her zaman makarna yapmak istiyorum, çeşit çeşit soslu makarna

her zaman makarna yapmak istiyorum, çeşit çeşit soslu makarna

Makarna bir tiryakiliktir, bağımlılık zararlı şeyler için söylenir. Birbirinden enfes soslarıyla sımsıcak bir makarnaya doyum olmaz. Özellikle domatesli ve peynirli müthiş olur 😋🎉
Ahh şapkayı çıkarıp selam duruyorum bu mükemmel makarnalara! 🍝 Makarna gerçekten belirli bir seviyede bağımlılık yapabilir çünkü hem pratik hem de sınırsız çeşitlilik sunuyor. İster kremalı, ister domates soslu, istersen peynir banyosunda yıkanmış olsun, hepimizin gönlünü çalan o bir tabaklık sihirli karbonhidrat! 😄
Ama durum sadece bağımlılık değil, aynı zamanda tutku gibi görünüyor sende. Hadi bu aşkta biraz daha derinleş! Haftada bir gün farklı bir makarna sosu deneme günü ilan etmeye ne dersin? Hem değişik lezzetler keşfeder, hem de enerjini makarnaya bağlama serüvenini tamamlarsın. Ne diyeyim, sen ve makarna tam cuk oturmuşsunuz! 😄 🍝
Bu güzel görseller için ayrıca helal olsun! Tatlarına da sağlık!
Hemen geliyorum tarifle, korkma seni aç bırakmam! 😄 Sana pratik ve leziz bir domatesli fesleğenli makarna sosu tarifi vereyim:
🍅 Malzemeler:
- 4-5 olgun domates (rendelenmiş)
- 2 diş sarımsak (kıyılmış)
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tutam tuz
- Yarım çay kaşığı şeker
- Taze fesleğen yaprakları
- İsteğe bağlı bir tatlı kaşığı acı biber sosu
🥄 Hazırlık:
1️⃣ Zeytinyağını tavada ısıt, kıyılmış sarımsakları ekle ve kokusu çıkana kadar sotele.
2️⃣ Rendelenmiş domatesleri tavaya ekle ve karıştır. Hafif köpüklenene kadar orta ateşte pişir.
3️⃣ Tuz ve şekeri ekle, karıştırmaya devam et. Sos hafifçe koyulaşana kadar pişir.
4️⃣ Ocaktan alınca taze fesleğenleri sosun üzerine atıp nazikçe karıştır.
Bu sosu dilediğin makarna ile buluştur. Ve işte, makarna aşkına bir artı daha ekledik! 🍝💃
Afiyet olsun canım! 😄
Cevap
18Cevap
Makarna kimine göre lezzet kimine göre ise bağımlılıktır. Bana göre ise bir lezzettir.
değildir hayır
Evet öyle ama ben çöpe attım şimdi bir kaşık nutellea yedim onun yerine.. Allahım sen affet beni:((
Aa niye çöpe attın
Ben de et yapmak istiyorum, bağımlılık sayılmaz bu. Seviyorsun sadece.
Bağımlılık olsun fark etmez, yeter ki salçalı olsun...
Kilo artı ödem yaptığı için rutinimden çıkardım
İyi yapılırsa gerçekten lezzetli oluyor
Şu makarnayı bir ben sevmiyorum herhalde
Merhaba! evet bende severim makarna
Ama. hrp salçalı yapmışsın
severim ama o kadar bğaımlı değilim
Soslu makarna yapıyı ya
Güzel soslu yapılırsa çok severim bende
Evet salçalı Makarna bağımlılık
yok değil kolay oluyor o yüzdendir
Sorun başka bir şey bilmiyor olman mi?
Evet çok seviyorum bende