Abi bu nedir heryerden bir Rus kızı paylaşımı bizde olmayıpta onlarda olan ne
!
?
!
?
buna cok cevap vermısımdır. cogu arkadas bıraz ezbere konusuyo ya da kulaktan dolma. ancak uzun süre orada yaşamıs ve oldukca ıyı arkadas cevresı olan hatta arkadaslarının %90 ı y7abancı olan bırı olarak net olarak farkı söylıycem. öncelıkle bızım hatamız toplum olarak buraya gelen kızları baz alarak yorum yapıyoruz. buraya gelenler rusyanın en alt tabakadakı ınsanlarıdır tukıyeye parası olan üst tabaka ruslar gelmıyor onalr genelde dubaı. monaco. ıtalya. daha üst sevıye yerlere gıdıyorlar. rusların genel olarak egıtım sevıyelerı tahmın edılemeyecek sevıyede ıyıdır. oldukca asil ınsanlar külturel olarak avrupanın fındalandıyadan sonra en yuksek sevıyesındedır okuma oranı tahmınım dunyadakı en yuksek toplumdur. kadınları asıl bır durusa sahıptır. guzellıklerıne zaten gırmıyımcem cunkı deddgım gıbı esas guzellerı zaten turkıyeye gelmıyor. ben turkum ancak asla bır turk kızınla rus kızını terazıye bıle koymak hata olur. dıkat edersenız turk sosyetseının ya da ust tabaka erkeklerı ruslarla evlenıyor sebebı sadece guzellık degıl aseletlerınde asla sıze bır yanlıs yapmazlar oldukca zekılerdır. burada gördüğüm duydugum seylerı rusyada bıle duymak oldukca guctur bu sıte bana aslında turıkeyenın ne derece oldugunun canlı örnegı oldu. hakıkaten ıcler acısıymıs da benım dunyadan haberım yokmus
https://www.youtube.com/watch?v=cFM-xrZUxQk valla kitap yazsan okurum reis ! :D
eyvallah kardeş. bıraz uzun oldu ancak ıclerınde yaşamayan konuyu bılemez. daha bızım her acıdan cok yolumuz var.
Sizin de bu çekemezliğiniz nedir yahu şu rus kızları güzeller seksiler ve bu yüzden ilgiimizi çekiyorlar ve sizin gibi bizim yanımızda Adriana lima edalarıyla gezmiyorlar o kadar güzel de olsalar bizi adam yerine koyuyor ego tavanda gezmiyorlar. Birçok erkek herhalde bundan beğeniyordur.
Sizde olmayan ve onlarda olan ne mi? Dalga mı geçiyorsun? Bu şeyleri sayarsam eğer roman bile olabilir. Hayır, bende bir kadınım. Fakat gerçekten ''kadın'' sıfatına yakışabilecek kalitede hemcinslerimdir. Türk kızları ile Rus kızlarını kıyaslamak, onlara yapılan büyük bir hakarettir. Ayrıca Rus kızları ile Türk kızları yüz kere söylüyorum genel bir kıyaslama içerisine giriyor. Kısacası kendini bilen bir Türk kadını, bu lafları üstüne dahi almaz. Sizler alındığınıza göre, eksik olduğunuzu kabul ediyorsunuz demektir. Farkında olmaksızın kendinizi ele veriyor ve kendi bombanızın ipini çekiyorsunuz. Vah yazık, bir an önce düzelmeniz dileğiyle. Bence sizler bir an önce aynaya bakıp kendinizi düzeltiniz. Öz-eleştiri nedir , öğrenmelisiniz. Keza zaten bir cacık değilsiniz, daha fazla yerin dibine girmeyiniz.
Gerçekler acıdır, tıpkı biberler gibi.
amerikada insanların cok zengin yasadığına inanmakla aynı mantıktır. hani uzak ya kendimize hayal biceriz orda doğsam bende öyle olurdum o hesap düsün..
Amerika da insanların çok zengin yaşadığı bir gerçektir tıpkı Rus kızları olayının gerçek olduğu gibi..
Gibi gibi örnekler uzatılabilir herkezi kendiniz sanmayın...
Senin Amerika diye bildiğin yer aslında Amerika değil, Birleşik Devletler`dir...
Onun dışında Amerika diye bir devlet veya ülke yoktur... @tostos
Cevap
23Cevap
Bakın o çok övdüğünüz rus kızları nasıl trip atıyor :)
ben bizzat ukraynada gördüğüm izlenimlerimi paylaşim sizlerle arkadaşlar. burada burnu havada g. tü yüksekte gezen türk kızlrımız varya ordaki kızların yanında güzellikte paçoz kalır. 2 mütevazidirler hemde çok 3 seni hiç tanımadıkları halde insan olman sebebiyle önemserler 4 yataktada bizimkileri 4de katlayıp 5e çarparlar sizde mal gibi soru sorarsınız işte burada :DD
Sizde olmayan da onlarda olandan çok tam tersi sizde olup onlarda olmayan bir şey var. " KİBİR" Kibirsin insan her bakımdan çok daha çekici oluyo haliyle..
bilmiyrm knk birgün ah bir Rus sevgilm olsn demişligim yok
Sizde olup onlarda olmayan şey Ego olabilir. Gerçi ben bir Türk olarak Türk kızlarını tercih ederim. Ama biraz ego yüksek Türk kızlarında.
Türkiyede yüzüne bakılamayacak kıza adres sorsan terslenme ihtimalin %80, buradaki mankenlere tas çıracak ruslarla cok cabuk arkadaş olabilir kapris görmezsin tabi iyi niyetlerini suiistimal etmeyip bulaşık olmadığın sürece...
Ulaşamadıkları için özeniyorlar ne yapsınlar elindekinin kıymetini sonra alıyorlar gerzekler işte
Onlar insansa siz nesiniz siz insansanız onlar ne , sütte leke var onlarda yok , erkekleri aynı bizim gibi kelli felli göbekliler :)
tamamen bizim suçumuz, bizim erkekler uçan kuşa yavşıyor ve bu yüzden türk kızlarının burnu havada ve ulaşılması zor, Ruslar öyle değil onlar biz erkeklere daha iyi daha kolay gözüküyo olay bu.
Tamam her an bunu paylaşmak saçma ama bizde olmayıpta onlarda olan ne demek daha bir saçma:)
Rus kızı yazısından başka bir şeyi okumadım hani nerde?
Rus kız temsili söylenen bir sözdür aslında ağız alışkanlığı olmuş..
Oram acıo buramı Elleme onu yapman bunu yapmam demiyor mesela :)
Onlarda olan güzellik ve cinsellik sorunu olmayışı istediklerine veriyorlar burunları havada değil
Bu sorudan gına geldi artık
rus kızları ateşli
türk gızları agır gezban.
Çünki çok farklılar fark detayda
bende çek merakı var. hmmm..
güzellik her yerde sıkı markaj altındadır
Bu soruyu gormekten cok skldim artik
sen vermıyon onlar verıyo :)
ZEKA, NAMUS
Anlatayim mi sana?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar