lütfen yobaz tayfası cevap vermesin onların dediklerini dikkate almıyorum... ben uzun zamandır katolikliği araştırıyorum. çocukluğumdan beri İSA ya karşı derin bir sevgim ve sempatim var. onu çok seviyorum değişik bir sevgim var.. hatta kendi peygamberimize bile öyle derin bir sevgi beslemedim. onuda sevdim tabiki ama Kuranın türkçesini okudukça soğumaya başladım. yazılan bazı şeyler çok mantıklı ve hümanist gelse de bazı şeyler beni korkuttu. hayatımda hiç bir rahiple konuşmadım bunları ama kliseye gitmeyi çok seviyorum... bir kiliseye gitmek üye olmak istiyorum zaten bunu kimseye söylemem aile, arkadaş vs. ama sonradan pişman olmaktanda korkuyorum. içimde Allah sevgisi var ve yanlış bir yola girmek istemem... ne yapmalıyım? neden böyle hissediyorum?
Cevabın nedir?
Kendini sorgulayıp düşünmen sonrada doğruyu bulmaya çalışman güzel bir şey. Ama zaten müslümanlık doğru olan. Hz. İsa (a. s) da ALLAH ın peygamberidir ve imanın şartlarından biride peygamberlere imandır. Ahir zaman peygamberi Hz Muhammed (sav) dir. Sende ahir zamanda yaşıyorsun , bir peygambere sevgi duyman güzel bir şey. , hristiyanlık bozulmuştur bir zamanlar hak din oydu ama bozuldu bozulmamış olsaydı zaten ALLAH yeni bir din göndermezdi., zaten ilahi dinlerin hepsi tevhid dinidir tek ALLAH ın olduguna inanmak yani hristiyanlıgıda ALLAH gondermıstır ama insanlar onu bozdu sonra ALLAHU TEALA islamı gönderdi. ZATEN HZ İSA (a. s.) GÖKTEN İNECEKTİR VE İNDİĞİNDE YENİ BİR DİN GETİRMEYECEK VE İSLAMA TABİ OLCAKTIR HAC BİLE YAPCAKTIR. Hz İsa ( as) ölmemiştir dünyaya inecektir islam için çabalayacaktır ve müslüman olarak ölcektir. Hz İsa (as.) bile müslümanlık için uğraşacakken sen napcaksın hrıstıyanlıgı , vede hristiyanların yeri şu an cehennemdir. Hiç bulaşma hristiyanlıga , müslümanlığı duzgunce ve samimi bir şekilde yaşarsan asıl sınavını kazanmış olursun. Niçin dünyaya gönderildiğini unutma..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin deyiminle yobazım. Cevap veriyorum:
1 - Hz. İsa'yı her müslüman sever ve inanır. Müslümanlığın, imanın şartlarından biri de budur. Belki senin kadar araştırmamışızdır ama biz de severiz. Ben her duamda ona da dua ederim, diğer tüm peygamberlere olduğu gibi.
2- Bence papazdan önce gidip o seni korkutan ayetleri kuran, tefsir ve fıkıh bilen bir imamla tartışmalısın. Yine bir imamdan Hz. İsa'yı islamın nasıl görüdüğünü anlatmasını istemelisin.
3- İkinci yazdığımı yapabildin diyelim. Ondan sonra gidip bir papazlada görüş kiliseye de kayıt ol onları da dinle.
4- ve sonra kendin karar ver.
"Leküm diniküm veliyedin"
"Sizin dininiz size, benim dinim bana"
Ben bir yobaz müslüman olarak sana karşı görevimi yerine getirdim. Gerisi senin bileceğin iş.
Vesselam.11 Yorumla
Soran+1 yılyobaz derken hakaret falan edip asıp kesen insanlardan bahsettim. yoksa görüşünü güzelce savunana yobaz demem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafan karışmış canım senin bizim peygamberimiz adına yaratılmış bütün evren senin benim yaratılış sebebimiz o bundan dolayı kendi yaratılış sebebinden daha çok nasıl sevebilirsin ki başka bir peygamberi. Hristiyan olmak Hz. Isa Tanrının oğludur sözünü kabul etmek demektir ki bu bence yanlış ama senin tercihin korkmana gerek yok Allah'tan başka kimseden kimse senin mezarına girmeyecek sonuçta
03 Yorumla- +1 yıl
İslamı bildikten sonra hristiyan olan ayvayı yer kimseyi korkutmak istemem
Allahın oglu var diyen işidden daha zalim olur meryem oglu isa tanrı diyenler kurtuluşa eremez
isa dogdugunda sünnet olmuştu tanrının sünnet olması gercekten bir topluma celişki gelmıyorsa o toplum gelişememiştir
Cevap sahibi+1 yıl@Magebloke Bence de öyle ama herkes kendi mezarını kendi kazar ne yapalım
Bunu düşünmen nile o kadar yanlışki kalk bir abdest al namaz kıl gençlik zamanlarında olur böyle şeyler bir rahipe gideceğine iyi bir imama git o sana her şeyin cevabını verir sakın ola öyle bir şey deneme bence
02 Yorumla
Soran+1 yılimamlar kadınlarla konuşuyor mu ki
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
18Cevap
Sen gerçeği arıyorsun. Isa Müslümanlar için bir peygamberdir, ancak Hıristiyanlar için bundan daha fazlasıdır: O bizim Tanrımızdır. O bir beden aldı ve insan oldu. Eski Ahit onun geleceğini anlatır ve o da geldi. Eski Ahit'te onun ne zaman, nerede geleceğine dair ipuçları vardır. Aynı şekilde ne yapacağına ve en sonunda insanların günahları için çarmıhta öleceğine dair ipuçları da vardır. İnsan kendi başına kaybolmuştur ve kendini kurtaramaz, ancak Tanrı'nın merhameti, sadece İsa'nın eserine iman ederek bir insanın kurtulabileceği bir yol yaratmıştır. Kendini iyi sanan kişi, kendini ve çevresini gözden geçirsin, cevap açıktır, hepimiz günahkârız. Umarım bunu okursun ve bu sana ve gerekirse başkalarına da doğru yolu bulmada yardımcı olur. Peki neye inanmalısın? İyi olmaya mı? Hayır, İsa çarmıhta her insanın günahlarının bedelini ödedi, ona iman eden herkes kurtulur, inanmayanlar kurtulmaz.
İncil şöyle der
Yu hanna 3:16-19: "“Çünkü Tanrı dünyayı o kadar çok sevdi ki, biricik Oğlu'nu verdi. Öyle ki, O'na iman edenlerin hiçbiri mahvolmasın, hepsi sonsuz yaşama kavuşsun. Tanrı, Oğlu'nu dünyayı yargılamak için göndermedi, dünya O'nun aracılığıyla kurtulsun diye gönderdi. O'na iman eden yargılanmaz, iman etmeyen ise zaten yargılanmıştır. Çünkü Tanrı'nın biricik Oğlu'nun adına iman etmemiştir. Yargı da şudur: Dünyaya ışık geldi, ama insanlar ışık yerine karanlığı sevdiler. Çünkü yaptıkları işler kötüydü."
00 YorumlaYahudiler üzeyir Allahın oglu dediler Hristiyanlar Meryem Oglu Mesih (isa) Allahın Oglu Dediler Tevbe 30
İsa Allahın Oglu Olamaz Dogan Birşey Asla Tanrı Olamaz
İsa Yemek Yiyen Tuvalete Giden Sünnet Olan Bir İnsandı Tanrı Sünnet Olmaz Yemek Yemez
Sacmalık Peygamberin 9 Yasında Evlenmesi Gibi Sacmalıkları Gördüyse Dinden Dönme Hristiyan Ölürsen İslamı Bildigin Halde Dinden Döndün İçin Allah Seni Affetmez Çelişkilerini Söyle Yardımcı Olayım Boşa Dinden Dönme07 Yorumla
Soran+1 yılİsa Allahın oğlu derken gerçekten oğlu değil bir parçası yani Tanrının kendisi diyorlar. oğlu derken bildiğimiz oğul anlamında değil yani. Tanrının bir parçasını bir insan suretiyle dünyaya yollaması yani. inanış bu.
- +1 yıl
Allahın sünnet olduguna inanabiliyormusun? isa dogduktan 8 gün sonrra sünnet edildi
allah nasıl sünnet oluyor bunu mantıgınız almıyormu
kuranda baş kesme var demişsin savataş kafaya kurşun degdiginde kafası kopuyor adamın zaten
kuran asla bir suclunun bile baglanıp kafasının kesilmesini söylemez
muhammed 4 den bahsediyorsun kendıne yazık edersin söyliyim
Soran+1 yılkuranda yeteri kadar şiddet içeren ayetvar.
tevrattada var biliyorum evet...
İSA hakkında emin değilliz sünnet konusunu bilemem. bunu kimse bilemez.. zaten insan suretiyle Tanrı bir parçasını gönderiyor kendi suretiyle inse zaten o zaman sır çözülürdü.
Soran+1 yılayrıca kendi adıma iyilik yapan herkesin cennete gideceğine inanıyorum. kötü arsız yalancı dedikoucu hırsız katil insanların cennete girebileceğini düşünmüyorum. zaten genel ahlak kuralları belli. o yüzden insanların din adına öldürdüm demesi bana saçma geliyor sonuçta birini öldürmek ne olursa olsun en büyük günah. zaten Tanrı istese onun canını alır. Allahın işine kimse karışamaz bence. bu asıl şirk koşmaktır. bir insanın canını veren Tanrıdır sen canını alırsan onun Rab in işine karışıyorsun..
+1 yıle canım benim sana kalmış bişey bu ama hristiyanlık da müslümanlık allahın bir dini değilmi? allah sevgisi müslüman olarakda yaşayabilirsin yani , ayrıca ben kuranı kerimde korkulacak bişey görmedim bugüne kadar. Böyle bir kararı birden verme düşün taşın derim yani , bu konularda bilgili insanlarla konuş
00 Yorumla
+1 yılAllah sevgisi var bunu biliyorsun ve Hz. İsa peygameberinde bunun oğlu olmadığını biliyorsun bunu bile bile o yolu seçeceksin öyle mi
İslam Hakkı'nda aklına takılan cevap veremediğin sorularınız varsa medeni bir şekilde konuşabiliriz04 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar ahirete inanmasada içinde insanlık fıtratı olarak sonsuza kadar yaşama isteği ve beklentisi vardır
Zaten islam dini de bınu görmeyen gözlere ispatlıyor
Aslında bildiğimiz islam dini zor değil biz zor hale getiriyoruz islam dini kusursuz ama müslümanlar kusursuz değil - +1 yıl
Sana yardımcı olabilmek için aklındaki soruları öğrenmem gerek bari hristiyanlıkta seni cezb eden ne onu söyle
ya da islam dininin doğru olmadığını mı düşünüyorsun ya da hak din hristiyanlık olarak mi düşünüyorsun
Soran+1 yılemin değilim. hristiyanlık gerçek gibi hissediyorum bazen. daha mantıklı geliyor.. İsa ya büyük bir sempatim var seviyorum ve dua ediyorum ona...
- +1 yıl
Dua edebilirsin sevede bilirsin bizler müslüman olarak bütün Peygamber'leri seviyoruz doğru bir din olmadığını şöyle açıklaya bilirim incil içinde Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) geleceği müjdelenmiştir ve incilde bunun altına not düşerek bu gelecek olan şeytandır demiştir şimdi orada diyoki size müjdeler olsun benden sonra bir kurtarıcınız daha gelecek aklın alıyor mu ki şeytan olsun bizim kurtarıcı
Sonra incil in anlamı zaten müjde demek ve gerçekten de müjde ki sıra Müslümanlığa geliyor demek
+1 yılBence araştırmalısın pişman olmak istemiyorsan eğer Müslümanlığı iyice araştırırsan hristiyan olmak isteyeceğini düşünmüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılmüslümanlığı araştırıyorum ve bir yol bulamıyorum.
- +1 yıl
Anladım kendi kararın kimseyi dinleme 😊
Emin olmadan değiştirme sonra geri dönersin sonra tekrar vazgeçersin falan derken hiç hoş olmaz haliyle
01 Yorumla
Soran+1 yılevet tabikide
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kuran dan bir tane incilden 4 tane var.
Kuran tevsir ile okunur yani o ayet neden nasıl indi olarak okunur.
Bende 2 tane incil var hepsindede gerçek incil yazıyor ama farklılar =D15 Yorumla
Soran+1 yılincil zaten sonradan yazılmış gökten indiğine inanmıyor hristiyanlar. bunu biliyorlar. isa nın öğretileri ve hayatını yazmışlar.
Soran+1 yılo yüzden gerçek incil yalancı incil diye birşey yok. müslümanlar incil in gökten indiğini ama sonradan değiştiğini söylüyor sadece. hristiyanların böyle bir iddası yok
- +1 yıl
Kusal Kitap'ın İncil denilen kısmı 27 kısımdan (bir başka deyişle 27 sureden) oluşmaktadır ve Grekçe olarak kaleme alınmıştır. İsa'dan hemen sonra başta Filistin bölgesi olmak üzere hızla yeryüzünün çeştli bölgelerine kimi zaman sözlü kimi zaman da yazılı olarak yayılmıştır. Kısa zamanda başka dillere çevirileri bile yapılmıştır.
İncil'in içinde 27 kısım (ya da sure diyebiliriz) vardır ve her kısmına bir ad verilmiştir. Örneğin Matta, Markos, Luka, Yuhanna, Elçilerin İşleri, Romalılar, Korintliler, Yakup, Esinleme gibi... Bunlardan ilk dört kısım, genellikle toplumumuzda dört İncil gibi algılanır. Ama gerçekte bunların her biri bir İncil değıldir, sadece tek olan İncil'in kısımlarıdır. Diğer bir deyişle, Matta Suresi, Markos Suresi ya da Romalılar Suresi gibi algılanmalıdır.
- +1 yıl
Bende 2 tane incil var hepsindede gerçek incil yazıyor ama farklılar
Yalancılık etme herkesi kendin gibi sanma.
Hadi bakalım at 2 tane fakrlı dediğin incil ne ?
incik tek cilt bir kitaptır siz böyle yalanlar ile ancak kendinizi avutursunuz
+1 yılEtkilenmiş olabilirsin. Ama kesinlikle bunu istediğinden emin olmalısın. Eğer kararını verdiysen çevreyi umursama, unutma bu senin hayatın :)
10 YorumlaHıristiyan kültürü "cool" geldiği için olmak isteyenlerdensen olma. Bunun dışında iyi araştır. Hoş, ikiside saçma bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılhristiyan kültürünü yaşamıyor avrupa. hristiyanlığa çok ters yaşıyorlar. din onların hayatlarında büyük bir önem taşımıyor zaten.
+1 yılBen hristiyanım katolik mezhebinden ne sormak siterseniz bana sorabilirsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Katolik değilde ben mezhepleri anlamıyorum yardımcı olur musunuz
İçindeki sevgi değil korku. Dinler insan uydurmasıdır. Bilime yönelmeni öneririm...
00 Yorumla
+1 yılisa as bizde çok severiz incil oku anlıycaksın bozulduğunu zaten kendileri kabul ediyor değiştirildiğini orta çağ kilisesinin durumu ortada araştır.
018 Yorumla- +1 yıl
@Magebloke korundu iznik kte en doğru incili yapmaya çalışanlar kimdi biz müslümanlarmı şeytan incili yazanlar biz müslümanlarmı
- +1 yıl
@Magebloke ewet tastik ediyoruz allah indirdi tevratı incili hzisa ve hz musa allahın resulu ama incil tevrat değiştirildi nisa 80 i çok yanlış anlamışsın kimin tefsirini okudun kuran değiştirlmedi dior
- +1 yıl
@Magebloke hükmü kalkmadımı incille tevratın tahrip edilmedimi yani biz top yekin inkarmı ettin tevratı zeburu inneddine indallahil islam
- +1 yıl
@Magebloke peki incilin kuran ı krimle çelişen yerleri?
- +1 yıl
@Magebloke inkarmı ettim incilin tüm ayetlerini yazcaktım n koymuşum
- +1 yıl
İncilde allahın sözleri var incil tevrat zebur bunların kurana uyması şarttır
içindeki sözlerin kurana uyması gerekir tıpki hadisler gibi
nasıl kurana uymıyan hadisler peygamberimizin sözü olamaz
kurana uymıyan sözlerde allahın ya da isa musa davut peygamberin sözleri olamaz
anladınmı kardeşim - +1 yıl
@Magebloke aynı yere çıkıyor sonuçta şakamısın sabahtan beri konuşuyorsun uymayan yerleri sonuç olarak değiştirilmiş oluyor
- +1 yıl
ya kardeşim ben hepsi degiştirilmedi diyorum anlamıyormusun
yukardaki bayan iyi insanlar cennete giricek diyor yahudi hristiyanlarda
şirke giriyorsunuz diyor allah şirke gienleri cennete sokmıcak diyor bu giricek diyor
bende anlamadım herkez bir ayrı kafa neyi yaşıyorsunuz söyleyin bizde yaşıyalım - +1 yıl
@Magebloke bende sabahtan beri hepsi değişmedi diyorum okumuyosunki yyazdıklarımı adama bak şakamısın sen tahrip edildi diyorum sen hayır allahtan gelen değiştirlmedi diyorsun
ben diyorum top yekün inkar etmiyorum ayetleri diyorum okuman yok galiba neyse - +1 yıl
@Magebloke olm ben farklı bişey diyom sanki :D yazıklarımı okumıcaksan cevap yazmayaydın keşke neyse artık
- +1 yıl
aptal herif ya ben aynısın diyorum diyorum hala mal mal şeyler yazıosun
+1 yılO kültür hosuna gitmiştir. Ama içinde kafa kesmek kol kesmek olan kitaba inanmam ben sen inan yani
04 Yorumla
Soran+1 yılKurandada var kesmek biçmek savaşmak vsvs
- +1 yıl
Kur'andaki durumlar incildeki gibi değil. İncilde hırsızlik yapti kolunu kes vs çok daha ağır. Hoş hiçbirine inanmıyorum.
Soran+1 yılKuranda var onlar hısızlıkta kol kesilmesi. iyice araştır
- +1 yıl
Yahu aptal saçma şeyler işte ikiside birbirinden bok.
Bende senin gibi arastirmaya başladim kuranin türkçesini okuyunca bende sogudum kız arkadaşım hristiyan bende düşünüyorum hristiyanlığa geçmeyi aslinda çevremede soylemiyorum bunu bi gelisme olduğunda paylasirmisin burada
00 YorumlaTanrı seni kutsasın ve bağışlasn.
Günahlarından arınmak için g. ötüne 3 kez haç sok çıkar.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende küçükken dinazor olmak istiyordum imkansızmış hayatımın ilk tranvası
00 Yorumla
+1 yılMusluman lıktan çıkan tekrar geri dönemez bunu araştır googldab
010 Yorumla- +1 yıl
Saçma sapan konuşma be doğruyu öğrendikten sonra Nasıl geri dönmez
- +1 yıl
@Mokokoko_20 dinden dönen araştır git atar yapma bana
- +1 yıl
Dinden çıkan kişinin hükmü nedir?
Kafir olur ve tüm sevapları silinir.
Müslüman olması için yeniden kelimei şehadet getirip iman etmesi gerekir. - +1 yıl
Tezini iki dk çürüteyim mi bir ayet ile merak etme senden çok araştırdım ayette derki ne kadar günah işlersen işle Allah bağışlayıcıdır ve şunuda söyleyim Allah kuluna islam dininden çıkanı geri döndürmeyecek olsaydı o kişiyi orada helak ederdi ve öyle bir çok kişi de var ateist olup sonra tekrar müslüman olanlar sonra hristiyanlıktan çıkıp müslüman olanlar da öyle çünkü blue çağına girmemiş her çocuk müslümandır blue çağına girince tarafını kendi seçer o da önce müslüman sonra hristiyan sonra tekrar müslüman olmuş olur senin dediğine göre bu da olamaz
- +1 yıl
Evet kelimei şehadet getirmesi gerekir ama geri dönüşü olmaz die birşey yok tur
- +1 yıl
@Mokokoko_20 lan saçma sapan konuşma araştır dedim kıza zaten bende baktım tövbe ederse dönülebiliyormuş.
- +1 yıl
Şimdi aynı görüşmeyiz işte kırdıysam özür dilerim
- +1 yıl
@Mokokoko_20 önemli değil kardeş rahat ol.
- +1 yıl
Hakkı'nı helal et
- +1 yıl
@Mokokoko_20 helal olsun.
Ne istiyorsan onu yap kimse etkilemesin seni
00 YorumlaSeni ne mutlu ederse orda ol
00 Yorumlaoldu biz seni tutmayalım
00 Yorumla
+1 yılHer iki kutsal kitabı iyice oku
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe farkeder ki hrıstiyan ya müslüman
00 Yorumla
+1 yılJesus Christ 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahaha 😂😂
00 YorumlaPişman olursun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOl sende
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hristiyan olmak istiyorum.. pişman olmaktan korkuyorum... ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler