Evet.. Seviyormuş mesela.. Karşında olacak, "u*lan yüzsüz..! Sevgi bu mudur? Gerekirse aileden bile vazgeçip, onu seçmek demek değil midir sevgi, aşk.." diye bağıracaksın.. Sonra "senin aşkının da, sevginin de.. Diye basacaksın küfürü ve s*ktir olup gideceksin..
Burdan fake biriyle konuşmuştum aslında yalanını yakaladığımda yüzüne de söylemiştim, dürüst olması için şansta vermiştim ama inkar edip canım yerine koymayı tercih etti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kandırılmadım
Evet..
Seviyormuş mesela..
Karşında olacak, "u*lan yüzsüz..! Sevgi bu mudur? Gerekirse aileden bile vazgeçip, onu seçmek demek değil midir sevgi, aşk.." diye bağıracaksın..
Sonra "senin aşkının da, sevginin de.. Diye basacaksın küfürü ve s*ktir olup gideceksin..
Öyle bir anlatmışsın ki sahne gözümde canlandı 🚬
Yaşamak isterdim o sahneyi..
İşte mümkün olmuyor her şey.. Bir de anlayana tabi..
Doğrudur
Burdan fake biriyle konuşmuştum aslında yalanını yakaladığımda yüzüne de söylemiştim, dürüst olması için şansta vermiştim ama inkar edip canım yerine koymayı tercih etti
Şansını kaybetmiş 😂
Bence de 😂😂
Evet. En büyük kandırılmam 8 sene önceydi. O gün bu gündür aşık olamıyorum. Aşk aşısı yaptı resmen sşdlkf
Noldu anlatsana habsjsj
Yok. Ama kendisi seninle adaş
Haydaaaa Pazartesi ilk işim adımı değiştirmek 😂😂
niye be sdfklşds
Şaka şaka adımı seviyorum 😂
Güzel bence de
Hemde burada gay Bi amca kız diye tanıttı kendini baya baya flört ettiknjskwkmx
Offf hahshahxjajxjs hiç mi anlamadın be
Ya foto felan istedim utangacım felan dedi kskxjjs. Bende ısrarcı olmadım. 1 hafta sürdü mxkskkx 🤮
Hahahahsha iyi yine ucuz yirtmissin
Sütten ağzım yandı artık yoğurdu buzluktan çıkarıp yiyorum nxks
Bir hafta boyunca ne konuştunuz 😂😂
@yenidenask123 oooo maskara olduk iyimi ksksn. En iyisi Bilmemeniz jdkksk
Evet, seviyorum yalanına inandım, bu da benim aptallığım
Evet dolandırıldım para kaptırdım Allah onun belasını versin zehir zıkkım kefen parası olsun diyorum artık paranın üstüne yattı
Yazıklar olsun bee şerefsiz adamm
İnsanın hiç aklına gelmeyen şey başına geliyor işte.. Allah çıkartır ondan🙏Tam şerefsiz
2 kere üst ışte aynı kişiden olmasada evet inanmisligim var tabi
Hayırda birisi ilerde fikrini değiştirirse kandırılmak kolay aslında ama en başından kanmam öyle yani djdj
Uyanıkspor😄
İnstagramda kandırdı pandemi dolayısıyla 1000tl veriyoruz diye her şeyimi çaldı 😅
Seni hic birakmiyacam demisti inandim 😂
Ah be kızımmm 😂
Olmuştur öyle şeylerim
Evet oldu. Bu durumu yaşamayı hiç sevmem.
İlla ki herkes kandırılmıştır
Olabilirde olmaya bilirde
Bunu yaşamayan yoktur
Keşke
Kandirildim
Kadinlar tarafından cok kandirildim
Evet
evet
Asla
yesss
Evet tabiki
Ühh sayısız :))