Gözümün içine bakarak yalan söyleyen aptallar tanıdım. İnandığımı sandılar;bense onların kuş kadar akılları ve cahil cesaretlerine hayrandım. 

Bu konuda profesyonelim diyebilirim çok kolay seziyorum yalan söyleyenleri inanmış gibi yapıp konuyu kapatıyorum ardından tuzak kuruyorum 2 kişi aynı yalanı destekliyorsa her biriyle farklı zamanlarda ayrı ayrı konuşuyorum ve yalana yalanla karşılık veriyorum mesela +Biz ogün sakaryadaydık - Hee ordan düzceye geçmişsiniz mami öyle diyor +aynen az takıldık düzcede çorba içtik maminin düzcede askerlik arkadaşı varmış oraya uğradık. :D :D
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Tanıdım.. Gerisi büyük bir hayal kırıklığı.. En cokda acı veren sey ne biliyor musun? Sen karşındakini kendin gbi sanıyorsun ama aslında o coktan sen gbi birini nasıl parmağında döndürmesini bilen biri.. Seni salak yerine koyuyor ve senin bundan haberin yok mal gbi onun oyununa ayak uyduruyorsun :)
anlıyorum senii
sen ylan söylediğini bildiği hade söylediği yalanlara inanmak ne demek bilir misin?
bilirimm
o zaman geçmiş olsun ölmüşüz de toprak atan yok desene
aynen öyleee
Cevap
39Cevap
Evet inandım sevgilim beni 5. Ayımızda aldattı. Aldatmadım Dedi yalvardı yakardı ağladı. Ben onun yalan söylediğini bile bile onu affettim. Sonra ne mi oldu? İlişkimiz 3 yıl sürdü ama o beni başkası için terketti. En azından bu sefer dürüst davrandı
kayıp hep sanaa
bana yalanlar soyle hic sevmesende yalan bile daha guzel ayri dusmektense
evettt
Beni salak yerine koymaları en haz etmediğim şey. Onlar beni salak yerine koydular ben de onları. Onlar zararlı çıkıyor şu an ben değil.
onlar çıksın
Yalan söyleyen taraf genelde benim :( zor durumda kalınca yalan söylerim
kötüü
Evet söylememek lazım. Hem çok günah hemde dışlanmaya sebebiyet
Evet hem de kaç kere. Yalanını yüzüne vuracak sorular sordum toparlamaya çalıştılar. O zaman o kadar komik oluyorlar ki
Evet yalanını söylediği esnada görmezden geldim çünkü o anda nasıl bir insan olduğunu anlıyorum insanların 😆 çok kolay yalan söyleyen kişiler çok
İnsanları yalan söylerken dinlemeyi severim çünkü aslında olmadıkları ama olmak istedikleri kişiyi anlatırlar..
Aynen inanmış numarasi yaptım ama sonradan farkettim ben inanmış numarasi yaparken onlar beni salak yerine koydular anlamadığımı sandılar ama iş işten geçti
Evet hemde çok Yaptım bunu.) bana da acı verdi bu durum her nekadar komik olanlarda.. Kim hainliğin sonunda mutlu olmuştu ki.
Beni etkileyen bir yalana çok yakından sahit olmadım ancak bazen insanlara sırf yaptıklarının yanlış olduğunu kendilerini zarar vericeklerini söylediğim için bana karşı cephe alıcaklarından sustuğum ve onların konustuğu olmuştur.
Cok iyi aptal rolune burundum cogu kez varsin olsun inandigimi sansinlar.
ablakapak foton süper :D
Yok be o cok kotu :)
hep kendini beğenmemeler sen güzelliğinin farkında değilsin sanırım
Yoo ben kendimi begenmiyorum acikcasi ve beni guzel bulan insanlara inanmiyorum. O zaman gercekten guzel gormemisler:)
abla sen çok güzelsin :D
😕😬 sitede manken gibi kizlar var bence iltifatibi o yonde yap 😃
banane bea onlardan hepsiii berbat :D ablama yürüyom. D
😬 ablana yuruyenler hep "ENGEL" le karsilasti :)
Bu hayat ENGEL dolu hayat :)
Bak tam oldu aslinda bir cok kelimeyi bir cumle ile acikladim :)
bana da mı D
Cem yilmaz gibi oldu ama bize de mi / bana dami:)
abla bana damı kuzunada mı...
Evet :) ablan yaslaniyor artik ben degilim :)
yaşlan abla gençleir cebindne çıkarırsın
Peki pikacu:)
pikacu seni özlediii
Yani bak ozledi kelimesine alerjim var gene yuz ifademi cekrsimde yatagimda uzaniyorum bdie dagibik sclarim felan :) ama yuzumu canlandir su anda
isterim isterim foto isterim :D
Hayir darmadaginim..
dağınık abla :D
Neyse sohbetin icin tesekkurler musade annemlere gidicem :)
Bir insan sürekli yalan söylüyorsa ya salktir ya da salak yerine koyuyordur. Salak olduğuna inanarak sakin kalıyorum.
İnanıyor gibi çok yaptım biriktirdim ve canımı sıkmaya başladığında da inanıyor gibi yapmayı bıraktım
Inanmış gibi rolumu cok iyi yapip tekmeyi basmisligim var :D
Guzel
Inaniyormus gibi davrandıklarim oldu ama bazen de anlamayıp sahiden inandım.
yalan mi degil mi cogu kez fark ederim kolay anlarim. ama bazen insanin yalana inanmaktan baska caresi kalmiyor...
Oldu. Offff bende nasil kotuydu. Kendi farkindaydi benimde inanmadigimi biliyordu ama oyle biraktim.
Ve daha da ilginci, kendi yalanlarına kendilerinin de inanmalarıydı...
Farkındaydım, ama bir şey yapmadım anlık olarak. İlerisi için değişebilir.
evet çünkü bildiğin yalan makinasıydı ve aşırı sapıktı en kötüsü bu benim koca kıclı sevgilimdi
Inandim. Ask denen seyde buydu benim acimdan. Keske olmasaydi ama tecrube oldu💪
İnanmadım sadece inanmak istemiştim bazılarına ama o da olmadı
Hayir, o yalani yazarim deftere, vakti zamani geldigindede menü seklinde yediririm...
Gozler yalan soylemez diye bosuna demiyolar direk anlarim
bazen evet diyorsun işte
he he diyorsun geçiştiriyorsun
ne yapacan başka
Evet ne kadar daha devam eder acaba diye dinledim. Sonra yalaniyla başbaşa bıraktım.
Ben direkt olarak yalan söylediklerini suratlarına çarparım benim affım yok. Adam olsun
Bu konuda ısrarcıysa he he der geçerim tabikiide inanmam ama :)
yok ya neden inanayım aksine çok pis yakalarım yalanı ve o kişiyi bitiririm kim olursa olsun.. :D
Bende tanidim oyle yalqncilari inamiuorum artik senin gibi hayran kaliyorum
Hayatta inanmış gibi yapamam :D
niyee
İnanmak istediğim icin inandım yalan oldugunu bildiğim halde...
Birşeyin doğrusunu bile bile
Yalanını dinlemek çok hoşuma gidiyo
:)
Yalan söyleyen kişi aşık oldugun kişiyse yalan söyledigini bile bile inanırsın kardeşim
öyle olur dimi hep
pekiii saol güzel kalpli kızz
Kaçar yok hemen anlarım ben yalan söylediğini 😤 ozamn işte onu pişman ederim kimin olduğunun önemi yok yalan çok adi bişey bence
İnanmak istediğime inandım, inanmak istemediğimi de hayatımdan çıkardım kim olursa olsun..
Yalan söylediklerini anladığımda gülesim bile çıktı.. Bir insanı salak yerine koyup yalan söylemek zavallılıktan başka bir şey değildir..
Olmaz mi keyifle izliyorum ne kadar asagilabileceklerini
bazen benmde yalan olduğunu bile bile inanmış gibi yaptığım olmuştur
hayir ve dahada cok kendilerinden nefret ettirdiler bu Kadar piskinlik ne biliyim
Birgün aptalın biri gözümün içine bakarak yalan söyledi bana. Bende alaycı bir şekilde güldüm gözlerinin içine bakarak. O an muhteşem bir an'dı ;) :)
Evet insanları aptal yerine koyup yalanlarına inandırdıklarını saniyolar ama oyle degil herkes herseyin farkinda ve onlar sadece bir zavallı konumunda olan basit insanlar
Bu tür insanların sorunlu olduğunu dusunmekten alamıyorum kendimi. Cesaret faln degil yani
bir arkadaşim var çok iyi her günümüz beraber geçiyo ama tek kötü huyu yalan söylüyo herzaman bu alışkanlık olmuş degişmez
Yav var oyle mallar yiyolar beni akillarinca 😂😂😂yemem ben bu oyunlari bee
Bana yalan söyledigini anladığım an yüzüne vururum hiçte inanmış gibi yapmam
Biri bana yalan söyledi ise farkına vardığı m da gözümde öyle küçülürken değeri yok oliverir
Inandim inanmak istedim ebemi gordum 🙄
nasıldı :D
Sevdigin biri icin yaparsin genelde bunu bile bile inanmak istersin ama pisman degilim yani sonuc guzel 😄
İnanmis gibi yaptim ya da inanmak istedim?
evet...
Eger gercekten sevip deger verdiysem inanmis gibi yapmisimdir
Neden inanayım yalan söylediğini bile bile 😂
sen cin gibisin :D
Evet evet evet.. Milyonlarca kez evet.
:D:D
çok kez evet halada inanmış gibi yapıyorum..
İnanmak isteyince inanıyor insan :)
Kişi bazen görmek istediğini görür :(
yalan söyleyeni bir daha hayatıma sokmadım.
İnanmak istedigim icin inandim
evet. s
Yani bu aptalliktan degil ona inandigimdan yapmaz dedim ama yapmis😏
bak yaa. s
Amannn umrumda degil hihh😉😃
Tabiki
İnanmış gibi yaptım :Dd
#BeyazMelek
Yalanları yemiyorum ama gargara yapıyorum.
Bazen bile bile inanıyor insan. Nedense.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar