+1 yılEğer etrafımızda uzun boylu sarışın bayanlar olsaydı yani Türklerin ırksal olarak özelliği olsaydı bu kadar Rus kızları değerlenmezdi Türk erkekleri için. Bir şey nerede az bulunursa orada değerli olur. Ben de uzun boylu ve beyaz tenli kızlardan hoşlanırım ama aşk Rus ya da başka bir yabancı ile yaşanmaz diye düşünüyorum. Senin anadilini bilen Türk örf ve adetlerine hakim bir kadınla aşk tam anlamıyla ve uyumla yaşanır. O yüzden her ne kadar kendilerini "bulunmaz hint kumaşı" sansalarda Türk kızlarını tercih ederim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılRusları çok büyüttük milletçe 😀 çirkin ruslarda var
40 Yorumla
+1 yılBeğenen beğensin herkes farklı sever ruslarıda sevebilirler onlarla evlenede bilirler.
Ben kendi vatanım hariç kimseyi istemm benim dinim benim insanım ne kadar olursa olsun halden anlar.
Rus kadinlarıda müslüman oluyorlar ve yatkınlar değişmeye bir türk erkeğinin komutları ve istekleri altina girebiliyorlar hemen neden bzim erkeklerimizi farklı gördükleri içn.
Rus kadınları Türk erkeklerini..
Türk erkekleride rus kadinlarinı seviyor..00 Yorumla
Sarışın sevmiyosa vardir 😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Beğenmiyorum. Her yerini açıp göstererek kendini beğendirmeye çalışan, hatya vücudunu para karşılığı satanlarla işim olmaz. Güzelliğe gelince, onlar bana göre güzel değil. Çünkü güzellik, edep, iffet ve namustadır.
30 YorumlaAslında güzellik falan bahane. Rus kızlarında erkeklerin ilgisini çeken şey çabuk teslim olmaları. Naz yapmıyorlar. Olgun davranış sergiliyorlar. Buda onları ön plana atıyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Kolay olmak ne zamandır kriter oldu? Erkekler tembelleşti diyebilir miyiz acaba? Kendi değerini bilen kadın kalitelidir çabucak teslim oluyorsa değeri düşüktür oyuncak bebeği de çabuk elde edersin
- Sağlık konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılrus deyince hep bu tv den gördüklerinizden etkileniyosunuz bence tamam güzeller hatta güzellerinin ezici bir güzelliği var ama geneline bakarsan sıradan insanlar bizzat yerinde inceledim bizim kızlarda da onlar kadar güzelleri var oranlarsak orda daha fazla ama hepsi güzel olsun diyosan finlandiya lıkızlara bak bence
00 Yorumla
+1 yılBen doğal kadınları severim yapmacık ağdalı boyalı Kaş'lar yapılı takma kirpik çart curt nefret ederim güzellik yaratanın yaratığıdır insanın tasarladığı değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslında olay şu. Bakımlı olanları gayet iyi ve bizimkiler onlar kadar kendine bakmıyo. Ayrıca bence rus kızlarını güzel oldukları için değil yasak diye bir kavramları olmadığı için seviyolar. Yani mesela rus kızı sokak ortasında öper, el ele tutuşmakdan , yakın görünmekten çekinmez vs. vs. Yani aslında onların kültürü daha çekici.
00 Yorumla
+1 yılAçıkcası gençken güzel oluyorlar ama yaşlanınca renklilerle yıkanmış tek beyaz çorap gibi oluyor bunlar. :)
10 Yorumla
+1 yılCanım olay öyle değil rus kızları erkekleri her konıda tatmin edebilir yaratıklar ama türk kadınları kızları öyle değil bastırılmış duygularla özgüven eksikliğini bile anlamayanları var
20 Yorumla
+1 yılValla bir rusa sahip olduktan sonra anladım ki bize bu ülkede yanlış hayatı itelemişler. Güzellikten öte sadakatin ve mutluluğun temsilcisiler be bizim ülke kurutuyor bizi :(
Keşke eşim rus olsa diyorum yani o kadar00 YorumlaGenelde abazaların ağzının suyu akar. Benim ırk takıntım yok karakteri güzel olsunda.
30 Yorumla180 filan degil gepsi 170 165 arasi geneli yine iyi bir boy bu ulkeye gore.
Zaten ulkemizde guzel kadin yok demiyoruz ama resimdeki kiz guzel dahasi vardirda heryerde yok.
Kizguzel hemcinslerinizi sevin tatava yapmayin.
Begenmeyenler hintliler kendileri gibi kara kuru tipleri severler. Ben kizilim cakma ama kivircigim bembeyazim beyazim diye bile goygoy yapmislardi filmlerdeki gibi degil hic.
Birde italyanlar sevmez onun disinda su yukardaki hatunuherkes sever.11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.86 boyum var 1.50 boyunda karakterli orta güzelikte türk kızı benim olsun rusu başkasına verin valla bıktım
20 YorumlaHer rusu aynı zannediyor garibim. Bunlar yaşlanınca berbat oluyor, sevmem
10 Yorumla- Sağlık konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılhepsı guzel olacak dıye bır kural yok bır cok turk erkegı zaten guzellıgıne degıl tecrubesıne bakıyor emın ol ama hepsıde guzel degıl ben cogunu begenmıyorum
00 Yorumla ben begenmiyorum. 30 yasimndan sonra moruklasiyorlar. ama turk kızlari 30 undan sonra daha cok guzellesiyorlar
10 Yorumla
+1 yılEvlenmem. Kanımı Rus kızlarıyla bozacak kadar salak değilim. Gönlümü kaptırırsam belki sevgili olurum.
00 YorumlaBeğenip beğenmemek ayrı konu ama ülkemizde mavi gözlü olup da bu yüz hatlarına sahip pek de kadın yok aslında.
00 Yorumlane olursa olsun bizim topraklardan olsun. her ne kadar sevmeleserde, bizim kızlarımız gibi yok başka.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanıpta afet gibi kıza çamur atma boşyere. bir çoğu orjinal sarışın ve mavi gözlü ve hepside manken gibi bide türk kızı koy yanına vücut hatlarına bak aradaki farkı anlarsın😄
010 Yorumla
Soran+1 yılBu kızı kıskanmak için hiç bir nedenim yok. Ben de mavi gözlü ve beyaz tenliyim.
O kız gibi dişlerimi yaptırmaya ihtiyacım yok öyle göz torpalarım da yok.
Rus kızlarıyla da alıp veremediğim yok. Merak etme sen.
Soran+1 yılHer Rus kızının bacakları uzun değil. Hayatında kaç tane Rus tanıdın?
Soran+1 yılEee 1-65 uzun mu? Ülkemizde de 1-65, 1-70 boylarında beyaz tenli, mavi gözlü kızlar var.
Hem donanımlı hem ahlaklı.
Soran+1 yılYani? Bacak uzunluğu tek güzellik kriteri ise vay estetik anlayışına. :D
Cevap sahibi+1 yılBiz merak emiyoruz merak eden sensin sadece gülünç duruma düşüyorsun şuanda açıl tenli mavi gözlüymüş hiç bir zaman sahip olamayacağın özellikler belkide😂 sen çok tanıyorsun sanki bu fotoğrafını paylaştığın kızı harbiden konuştukça içininde beynininde boş olduğu anlaşılıyor sus bence😂
Soran+1 yılÖff beni tanımadan fiziksel özelliklerime laf ediyorsun. Hiç bir zaman sahip olamamak mı? :D
Hadi canım ya. Oyun parkında oyna. Tanımadığın insanların fiziksel görüntüsü hakkında kesin ve şizofrenik yorumlar yapma. Beyni boş gibi ana sınıfı hakaretlerini git senin gibi ezik kızlara et. Slav ırkını sadece Ruslara ait sanan cahil. Ben Pomağım. Neden kıskanayım?
Ben beğenmiyorum. Türk ve Rum kızları çok daha güzel bence. Türk kızlarının tek bir eksisi var o da çok şımarık olmaları.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte şurda çamur atmaya çalıştığın kadın kadar olamıyorsunuz, ondan hep.
Ayrıca ne 1.80'i çoğunun boyu 1.65 falan oluyor.03 Yorumla- +1 yıl
@Gdusjs Sevgilim 1.64, bu konuda hiçbir sorunu yok, '1.64 zaten normal kadın boyu' diyor. He kendisi ukraynalı tabii. Türk olsa ne derdi bilemem.
Ülkemizde mavi gözlü beyaz tenli kız sayısı Şu an nesli tükenmekte olan pandalardan daha azdır
10 Yorumla
+1 yılBen begenmiyorum. Ayrıca güvenlik işi yaptıgım Rezidans'ta Türk bir bey ile rus bir bayan evli rus bayan benim boyumda 180 boyunda adam 1.67 filan evli mutlu ve cocuk bekliyorlar
00 YorumlaAslında bizim erkeklerimiz tiplerine değil yataklarına hayran kalıyor 😉
10 YorumlaTek farkları boyları uzun. Başka hiçbir iyi yönleri yok.
10 Yorumla170 olmadığım için sıkıntı yok :D ayrıca bu fotoğraftakinden çok çok daha güzel rusları gördüm hem de doğal
00 Yorumla
+1 yılgüzel bir kadın ama rus kızları fazla abartılıyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorudan ve detaydan anlaşıldığı üzere bu arkadaş bir kezbanus ve tartışmaya girmeniz sakıncalıdır sizi yiyebilirler
04 Yorumla
Soran+1 yılSen de dilimden anladığına göre bir kekosun. Tanıştığıma memnun olmadım.
Cevap sahibi+1 yılHaha ben memnun oldum kezbanus sadece tavırlarına dedim bu arada ruslar güzel ama benim sevdiceğim çok daha güzel snndsj ruslar yaninda erkek olur anca
Soran+1 yılsnndsj yapmandan belli ergen olduğun.
Cevap sahibi+1 yılRandom atmaya ergenlik diyorsan olabilir kezbanus 18 yaşıma geldim bitmiyor ergenlik 99 da olsam ergenim 😊
+1 yılAbartıldıkları kadar olduklarını sanmıyorum ama beğenilmeyecek gibide değiller.
08 Yorumla- +1 yıl
@Gdusjs Göreceli bir kavram bu. O yüzden "bence" ifadesini belirttim :) Türk erkeklerinin ortalamasıyla aynı-fazla olduğu için öylede söylenebilir
- +1 yıl
@Gdusjs Bende tam tersini düşünüyorum. Onların ortalaması Rusların altında değilmiler?
- +1 yıl
@Gdusjs İskandinav kızları tartışılmaz efsanelerdir. Ama bunu pek milletlere vuramayız. Sonuçta güzellik kavramı dediğin gibi hem göreceli hem en çirkin millette en güzel insan çıkadabilir
- +1 yıl
Yani tum avrupa ayni degil guzeller ingiltere harivlc dogu ve kuzey avrupa mesela hep. Fransa italyada turk diye yutturacagin bizden beterlerini gorup sok oldum
Hele etek trasi olmayan fransiz kizlarini gorunce italyan erkekleri abartmiyomus dedim. Italyanlar fransizlara takiliyordu killi geziyolar diye harbi oyle. Genellemek dahil sacma ayni dusunuyoruz.
Sağlık konusunda 431 cevap paylaştı. Ben varım Turizm ciyim ama hiç sevmem ama sevilecek kızlar çünkü asla arkana bakmassın türk kızları gibi degiller
00 Yorumla
+1 yılya sezarın hakkını sezara ver. erkeklerin bizi küçük düşürmelerini acizce bulsamda bence çok güzeller
00 Yorumlatek avantajları boy değil çok avantajları var fazla guzeller. Rus kızlarını beğenmeyen erkeklerın sayısı azdır. Rus kızları en güzel kızlar denılebılır.
00 YorumlaBen beğeniyorum o ne ya pastel boya gibi sarışının adı esmerin tadı demişler Atalar 😃😄😄
10 Yorumla
+1 yılKiskanmayin rus kizlari 1 numara her zaman turk kizlari yanlarina bile yaklasamaz.
10 Yorumla
+1 yılGüzeller ama bizim Türk erkekleri sayesinde bize hakaret etme hakkına sahip olduklarını düşünüyorlar saçma.
00 Yorumla
+1 yılrus kızları uzun, kemerli burunlu, soğuk ve çirkin olur. ukraynalı kızlar güzeldir
00 YorumlaBirak sevsinler kiskanc olmaya ne gerek var mesela benim umrum disilar..
00 Yorumla
+1 yılTürk kızı candır bosversene rusu musu..
50 Yorumla- Sağlık konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen nefret ederim ruslardan. Benden uzak olsun bu millet. Kendime Türk diyorsam ruslar benim düşmanım
10 Yorumla ama hepsi güzel değil iğrenç olanlar da var. bizim kızlar daha iyi bence
10 Yorumladırdır yapmasında rus falan önemli değil sabah sabah başımın etini yedi bizimki
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılrus kızlarının hepsi böyle değil, milleti kandırmayalım
10 Yorumla
+1 yılamma da eleştirdin kızı. bazıları harbiden çok güzel.
10 Yorumla2 tane rus sevgilim oldu biri 3 sene sürdü biri 1 hafta ^^
00 Yorumla
+1 yılbeni sevgilim benden başka biriyle ilgilenemez onun o yeşil gözlerinini oyarım
02 Yorumla- +1 yıl
He he
- +1 yıl
@Mirzalakyildiz ne he he si ya kimsin sen
+1 yılrus bayanlarının hepsi ole aham şaham guzel degiller. ama güzel hatunlarına ship olamsı kolay sadece
00 YorumlaBen varım bazi Türk kızları bütün dünyadaki kızlara bedel
Ruslar buzdolabi lan.00 Yorumla
+1 yılBu kızı güzel bulmayan kadın var mı peki bunu düşünen oldu mu?
00 YorumlaBenim esim begenmio almanyada bole takibti yok almanyada ki ruslar 160 boy ve cirkin oliolar ve sisko
00 Yorumlahepsi güzel yakın ya da idare eder tipteler bizim kızlarda çirkin çok malesef
00 Yorumla1 Vodka sisesiyle tavlanacak rus esseklerini napayim?
Yurdumun kizi baktim diye firca atiyorken :D00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyoktur çünkü erkek bunlar nerde görünüş orda erkek ne beklersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrus kızlar süperdir İstanbul aksaray da biriyle beraber olmuştum kalçalarını bile yedirdi bana
00 Yorumla
+1 yılevet erkek olsaydın tadına baksaydın sende güzel bulurdun ruslarla yaşlanmaz insan
00 Yorumla
+1 yılEn azından çocuk dogurunca cart diye 120 kilo olmuyorlar 😀😀😀😂😂
00 Yorumla
+1 yılBeğenmiyorum diyen vardır ama anca sözde beğenmezler
00 Yorumla- Sağlık konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılben sadece eğlenmelik buluyorum beğenim bu yönde :)
00 Yorumla At çamur at bakalım 7-8 tane arkadaşım oldu ama hepsi çok tatlı be güzellerdi
00 Yorumlaşahsen britanya kırması daha çok beğenirim
10 Yorumla- Sağlık konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılboyum 1.87 o zaman rus alabiliyormuyum ben :D
10 Yorumla bence iticiler o ne oyle hayalet gibi en guzeli turk kizi <3
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım