Aşk İlişkileri Sap olmak bağımlılık yapar mı? Ideaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben ne zaman akıllanirim tahmini Güncellemeler+1 yıl Kendi tercihim evet kafam rahat çünkü Sap olmak bağımlılık yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Böyle bir kız sap olmayı kendi tercih eder yoksa çok talep görür 1 0 Yorumla
LasTRomaNces Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Yaşın doğruysa çok gençsin. Ve bence kendine teşhis koyman için çok erken. Şimdi böyle iyiysen senin için doğru olan budur. İlerisi nasip kısmet. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bence yapmaya başladı.İnşallah böyle devam etmez ama gönlümü verecek birini bulmak bir o kadar zor olmaya başladı. 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 39 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Evet ve bu bağımlılık bırakılacak gibi değil, ki gerek de yok bırakmaya en doğru seçim her zaman... 0 0 Yorumla
nathan22 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl yapar , hem sahiplenip hemde sahiplenmek isterim, sevmeye değer birisiyse canı gönülden baglanirim 0 0 Yorumla
Bioluminesans Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genelde ben ve çevremde 25 den sonra değişim olmaya başladı. 0 0 Yorumla
Yaren4477 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yapıyor ilişki bir yükmüs gibi geliyor insana 1 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı. Bence evet yapıyor 1 0 Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. sap kal ya daha iyi senin için 1 0 Yorumla
Ytbfn Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bazen ihtiyaç hat safhaya ulaşabiliyor yanlız kalmaz rahatlatabiliyor ama bağımlılık yapamaz 0 0 Yorumla
cikolatalipuding00 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bağımlılık yapmaz kolay kolay güvenmezsiniz kimseye sadece 0 0 Yorumla
Wesayn Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Zaman içinde hiç beklemediğin anda bir erkeğe sevgiyle baktığın zaman değişecektir büyük ihtimalle 0 0 Yorumla
BlackSpace17 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Sap kalmak daha iyi ne masrafın olur ne de derdin. 1 2 Yorumla Ideaaa +1 yıl Ufak çaplı bir kar zarar hesabıyla doğru onerme Yorumla BlackSpace17 +1 yıl Özgün😏 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yıllardır öyleyiz devam 2 1 Yorumla pars1453 +1 yıl Fenerliyim diye deme yalnızlık Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır yapmaz ne alakaaa 0 0 Yorumla
YLVKZ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok pis yapar hemde 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 231,7b cevap paylaştı. Bende yalnızım, artık alıştım yalnızlığa 0 0 Yorumla
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ohooo kulübe hoş geldin ben 5 yıldır sapım 0 0 Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Ya ben de sapım da acaba bağımlılık mi yaptı ya 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Eskiden kurtulmuştum saplıktan yine yalnız kaldım 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. muhtemelen asla 0 0 Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. hayırr 0 0 Yorumla
lovestoryyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Yapabilir 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiçbir zaman 0 0 Yorumla
isteklibirisiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Yapmaz. 1 1 Yorumla pars1453 +1 yıl Sen ne istiyorsun bendenMesajlara cevap vermiyorsunAma istek atıyorsun niyetin ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Böyle bir kız sap olmayı kendi tercih eder yoksa çok talep görür
Yaşın doğruysa çok gençsin. Ve bence kendine teşhis koyman için çok erken. Şimdi böyle iyiysen senin için doğru olan budur. İlerisi nasip kısmet.
Bence yapmaya başladı.
İnşallah böyle devam etmez ama gönlümü verecek birini bulmak bir o kadar zor olmaya başladı.
Evet ve bu bağımlılık bırakılacak gibi değil, ki gerek de yok bırakmaya en doğru seçim her zaman...
yapar , hem sahiplenip hemde sahiplenmek isterim, sevmeye değer birisiyse canı gönülden baglanirim
Genelde ben ve çevremde 25 den sonra değişim olmaya başladı.
Yapıyor ilişki bir yükmüs gibi geliyor insana
Bence evet yapıyor
Yapıyor bende oldugu gibi
sap kal ya daha iyi senin için
Bazen ihtiyaç hat safhaya ulaşabiliyor yanlız kalmaz rahatlatabiliyor ama bağımlılık yapamaz
Bağımlılık yapmaz kolay kolay güvenmezsiniz kimseye sadece
Zaman içinde hiç beklemediğin anda bir erkeğe sevgiyle baktığın zaman değişecektir büyük ihtimalle
Sap kalmak daha iyi ne masrafın olur ne de derdin.
Ufak çaplı bir kar zarar hesabıyla doğru onerme
Özgün😏
Yıllardır öyleyiz devam
Fenerliyim diye deme yalnızlık
Hayır yapmaz ne alakaaa
çok pis yapar hemde
Bende yalnızım, artık alıştım yalnızlığa
Ohooo kulübe hoş geldin ben 5 yıldır sapım
Ya ben de sapım da acaba bağımlılık mi yaptı ya
Eskiden kurtulmuştum saplıktan yine yalnız kaldım
Yapar
Yapıyor harbiden