AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
İlk veya ikinci görüşmede nasıl yakınlaşmasını önleyebilirim? Temkinli bir tanıma zamanı nasıl oluşturulur?
arandaki mesafeyi koru. el sıkış ilk buluşmalarında. biraz canayakın davranmaktan zarar gelmez ama elini falan tutturma ilk günden yani. arkadaşça konuş, muhabbet et ve 'teşekkürler güzel vakit geçirdim' de ve el sıkışıp ayrıl. fazla yakın hareketler, konuşmalar sergilersen erkek seni ilk haftadan yemek ister. ciddi bir ilişki istiyosan fazla yüz göz olma, erkek seni kovalasın sen onu değil
Yaptıgım en buyuk hata bu haklısın tesekkurler ;)
Cevap guzel olunca bır soru daha sorma ıstegım geldıde😉
Naz trip yapmak gereklimi ilgiyi fazla tutmak için
Birde temas durumunda hislere kendini bırakmalı mı ters mi reddetmeli yani kırmadan nasıl bu konulara girme mesajı verılebılır
fazla trip usandırır adamı. o yüzden az ve öz yap onu. kendini bırakırsan erkek düşüncesizse devam eder fazlasını ister. benden sana tavsiye geri çekil ve yakınlaşma. şahsen ben ilk öpüşmemi 5 6 ay sonra yapmıştım mesela.
Tesekkurler gayet guzel;)
Erkekler sevildigini hissedince baglanir mi yoksa sogur mu?
2 side değil. hoşuna gider doğal olarak ama illa bağlanacak diye bir kural yok
Erkekler hep sevip nie ilgilenmezler😐
genelleme yapıyosun
Soruydu ama😂
e hepsi yapmıyoki onu :D belki gerçekten sevmiyodur
Brncede😒
yazık :D
Hıh😔
Neden çok gururlular?😁
gurur ve şerefimizden başka neyimiz var ki
Yani😆
bir erkeği nasıl kırmadan reddedebilirim?
teşekkür ederim ama şu an için hayatımda kimseyi istemiyorum. senlik bişey değil benlik bişey gibi şeyler söyleyebilirsin. onu reddettiğini değilde kendini hazır hissetmediğin izlenimi vermeye çalış
Gerçekten aşık olduğunu nasıl belli eder?
biri daha sormuştu aşağılarda bakabilirsin cevaba istersen
Genelde kadınların hangi özelliğine dikkat ederler
ilk bakışta popoya bakılır bağyan haberin olsun. gözdü dudaktı burundu diyen bok yiyodur. bir erkek ilk kadının poposuna bakar. sonra boyuna ve yüz güzelliğine. eğer tanışıyorlarsa iç güzelliğine bakmaya başlar, rahat bir kız olmasın, erkeklerle içli dışlı olmasın ister.
Hiç bir şey merak etmiyorum
etmiyosan yazma arkadaşım. ne gereksiz yazıyosunuz yav
Yani yazmak istedim size ne
gereksiz olduğunun farkındasın
Birisi var malın teki niyeki😂
de ki niye bu kadar malsın acep :D :D
Muhatap olmayı düşünmüyorum artık😂
öyle diyosan :D :D
Bir erkek bir kızı sevdiğini nasıl anlar
onla konuşmayınca boşluk hissediyorsa, gelecek hayallerine istemsizce onu ekliyorsa, konuşurken sürekli gülümsüyorsa, sürekli konuşmak istiyorsa, kıskanıyorsa... daha birçok şey sayabilirim
Bir sey merak etmiyorum
Keske yok olsalar
lezbiyensin herhalde
ahahahahahjjhfsdhjkjcssgjjfsasfghhhgggv
@Saçmasapanımsı lezbiyen den ziyade koyu bir feminist olabilir işte erkeklerin birde böyle her lafı kıçından anlamalarını ya da olur olmadık tepkiler vermelerini sevmiyorum ve anlayamıyorum
@ÜzülmeKelebek yok olsak duvarlara sürtünürsünüz a q neyin artistliği bu
Amacım tartışmak değildi ama denk geldi gerçekten erkekler Saçma sapan şeylere olur olmadık tepkiler veriyor ve ben şahsen yadırgıyorum bu hareketlerini yanlış bir şey söylediysem özür dilerim
@ÜzülmeKelebek burdaki tek saçmasapan şey (nickim dışında) yaptığınız gereksiz genellemeler. biri bunların ağzına sıçıyor sonra da gelip keşke tüm erkekler yok olsa diyor. babası da ölsün o zaman. feminist demişsin. feministlik gerizekaliların huyudur onu da mı ben söyliyim. değişik değişik yorum atıyosunuz sonra niye olur olmadık tepkiler veriyosunuz diyosunuz.
Oylesine yazmis oldugum bir sey icin tartismaniza degmez
Dagilin
@Saçmasapanımsı peki
Neden sizi seven bir kıza karşı kaba olursunuz?
insanlar sevdikleri tarafından kırılınca daha kaba olabiliyor.
teşekkür ederim :)
19 yaşındaki erkeğin aleminde neler vardır?
herşey olabilir. aldatılma, ailevi sorunlar, sokak kavgaları, kötü giden üniversite hayatı, kötü arkadaşlıklar...
Duygularını bastıramamalarının en büyük nedeni
duygulardan kasıt ne
Arzuları cinsel istek
bastırılabilir. sadece bizde bekaret gibi bişey olmadığı için rahat davranılıyor
Hm bunu bildiğim iyi oldu
Erkekler neden düşünmeden hareket ediyor?
genel bişey değil bu. her erkek düşünmeden hareket ediyor diye bir kural yok
Eh cogu bilgiler i zaten beli ne mal oldugunuz😂😂
diyosun :D
Çok yakışıklısın
teşekkür ederim :)
Genel erkek cevre oldugundan merak ettigim yok
Neden bu kadar umursamazsınız
açıklamayı okurmusun
küfretmeyen erkek var mı
vardır elbet bikaç süt çocuğu
Dar beyinli olmaktan iyidir heralde
küfretmek dar beyinli olmak demek değildir. senin yaptığın şu yorum dar beyinli bir insan yorumu mesela.
küfretmek cevabı olmayan insanların yaptığı şeydir dar beyinli dğil de ne
küfretmek dünyanın en güzel şeyidir. aksini iddia eden insanlarla şahsen muhattap olmuyorum kendi hayatımda. senin şahsi fikrin tabi bişey diyemem
en güzel şeyi mi neyse aynen senin de kendi fikrin saygı duyarım
Siz de dedikodu yapıyor musunuz bizim gibi 😂
sizden daha çok yapan erkekler tanıyorum :D
Hicbirsey merak etmiyorum
Ablacım bunu belirtmene gerek yoktu
Merak edilecek bir yanları yok
Hiç bişey 😂
işin gücün yok mu senin kızım ya :D
Var 😂
allahın saykosu :D
😂 😂 😂 😂
Neden öküzsünüz?
Çok güzel cevap ama ben kaşar değilim beyfendi. Benden merak edilen değil erkekler hakkında merak edilen yazmışsın. Genelleme yapmam normal
Genelleme bişeyi nasıl cevaplamamı bekliyorsunuz bağyan? Neden öküz olduğunu bence öküze sormalısınız :D
Ozaman erkeklerin bilinmeyenleri değil, benim bilinmeyenlerim diye sorunuz lütfen beyfendi 😊
Hayır soru da sıkıntı var bende değil. Sizin sorunuz 'şu insan niye karaktersiz' veya 'sinekler neden çok salak canlılar' ile aynı soru çünkü
Peki tartışmayalım
Tartışmıyoruz. Daha yaratıcı sorularla yine bekleriz ^ ^
Kiz hakli. Sen soru sordun "Erkekler hakkinda merak ettiklerinizi sorun" diye, o da sordu ve ben de ayni soruyu sorucam ama kiza kasar demissin galiba -ilk cevabin silindigi icin goremiyorum-, oyuzden kalsin sen de okuzsun kiza onu dediysen.
@Çiğdemcecik emrivaki ve önyargı yapmayın bayan. kimseye kaşar denmedi. gereksiz yorum atmayın
Onyargi yapmadim iyi oku"oyle yazdiysan" dedim. Gerekli mi gereksiz mi oldugunu sana sorarak yazarim bir dahakine
@Çiğdemcecik önce kalkıp ne yazdığına bir bak. 'öyle demişsin galiba' ne anlama geliyor? gereksiz bir artistlik. ha aynı soruyu soracaksan daha mantıklı bir soru sorabilirsin. milletin öküzlüğü beni bağlamaz. belki cahildir, belki ruhu çok spasiktir, belki psikolojik sorunları vardır ben ne bilebilirim? öznel değil nesnel olan şey sorulur.
@Çiğdemcecik boşver canım
Aksam ne yiyosubuz
dışarda yedim ben çiğköfte falan
Bişi merak etmiyorum
Bir kızda ilk neye bakarsınız
kalçalara :D :D
Yok ki
peqi
penis boyu :)))
töbe töbee
şaka yapmıştım
yapma böyle şeyler biri görürse affetmez :D