyi idrak edersin bir müzik klibini bir filmi veya gezerken yaşanan olayları. Tavsiyem hiç bulamayanlar bulaşmasın. Zaten ilk kez attığın an ki kafayı bir daha ömür boyu atsan da yaşayamazsın. Bütün uyuşturucu ve uyarıcı maddelere lanet olsun. Adana dan selamlar
10 Yorumla
+1 yılex enerji ve hareket hıssı verır tik gibi bişe istem dısı hareketlerın hızlanır ama bu tur alıskanlıklar bagımlılıkdan cok zamanla farklı seylere dogru ıter cunku bir defadan bişe olmaz mantıgıyla bir defa eroin kullanan biri ömrünün sünuna kadar bagımlı olur... ex yerıne red votka kullanması daha mantıklı...
10 Yorumla
+1 yılMemleketimin biricik "Süper Modları" ekstazi kullanmanın ve bulundurmanın yasal bir suç teşkil ettiğini ve böyle bir soru olamayacağını biliyorlar mı ?
Evet bilmediklerini biliyordum "şikayet etmedim" +5 ;)
Evet bağımlı olursun bir kaç kullanım yeterli. Depresyon hapı ile ekstazi ne alaka ?02 Yorumla
Soran+1 yılkullansam ve kullanmak istesem burda bu soruyu neden sorayım buranın amacı bilmediklerin konusunda fikir almak değil mi
- +1 yıl
ahaha benm için fark etmez <33 ama kullanamayacağın "suç olduğu için" bir şeyi sormanın anlamı yoktur ki ..
ne var subaysa sen sütten çıkma ak kaşıkmı sandın :) bağımlılık yapar haptan ve içenden uzak dur. depresyon hapı depresyon hapıdır extasy extasy dir. Biri sağlık için kullanılır diğeri sağlıksız ortamlar için
02 Yorumla
Soran+1 yılsütten çıkma kaşık anlamında sormadım bir insan bunu kullanıyorsa görevden atılmaz mı yani sormak istediğim bu yoksa meslegi için mi yalan söylüyor yoksa hap için mi onu öğrenmek istemiştim astsubayları yüzeltmek değil.
Şimdi öncelikle yapar ama bu yorumu okuyan deggerli kardeşim şu an bu yorumu ben iyiyim de kendini motive et (ben gibi şu an onu dusunme o moddu kafandan çıkartmaya yonlen film izle cips ye kola iç su birakicagina inanıyorsan işler son derece mi git 1 2 tane ama bunu tekrar yapma tedavi olman lazım bunun sende farkına var
00 YorumlaSize sadece sunu soyliyeyim bunu bir defa ictiginizde kullandiginizda, beyindeki antitojen zarini zarar verirsiniz, bir daha hicbirseyden keyif alamazsiniz, ve ilk aldiginizda buldugunuz kafayi bir daha asla bulamazsiniz, cunku antitojen zarina zarar verdiniz.
00 Yorumla- Kisinin kendisiyle alakali isterse kulanmadan durabilir ama bir kez bile kulandiysa devamini ister ve hep daha fazlasi alir yerini birakilirmi evet 1 sene araliksiz hafdada 1 le baslayim gecede 10 adet kulandim oldu cocuklarim ogrenir dusuncesi birakmama sebep oldu ama hic bisey eskisi gibi degil yani kulanmadan onceki gibi
00 YorumlaExtacy psikolojik bağımlılık yapar uzak durmak en iyisi ben 12 senedir kullanıyorum biktim artık ama onsuzda yapamiyorum en çokta yalnızlık beni itiyor bu lanet şeye yanı bir hayat arkadaşı herşeyi düzeltebilir ama sabırlı biri olması gerekiyor bu kişinin neyse daha fazla uzatmayım extacy ÇOK ama ÇOK farklı bir maddedir kafası doğru ortamlarda mükemmel ötesidir ama sadece kısa bir süre için...
00 Yorumla
+1 yılYapar, sinir hücrelerini tahrip eder, bir iki sene sonra eroinman olur
00 YorumlaBu hap farklı bir iş için kullanılıyor,içinde uyuşturucu madde var,benzeri captagondur,
00 Yorumlabi arkadaşım demişti. kanka 2 yıldır kullanıyorum bağımlılık yapmadı bu meret diye
06 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle duydum netten baktım yapıyor yazıyor yasak değilmiş sanırım bn kullanmayı düşünmüyorm sadece söyleyen kişinin doğruluk payını merak edyorum ve bunu içen astsubay özel harekat görevine devam edebilir mi
- +1 yıl
hahahaaaa
içmedim içmeyide düşünmüyorum ama yapmaz galiba öyle duymuştum yinede bana güvenme
30 Yorumlauyuşturucu esrar eroin kokain ekstazi gibi kötü alışkanlıkları olan insandan ne hayır gelir.
00 Yorumlabu madde uyuşturucu değil uyarıcıdır. ilk iki kullanımdan sonra kendini istetir. fakat psikolojik bağımlılık.
00 YorumlaBilinçli 2 yıl bide 3 4 gün iç bidaha kurtulamazsın
00 Yorumla
+1 yıleroin gibi bişey bu bağımlılık yapmazsa bunu satanlar nasıl kazanacak.
00 Yorumla
+1 yılArattırmaz komaya sokmaz dellenmezsin ama canın ister o güzel kafayı yaşamayı ama tabiki herseyin fazlasi gercekten zarar.
00 YorumlaMerhaba biraz garip olucak ama nereden bulabilirim merak ediyorum ekstaziyi
00 Yorumla
+1 yılTabikide yapar, ölümcül bunlar...
00 Yorumlabu depresyon hapı değilki yasal da değil
00 YorumlaBağımlılık yapar tabiki
00 Yorumlabağımlılık yapar tabi
00 Yorumlakandırmışlar seni kullanma sakınn :)
00 Yorumlayapar tabiki
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı