O kadar çok arttıki eklenenler sayısı. Eskiden kız alırlardı. Şimdi etraftan kızların da Suriyeli erkeklerle evlendiğini duydum. Sizin çevrenizde de var mı böyle evlenen? Dün de sormuştum bu soruyu ama başlık dikkat çekmediği için kimse cevaplamadı sanırım :) da çok merak ediyorum üniden bir arkadaşım bile sevgili olduğu Suriyeli bir erkekle evlilik düşünüyorlar. Özelikle ben izmirde oturduğum için burada çok duyuyorum. İzmir'de bir tek bu var?
Cevabın nedir?
+1 yılburadan bir arap kökenli türk vatandaşı bir kardeşiniz olarak yazıyorum mardin arabıyım aslım medine ensarı 400 yıldır anadoluda yaşıyorum şu an ekmeğimi arapçadan kazanıyorum arapları çok iyi tanırım genelde kişilik karakter olarak farlar olsada birbirlerine benzerler beni bir kardeşiniz olarak görun ve soyleyeceklerimi iyi anlayın arap kızları kocalarina çocuklarına ve evlerine bağlı olurlar en azından suriye kızları öyle ama (erkekleri) vurdum duymaz keyifçi tembel sabahtan akşama kadar ne yiyeceklerini düşünürler ciddiyetsizler eğerki kronik bulanım stres hastalığına tutulmak istemiyorsanız uzak durun insana intihar etmeyi bile düşündürürler tek dertleri kadın ve yemek başka muhabbetleri yok gerçekten yanınızda sizin arkadanızdan konuşurlar fitle dedikodu ben çok içlerine girdim biliyorum bide suriyelilerle 4 yıl kaldım yinede alışamadım benden söylemesi şekle şemale bakıp yanılmayın helal haram bilmeyenide çok dikkatli olun bacılarım!!!
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
İşyerleri merkezinde oturuyorum evimin yan tarafına zengin yakışıklı suriyeli iş adamları geldi bana yapmadıği jest kalmadı çok centilmenler ;)
18 Yorumla- +1 yıl
Yakin yillarda türk erkekleri ruslarla evneniyor türk kizi almiyor sizin gibi kaşarlarin yuzunden evde kalan kizlar var insan olun turk kizi son yillarda cok bacım oldu dunyada yok boyle kalles bir ırk bayanlari
+1 yılnasipse kısmetse 1 2 yıla inşallah :) bir buçuk yıldır ciddi ilişkim var :)
12 Yorumla- +1 yıl
allah mubarek etsin🤦♂️
- +1 yıl
Evlendigin mi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
39Cevap
Suriyeliyle 3 senedir devam eden bi iliskim var 1 senedir de sozluyuz yakin zamanda nikahim olcak insan sevince ha kendi koyunden olmus ha baska ulkeden hic bi fark yok bence kendi ulkemizdede esini aldatan ayrilan doven pislikler var baska ulkelerdede bu yuzden hep Allah hayırlısıyla karsilastirsin derim turk kurt ciktiklarimda oldu ama bir tanesi bile bunun bana verdigi degeri saygiyi vermedi butun onyargilarimi kirdi bu yuzden ulkeymis milletmis diye degilde karaktere odaklansak kultur farki o kadar da zor gelmez diye düşünüyorum
71 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu sonuç evlendigin mi
+1 yılÇoğu kızların dikkatini çekmiyorlar. Algida seçicilik yapıyorsun sadece. Ayrıca nezaket kulturlerinde yok. Klasik sapik erkek istediğini alana kadar duymak istediklerini soylerler , gormek istediklerini gösterirler. Sonrasında kalırsın. Çok çok nadiren çıkıyor bir de genellikle Türkmenlerle oluyor bu dediğim evlilikler. Ciddi anlamda kültür ve karakter farkı var. Şu an ülkeden tutuklanan daes militanlarının çok büyük kısmı Suriye, ırak ve afkan kökenli. O yüzden de çok dikkatli olmak lazım. Guvenmeyin pek. Parası çok diye gidenlere de takilmayin pek. Köpek yerine bile koysalar onu para paradır der.
40 Yorumla
+1 yılben duymadımda yanı sımdı steve jobs da suriye kokenlıydı neden evlenmesiler
24 Yorumla- +1 yıl
evet kendısı amerıkada dogmus galıba ama babası surıyeden göçmüş zamanında
- +1 yıl
bu dogru gerçekten
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç Suriyeli erkeği gordum ama genelde kendi içlerinden kız alıyorlar. 2si amcasının 1 taneside teyzesinin kızını almıştı
13 Yorumla- +1 yıl
Tanıdıkları insanlar sonuçta. Bir yerde yıllarca oturursalar o çevreden de kiz almaları normal
kadınlarla evlenen duydumda erkeğiyle evlenen duymadım
17 Yorumla
+1 yılBenim 5 yıldır süren bir ilişkim vardı çok mutluyduk ailem istemedi ayrılmak zorunda kaldık şu an evleniyor ama yine de bana bağlı ona dokunmak bile istemiyor herkes yorum yapmış ama içinde temiz sevenleri de var onu canımdan bile çok seviyorum Türkiye de yok mu şeyine düşkün erkekler her ülkede var ben istediğim halde bile bana evlenmeden olmaz diyen bir erkekti o herkes aynı değil ama evleniyor işte...
32 Yorumla- +1 yıl
Ne diyim gecmis Olsun cok uzuldum
Ben de aynı durumu yaşadım türk kızla ciddiydik
Ama tesadüfen kızın babasıyla dost olduk bu durumu kendime yakıştıramadığım için kızın babasına anlattım tabiki adama senin kızın demedim ama anlayacak şekilde konuştum oda kızın annesine anlatmış annesi ayrılmamızı istemiş ve ayrıldık. Anladığım kadarıyla babası çok istedi ama annesi millet ne diyecek diye kabul etmemiş, şimdi kızla aylarca konusmuyorum bi beklentim de yok geri dönse bile onunla olamam sonuca bizim için çabalamadı savaşmadı ama onsuz da olmuyor işte hayat sanki biryerlerde durmuş - +1 yıl
@Ahmetkayq ülkene git ya surısi
Suriyeliler nüfuslarını artırıyolar inşallah 20 sene sonra mecliste suriyeli bir parti gormeyiz.
20 Yorumla
+1 yılkarşı komşumun kızı Suriyeli ile evlendi. Bir erkege 4 kız düşen Ülkemizde benim hakkımı yiyenlere haram olsun diyordum. Bide suriyeliler çıktı başımıza D dsdada dsa
017 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim. Neden gerçek olduğuna inanmadın :D
- +1 yıl
Valla en son defacto da çalışıyordu tezhahtar olarak. şu an ne yapıyor bilmiyorum. Ama suriyeli uşağın durumu iyiymiş. Kendisini de gördüm. Yakışıklı sayılmaz ama iyi yani.
- +1 yıl
Aksaray da karılarını falan satan PEZVNKLER var. Gözlerimle şahit oldum.
- +1 yıl
İzmirde oturuyomusun gördüm.
- +1 yıl
Suriyeliden koca olmaz bence. Kesinlikle çok pisler birde böyle karı kız kesen sarhoş tipler. Bizim burda kaç suriyeli dövüldü bilemezsin. Çoğu i. bne gibi çete gibi gezen tipler.10 suriyeli arasına girdim yoldan geliyorlardı ortalarından geçtim. Yarısına omuz attım. Nasıl davranacagını bilmeyen pislikler. Bence Suriyelilerden uzak dur..
- +1 yıl
sen cok yanlış yoldasın. İzmirin kızı bakımlı falan olur güzel olur. Bunlar seni cok kısıtlarlar. Düşünme bile vazgeç :D
- +1 yıl
ne bileyim böyle bir soru sorunca :D yaş doğrumu :D
- +1 yıl
tamam o zaman :D hoşcakal
Arkadaşım Türk erkekleri fakir evlenemiyoruz diyor geçen bir videoda gördüm Suriye'nin hiçbir şey yok kız bir türlü kızla evleniyor kız istemeye gitmiş damın ailesi bile yok kız istiyecek tek başına gitmiş Kız İstemiş fıstık gibi kızı alıyor Beyler hiç korkmayın Kader 😊 Hayır şunu anlamıyorum Bizim kızlar paralı erkek ister değer olsun arabası olsun Bu Suriyeli adamın evi yok arabası yok parası yok neyini seviyorlar anlamıyorum
20 Yorumlaarap kökenli bir sevgilim oldu hala da görüşüyoruz ama öyle mülteci falan değil türkçesi gayet iyi işinde gücünde bir adam. yeni gelen suriyelilerle olanı hiç duymamıştım :)
30 YorumlaBen duymadim evlenen insanda bilmyorum ama dogru bulmuyorum.
33 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkerlerinin suyu kurumuş arkadaşlar geçmiş olsun.
13 Yorumla- +1 yıl
Sorun yok bizde kendi kökenimiz olan #Azerbaycan'dan kız alırız. ;) Herkesin bir alternatifi vardır.
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Duymadım ama neden olmasın ki? Bizim erkeklerin şeyi altından değil herhalde..
50 Yorumla
+1 yılEvleniyorlarsa evlenebilirler bu benim umrumda değil
Beni ilgilendiren tek mavzu evlilik konusunda Dengim olmasıdır Türk milletinden kız olsun istiyorum ama.10 Yorumla
+1 yılElin çipini Ada'mdan saymıyorum. İsteyen koca alabilir. Hayat onların hayatı hiç duymadım ben çünkü burda Suriyeli çok az :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılBizim burdakilerin çogu kötü oldugu için bizim burda olcagını sanmam
02 Yorumla- +1 yıl
İstanbul
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkoskoca çağdaş laik İzmir bile suriyelilere kadar düşmüş... yazık...
41 Yorumla- +1 yıl
Hakkaten ya.
+1 yılyok bizim buradada var anteptr evlenenler duydum bende
10 YorumlaBen hiç duymadım sanmıyorum da bizim kızlar suriyeli erkeklerle evlensin adamlar her sene çocuk yapıyor yazık bizim kızlara
10 Yorumlasanmıyorum, vatanı uğruna ölmeyi göze alamayan birisi başkasını nasıl sevebilir? uzak durun.
00 Yorumlaniye olmasin onlarda insan degil mi
41 Yorumla
+1 yılBu durum türk kizlarina güvenilmemesini gösteriyor. Kendi ırkina hayir deyip elin araplari ile evlenen kizdan ne bekleye bilirsin. Türk ırkini isteyen tek rus kizlari bende rus kizla evlenecegim kim ne yapiyorsa yapsin
20 Yorumla
+1 yılYok bizim buralarda suriyeliyle evlenmek nasıl bir kafa anlamadim
00 YorumlaUlan ya biz kari aiyoz bulamiyoz benim hakkimi hangi suriyeli yiyosa sitimi yesin
11 YorumlaGörmedim duymadim Suriyeli bir erkek veya kadınla evlenen.. ben zaten ırklar evliliğine karşıyım say Türk ten yanayım Türk ırkın saf olmasından..
10 Yorumla
+1 yılMal mal isler yemin ederim adamlar ulkelerini birakip geliyor dot korkusundan baskasi karisini istese yine verir bu itler
00 YorumlaAsla evlenmem
45 Yorumla- +1 yıl
hale sen hayırdın suriyeli birinimi beyeniyorsun kız
- +1 yıl
sankı sıcak bakıyorsun gibime geldi
Türk ırkı 10 yık sonra ile Suriye ırkına fazlası ile karışacak
00 Yorumla
+1 yılKendi milletimden olsun isterim.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılnerde duydun ayoll? :D
114 Yorumla- +1 yıl
nereymiş sizin ora urfa ımı
- +1 yıl
hatay-şanlıurfa-istanbul-gaziantep-izmir- adana
diye sıralanıyo :D - +1 yıl
dünyanın sonu kadınlar yüzünden gelicek :D ya gerçekten aklım ermiyo kendine nasıl yedirebiliyo ondan bir çocuk yapmayı, evlenmeyi, kara, kara çocuklarının olmasını. benim hiç bu zamana kadar türk bir kız arkadaşım olmadı aman olmasında zaten bide senin bu sorunu okuduktan sonra allah korusun :D
- +1 yıl
@merttt340 ya açıkçası bende doğru bulmuyorum. Yarın öbür gün bırakıp kendi memleketlerine gitmeyecekleri ne malum. Hadi diyelim adam karısını da aldı götürdü orda onun neyi beklediğini nerden bilecek. Hayatını kumara yatırmak gibi bişey. Tamam belki kader kısmet ama kendimi de böylesi bir riske atamam heralde.
- +1 yıl
Hadi her şeyi geçtim '' kara kara çocuklar'' ne demek yani anlamyorum sizin bu yaptığınızırkçılık değil de ne? Karaymış... yuh yani kocaman adamlar olmuşsunuz yakıştıramadım , siz burada kıçınızı kanepeye yaslamış klavyede oturduğunuz yerden bir şeyler saçmalıyorsunuz kınamayın çok ciddi söylüyorum ilerde senin kara kara çocukların olacak belkide ne var bunda? Doğru bulmuyormuş... birgün sende aşık olacaksın belki büyük konuşma insan aşık olurken sormuyor kendine '' of bu çok riskli buna aşık olmamalıyım '' diyemiyor.
- +1 yıl
ulan adamlar avrupaya kaçacaklar kaçamıyorlar güzelim izmire temel atmışlar...
Ayyyy napican ya suriyeliyi pefff arapya kadın keser onlar
10 Yorumlatürk erkeklerinin suyumu çıktı kızım? :D
20 Yorumla
+1 yılsen evde mi kaldın kuuzum:DDDDDDD
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki önemli fark var. Çok mu uzun acaba :)
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen evlenmem. büyük konuşmıyim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılİzmir full suriyeli :D ama çabuk boşanırlar
05 Yorumla- +1 yıl
sen niyeti bozmuşun alacan bir koca :D
- +1 yıl
klasik :D
+1 yılEvlenirler ya ne olcak
01 Yorumla
+1 yılBizim Burda Suriyeli çok az hepsi kaçtı :)
00 Yorumla
+1 yılBenim olduğum yerde yok
00 YorumlaDefolsnlar gitsinler ullkelerine
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılilk defa duydum
10 Yorumla
+1 yılYokk
10 Yorumla
+1 yılYok...
10 YorumlaYok ben hic duymadm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuymadım
00 Yorumla
+1 yılhayır uymadım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılYok artik 😷😷
00 Yorumla
+1 yılDuymadım.
00 YorumlaÇevremde yok
00 Yorumladuyduğum yok
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem