Bunların hepsine de saygılı mısınız?
1) Müslüman
2) Musevi
3) Hristiyan
4) Satanist
5) Ateist/Deist/Agnostik
1) Müslüman
2) Musevi
3) Hristiyan
4) Satanist
5) Ateist/Deist/Agnostik
İstediğine inanma hakkına saygılıyım. Fakat bir ateistin/deistin/agnostiğin semavi dinlere saygılı olması beklenemez. Çünkü onların inancına göre kendi dininden olmayanın yanacağı, acı çekeceği söyleniyor. Yani saygı duymuyor. Yani buna inanca saygı duymamız beklenemez. Ama herkes istediği masala inanabilir. Buna saygı duyarız. Biz yaparız dünyayı geliştiririz onlarda içine ederler. Savaşlar çıkarırlar. Dinlerin hepsi çöpe.
encrypted-tbn2.gstatic.com/images
Sen de bir nevi haklısın ne diyeyim.
Bizim gibi dini olmayanları emrettiğini ileri süren insan eseri aptalca masal kitaplarını kutsal kitap olarak görenlere saygım yok
Engel listeme girmeye hak kazandın.
Söylemek istediğin son bir şey var mı?
Şu an nasıl üzüldüm ühühü lütfen engelleme kasda
Spiritual satanistim tüm dinlere saygi duyarim saygi duyulursa tabi.
Teşekkür ederim prensim.
Rica ederim prensesim.
Satanis ve ataiste sıcak bakamam Allah hidayet versin onlara
Yani onlara saygı duymuyor musun?
Museviler senin ırkına saygı duymuyor ama Satanistler duyuyor. Museviler senin ırkını kendi dinlerine kabul etmiyor ama Satanistler kabul ediyor.
Araştırarak Satanist oldum
Museviler senin ırkına İbranice goy (paçavra) diyor.
Ateizm din değildir Satanizm dindir.
Ona bakarsan yahudilerde diyer ırklardan kendini üstün görür ama veda hutbesinde de der siyahın beyaza arabın diğerlerinden bir üstünlüğü yoktur üstünlük takvadadır
Museviler kendine baksın nankörlük etmeselermiş
Çok iyi uygulayıp değiştirmeselermiş başka kitap inmezdi gökyüzünden Allahın verdiği nimetleri beğenmiyolar bizi mi beğenecekti
Satanizmi pek araştırmadım açıkcası ölümden sonra dirilmeye inanıyo mu o na göre mi yaşıyo dünyayı
Satanistler ölümden sonraki hayata inanırlar.
Homofobik olmasını
Cevap
16Cevap
Dinlerin çoğuna saygı duymam. Mensuplarına duyarım ama, onlar bana duyduğu sürece.
Yani örneğin bir Müslümanın kutsal kabul ettiği bir şeye örneğin ezana saygısızlık yapar mısın?
Saygısızlıktan ne kastedildiğine bağlı. Örneğin müzik dinliyorsam kapatmam mesela ama oturup da ezana sövmem.
Bu kadarı benim için yeterli😊
Saygım var elbette..
Lakin bana sataşmadıkları sürece..
O halde sen de sataşma
Ben kimseye sataşmıyorum.
Bazıları saçmalıktan ibaret. Müslümanım herkese saygı duyarım.
Bir Musevi çıkıp senin dini inancına saçma dese hoşuna gider mi?
Umrumda değil
Bu güzel bir cevaptı😊👍
Ben saygiliyim ama cogu kisi muslumanlari sevmiyo ve bunu yaparak kendini bisey sananlar cok
Çoğu kişi Satanistleri de sevmiyor ve kendilerini bir şey sanıyorlar
Spiritual satanistim kimsenin inancına saygısızlık etmem ama genelde bana hakaret ettikleri için sorun olabiliyor..
saygılı derken mesele namaz kılarken dürtmemek mi
dinlere saygı nasıl oluyor ki
Bu da saygıya bir örnektir. Sen dediğin bu şeyi yapabilir misin?
valla hiç dürtmedim
Ben insanlari dinlerine göre yargilamam. Herkesi saygili ve önyargisiz oldugu sürece basimda tasirim. Mühim olan iyi bir insan olabilmek ve insanlik icin faydali olmak.
İnsana saygı duyduktan sonra yemişim dinini dine göre saygı duy paraya göre saygı duy bunların hepsi insanları sınıflandırmanın yolları boşverin salla gitsin
Müslümanım. Bütün dinlere inançlara saygım var. İnsanlar neye inanacağını kendi seçer. Benim dinime dil uzatmasınlar yeterli.
Benim inançlarıma saygı duyan her kese gönülden saygı duyarım
Gayet saygılı yim saygılı oldukları sürece çünkü benim. dinim hoşgörü dinidir
Dinlere karşı bir insanım. Ve gün geçtikçe İslamofobik oluyorum.
Engel listeme girmeye hak kazandın
Hakaret içerse neyse. :D Sen engelle kardeş. Bu kafada biriyle ben de muhatap olmam zaten.
Islamofobiğim. Yahudi ve hristiyanların koyu dindarlarından nefret ediyorum sadece.
Üzdün
Saygılıyım. Benim inançıma hakaret etmediği süreçe
O halde sen de hakaret etme
Ben etmiyorum. Onlar islam dini muhammedin zevki için gelmiş diyorlar
Öyle değil mi san ki?
Satanistlere pek saygılı sayılmayabilirim ama umursamıyorum o kadar.
Okuyup araştıran ateistlere sonsuz saygım var.
Sen okuyup araştırarak mı Müslüman oldun? Eğer öyle değilse kendine Müslüman diyerek İslam dininin adını kirletme.
müslüman olduğumu mu söyledim?
Kimsenin diniyle alakam olmaz ama ateiste mal derim her daim
Ateistlere saygı duyar mısın peki?
Duymam çoğu terörist cikiyor
Nolur engelleme mk
eveet satanist bile olsa saygılıyım
Evet butun dini goruslere saygiliyim
Hayır.
Benim dini inancıma saygı duymuyorsan beni çok da ilgilendirir
ben kendime saygı duyuyorum. bu yeter.
Teistlerle muhatap olmuyorum, mümkün mertebe.
Testlere saygı duyuyor musun peki?
Fanatik değilse ve bana saygı duyuyorsa duyarım.
Elbetteki fanatik olacak ben de fanatik satanistim
Değilim. Beni de engelle sana zahmet
Engel listeme hoşgeldin
Bana duyulan kadar bende duyarım.
Satanistliğe karşıyım. Yetkim olsa hepsini yok ettirirdim.
Hahah kimin umrunda :D
Gizli kullanıcıymışsın. Lütfen beni engelle.
Engellemzsen yorumundan dolayı seni şikayet ederim.
Etmezsen adam değilsin?
Satanistliği savunuyor bide insan dışı varlık..
Şikayet ettim bile.
Acınası insanlar sizi.
Gözümde bir kuruş değerin bile yok
Yetkim olsa ben de senin gibi boşa nefes tüketen insanların nefesini keserdim. Yetkiye de gerek yok gerçi.
Yetkiye ihtiyacı olan sensin.
Benim Satanistliği savunmaya hakkım yoksa seninde İslam'ı savunmaya hakkın yok.
Ben insan insan dışı varlıksam sen hayvandan da daha aşağı bir varlıksın.
Ben satanizm dışındaki diğer tüm şıklardaki inançları saygıyla karşılıyorum. Satanist denen şeytancı aciz kedi köpek kadın kesen şahısları savunan senin gibi varlıkları da maalesef komutam olmadığı için ortadan kaldırtamıyorum. İnan ki komutan falan olsam nefes alacak delik bırakmazdım sen ve satanist arkadaşlarına :)
Satanistler kedi kesmezler. Müslümanlar en çok insan öldürüyor. Satanistler homofobik değil. Müslümanlar eşcinsellere öldürüyor.
Dünyada en çok terörist Müslümanlardan terörist çıkıyor. Satanistler terörist değildir.
Satanistler insan öldürmekle. Satsnizm hakkında en ufak bir araştırma yapmadan ahkam kesiyorsun.
Satanizm kadına değer verir Müslümanlar ise kadını değersiz bir varlık olarak görür.
Tabi sen İslam'ı bile araştırmamışsındır. Satanizm'i nereden araştıracaksın ki.
Cahilsin boşa nefes tüketiyorsun yaşlamaya bile hakkın yok. Ancak yinede senin gibilerin yaşamasına izin veriyoruz merhametinden.
Satanizmde tek eşlilik vardır Müslümanlar zevk için istediği kadar kadınla evlenir.
Senden nefret etmiyorum sadece sana acıyorum. Seni yanlış yol olan İslam'dan doğru yol olan Satanizm'e davet ediyorum.
Unutma IŞİD'e bir Müslüman ve neler neler yapıyor.
Ben araştırarak Satanist oldum. Kuran'ı tümüyle okudum ve İslam'ın doğru bir din olmadığına karar verdim ve Satanist oldum.
Sen bir kere bile Kuran'ı açıp okudun mu ha? Senin gibi Müslümanlara saygım yok ama okuyup araştıran Müslümanlara saygım var. Okuyup araştıran hangi dinden olursa olsun saygım vardır. Okuyup araştırmadan ise hangi dinden olurda olsun saygım yoktur.
Kendi dinini bile araştırmadan bir insanın diğer dinler hakkında ahkam kesmeye hakkı yoktur.
Yazdıklarımı iyice bir okuyup düşün ve daha fazla bana yazma çünkü yazdığın cahilce şeyler beni rahatsız ediyor. Ne zaman bir kitap okursun o zaman bana yazma şerefine nail olursun. Ama bu gidişle senin işin çok zor. İhtimal dahi vermiyorum sana.
Siz kadını kendini malınız gibi görür değer vermezsiniz. Kadın zina yapınca adı @r@spu olur size göre erkek yapınca milli. Satanizmde böyle değil ama. Siz kadına mirastan 1 hak veriyorsunuz erkeğe iki. Satanizmde böyle bir adaletsizlik yok.
Asıl aciz olan sizin gibi zavallı acınası cahiller. Elimde olsa sizin gibi cahillerden dünyada tek bir tane bile nefes alanını bırakmazdım.
Evet genelleme yaparak her müslümanı aynı sınıfta tutuyor.
Ayrıca araştırdım birçok kaynaktan. www.mustafaoselmis.com.tr/satanizm-seytana-tapmak/
Bu da demek oluyor ki senin gibi cahil tipleri kesinlikle yok etmek gerekiyor ama işte şansa bak ki savaş durumunda emir veren bir general değilim
Oradaki bilgiler yanlış. Gerçek İslam nasıl Kuran'da anlatılıyor gerçek Satanizmde Satanizmin 3 kutsal kitabında anlatılıyor.
İslam homofobik bir din olduğu için ben İslam'ı bırakıp Satanist oldum ya zaten.
@audinceee gerçek Satanizm hakkında hepimizden dahaa bilgili onun bencelerini okuyabilirsin.
Okuyalım bakalım
Hmmmm ok bye. Senin gibi cahille daha fazla uğraşamayacağım.
Bundan sonra sadece cinsel sorularımda gizli olabileceksin. Bakalım o zaman da korkup saklanabilecek misin?
Şu ana kadar hiç bir sorumu gizliden sormadan gizliden sormadım cinsel de dahil çünkü benim hiç kimseden korkum yok.
Korkundan altına edeceksin neredeyse😀
Papağan gibi yazmandaki sebep nedir? Sen gizliden çıkınca kim olduğun ortaya çıkmıyor yani kafayı çalıştırırsan gizliden yazmakla gizliden çıkarak yazmanın bir farkı yok senin profile bakınca, o yüzden çok kasma. Ben gizemliliği severim.
Offff neyse.
Hahha😀😀😀😀Siteye iyiki -1 gelmiş😀😀😀😀Benden sana bir -1😀😀😀😀
Çocuk musun?
hepsine saygılı olmak zorunda değilim. mesela satanizm ve ateizm gibi...
Gizli kullanıcıymışsın. Lütfen. Lütfen beni engelle.
hah hah hah hah ha...
Engel listende yer almayı o kadar çok isterdim ki.
Şikayet ettim seni.
Acınası insanlar sizi.
Gözümde bir kuruş değerin bile yok.
niye , ne oldu ki, hayırdır.
Bir şey olmadı canım öyle istedi.
ben sen satanistsin ya da ateistsin diye seni öldürecek halim yok. beni zerre kadar ilgilendirmez. neyin doğru olduğuna inanınıyorsan, ona inan. ayrıca sen şikayet edince, engelleyince , sen mert oluyorsan da, ben mi namert oluyorum.
Evet öyle.
Evet öylesin.
sen de aynen öylesin, kuşkun olmasın.
Ben öyle değilim ama dinlere saygısı olmayan cahil acınası zavallı bir varlık olarak sen öylesin.
satanizm ve ateizm bir din değil ki, ayrıca be sayılıyım ama sen saygısızsın, zeka seviyemiz bir değil, işte bence sorun burdan kaynaklanıyor.
ben saygılıyım , sen saygısızsın.
Kesin öyledir.
işte budur, kabul etti sonunda, teşekkür ederim.
Ateizm bir din değildir. İslam ne kadar bir dine Satanizm'de o kadar bir dindir. Bizler ölümden sonraki yaşama inanıyoruz.
Kimin zeki olduğu belli.
az önce itiraf ettin ya , benim daha zeki olduğumu , hemen çark etti galiba...
Hmmmm ok bye. Senin gibi cahille daha fazla uğraşamayacağım.
güle güle...
Bundan sonra sadece cinsel sorularımda gizli olabileceksin. Bakalım o zamanda korkup saklanabilecek misin?
Şu ana kadar hiç bir sorumu gizliden sormadım cinsel de dahil çünkü benim hiç kimseden korkum yok.
çok cesur canım, gözü pek ve korkusuz... bakalım karşına çıkacak mıyım, bekleyip göreceğiz...
Tabi çıkamazsın korkundan karşıma. Altına edersin korkundan😀
İslam homofobik bir din olduğu için ben İslam'ı bırakıp Satanist oldum ya zaten.
Offff neyse.
tuvaletteydim kusura bakma , korkudan altıma edecektim de... kardeş ister darwınıst ol , ister materyalist ol, ister mason ol , beni ilgilendirmez ve saygı duyarım. allah aşkına yakamı bırak, şeytanın bol olsuni, satanistciğim.
haaaahhaaaa baktırdım seni. Ama hala saygı duymuyorsun gerçi😀😀😀😀
*Bıktırdım😀😀😀😀
aman tanrım , yine mi sen, yahu senden kurtuluş yok mu arkadaş, benden ne istiyorsun.+ 1 vermediği gibi , bir de -1 veriyor. neyden bahsediyorsunuz, anlamadım. herhalde biriyle karıştırmış olmalısınız.
Evet
3ten sonrası din değil
Satanizm bir dindir
Saygın var mı peki?
5. sinin din olmadığı doğrudur.
Benim tapındığım bir varlık var zaten ismi de Lucifer (ışık taşıyıcı) veya Satan. Sizler ona şeytan ve iblis ismini vermişsiniz.
Seni yanlış yol olan İslam'dan doğru yol olan Satanizm'e davet ediyorum.
Şeytan çok meşguldür senin gibi cahil acınası zavallı varlıklarla uğraşacak zamanı yok.
Offff neyse ok bye.
Lucifer seni kutsasın.
Amen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar