Benim hiç sevgilim olmadı. Belki de başka bir ırktan birinin dikkatini cekebilirim.
Şaka yapmıyorum ciddi ciddi soruyorum ne biliyim sevileniniz evleneneniz falan var mı nasıllar? Kendim de yeni diş hekimi birisiyim, cok fazla kız ortamım yok görücü usulü falan da olmadı en son Suriyeli bir kızı isteyecez haftaya.
Şaka yapmıyorum ciddi ciddi soruyorum ne biliyim sevileniniz evleneneniz falan var mı nasıllar? Kendim de yeni diş hekimi birisiyim, cok fazla kız ortamım yok görücü usulü falan da olmadı en son Suriyeli bir kızı isteyecez haftaya.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türkiyedeki kizlardan pek farkları yok zaten cebelitarıktan fastan başla o hatta bangladeşe kadar aynı ekosistemin kadınları hepsi... he Türkiyedeki kadınlar kendilerini üstün anlam veremediğim şekilde kibirli bakıyorlar ama aynılar yani...
Suriyeli erkeklerinde Türk erkeklerinden farkı yok.
@baharhffh olayı ozetlemiş olması senin direkt türk erkeklerine laf atma çabanı neye göre çıkardı 😃😃
yok o farkediyor işte son Y kuşağı ile değişti X kuşağı aynı olabilir... o yüzden 30lardaki erkekler Türkiyeden kaçıyor şuanda.. çünkü evlenebilecekleri bir kadın yok... onların kapasitelerinde bir şirket yok..
Ya nedir bu Türk kızlarına sürekli laf çakmalar sanki kendileri çok dört dörtlükte zorla gel olalım diyende yok beğenmiyorsanız gidin başka ülkeden kızlarla olun abi@devils07
o değilde benim turk kizlarina laf atmamı nerden cikardin simdi @baharhffh
hic bir zamanda demedim türk kızı soyle boyle diye
Ona dedim ayrıca genelleme yaptım farkındaysan
beni etiketlemissin
gel buraya bahar kacamazsin ben ahahaha
@baharhffh ben laf çarpmıyorum sosyolojik ve antropolojik gerçekleri anlatıyorum öyle parislinin kozmatik ürününü kullanmakla ingilizin elbisesini amerikalının çantasını kotunu kullanmakla.. almanın arasına binmekle olmuyor bu işler... bu bir kalıtımsal ekosistem.. bu dediğim coğrafyadaki nerdeyse heryere gittim öyle farazi konuşmuyorum hepsi aynı ekosistemin kültürün kadınları.. bu ne aşağılama ne de başka bir şey... nasıl norveçli ve isveçli germen ekosistemindeyse.. ispanyol.. italyan.. norman ve frank kökenli fransız kadınları latinizasyon ekosistemindeyse... nasıl doğu asyada taili ya da filipino.. endo kadınları aynı ekosistemdeyse buda öyle yani.
Dhdjdjdk ya işte ona dedim diyorum a
bos tartisma hocam size de mutluluklar dilerim
gelme bu ülkeye gezip gördüğün yerlerde kal avrupadakilerde Türkleri çok sever bayılır 👋
Sana tartışmaya katıl diyen olmadı zaten@devils07
boş çarsın
@baharhffh ne anlatıyorsun sen? avrupalılar Türkleri sever dedim mi? papa 2inci urbanustan bu yana avrupalılar Türkleri zaten sevmez ve bende sevmem ben burada kültürel rol ve statülerden bahsediyorum... mesela sen fransadaki bir kadın gibi evlenmeden çocuk yaparım diyebiliyormusun_? ama fransanın medeni kanununda böyle bir hakkı var ve kimse kadına dul veya f.. ahişe demez.. çünkü oranın kültürüne göre normaldir ama sen dediğim coğrafyada bunu yapamazsın belki anlamışındır daha çok konu var ama bu bile yeter ne demek istediğimi anlamaya.
hocam buna istediğin kadar anla sadece Türk erkekleri vs vs der geçer kendini haklı bulur yine laf atmaya başlar boş çar
Abi konuyu türk kızlarından kanuna getirdin ya helal olsun daha ne dediğini bilmiyorsun daha fazla tartışamayacam
@devils07 yaw sende git işine yorum yapıyorsun bari konuyla alakalı yap kimin boş yaptığı belli
boş car
Kıyamam başka kelime bilmiyor musun sen dkdjdlslsk
valla bilmiom WKQMQJAJNQİANWJW
Kızı nerden tanıyorsun? Ben arapç ok kişi tanıyorum iyi bir aileye denk gelirsen çok iyiler. Tabi her yerin kötüsü de var , aklında bulunsun
Ben eşimin ailesiyle tanışamadım hayatta olmadıkları için ama diğer aileleri iyi.
@Senaa_w kiyamam uzuldum, Allah yarhamo
Sağol normal ölmüşler yani savaştan falan değil.
@Senaa_w anladim. Diger aileleri kimler? Ben boyle birkac hikaye biliyorum iyi bitmiyor emin ol vefat edip etmediklerinden
Erkek kardeşleri ve yeğenleri falan hepsi Türkiye'deler.
@Senaa_w ailenin kiz fertleriyoe de tanistin mi
Evet tanıştım normal bizim kapalı kızlarımız gibiler çok fark yok.
@Senaa_w tamamdir duzgun evliligin var sevindim. Sormamin nedeni bazi misirlilar falan amerikalilarla evleniyor ailesiyle hic tanistirmiyorlar sonra da ayriliyorlar. Ama sizin evliliginiz boyle degil. Aynen suriyelileri seviyorum ben de
Mısır ve ABD'yi bilmiyorum ama biz Gaziantepte tanışmıştık işte şimdi mutluyuz 2 çocuğumuz var. Herkes gibiyiz.
@Senaa_w masallah barekallah
Teşekkürler arkadaşım siz nerelisiniz peki?
@Senaa_w ben izmirliyim kuzum ama amerikada yasiyorum cogu arkadasim arap o yuzden biraz ogrendim
AA öyle mi bende izmirliyim kız :) Gaziantepte avukatlık yapıyorum eşimle bi mahkemede tanışmıştık.
@Senaa_w cok tatli! Biraz sende arapca kapmissindir
Bende birkaç yıldır dil kursuna gidiyorum. İyi gidiyor. :)
@Senaa_w hahah fusha ogreniyorsun cok tatli duyuluyor ama sana lehce ogretmeye calisacaklar. Suriye lehcesi farkli modern arapcadan
Doğru bende sıfırdan başladığım için zor oluyor eşim çözdü ama :)
@Senaa_w esinle mi fushaya gidiyorsunuz cok daha tatli masallah nazar degmesin
Amin canım sende bekar isen nasip etsin evliysen de mutluluklar :)
@Senaa_w amin hayirlisi ben de biriyle gorusuyorum. Evlencez insallah ama ben turkiyeye iste seneye yaza kadar gelemiycem ancak i zaman nisanlaniriz heralde
Hayırlısı olsun türk mü yabancı mı?
@Senaa_w yabanci ama musluman
Kendimi yabancı hissetmedim cidden mutluyum :)
@Senaa_w dur anlamadim kiz haha
:)) çok şekersin kız. Bu arada ben yaşça büyük olabilirim belki senden ama herkesle konuşurum meslek hastalığı :D
@Senaa_w sen daha sekersin kuzum 🥰🥰🥰
hocam o kadar yokluktasınız gelin yanıma kız ayarlardım size
Senin durumu bilemem ama artık böyle evlilikler oluyor çevremde. Benim de eşim Arap.
suriyeli istemem