Soru açık... Erkekler, kızlar hakkında en çok neyi merak ediyorsunuz?
Cevabın nedir?
kızlar vücutlarına baktıkları zaman karşı cinsin vücudu gibi olsaydım dediniz oldumu veya kadın olarak dogdunuza memnunmusunuz bazen kadınlar evlilikte veya ailesinde erkek hep ön planda görülür kız evladını 2 plana atanlar vardır o zaman keşke erkek olarak gelseydim dediniz oldumu ve cinsellikte erkekle rolleri değişmeyi aklınızdan gecirdinizmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılçoğu keşke erkek olsaydım demiştir ama vücudum erkek vücudu gibi olsun diyen var mı dersen zannetmiyorum çok nadiren vardır... Ama kadınlar kendi vücutlarını da çok iyi bulmazlar yani,... Cinsellik olarak bilmiyorum..
- +1 yıl
genelde vücut hatlarına özen gösterenler mutlaka kendilerini beyenir bunuda bir çeşit silah gibi kullanır güzel bir bayan ve bakımlı bayanın karşısında hiç bir erkek duramaz bunuda çok iyi kullanıyor bayanlar biz erkeklerde peşlerinden koşmaya can atıyoruz tabiki boy kilo olan erkeklerin hiç şansı olmaz eyer çok zenginseler başka
En İyi Cevaplar
soru 1 ) hoşlarına giden birinin cinsel organı hakkında boy tahmini yaparmısınız? 2-) evde yurtta falan hiç yanyanayken camaşır değiştirdiğiniz yani birbirinizin heryerini gördüğünüz oluyormu 3-) haftada kaç kez mast yapıyorsunuz ve nasıl yapıyorsunuz... kolay gelsin teşekkürler :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl1) her önüne gelenle yatan kızlar bu konu da tahmin yapar. Kimseyle sevgili olmayanlar o erkeğin cinsel organını düşünmez bile, çünkü kızlar ilk cinselliğe bakmaz. 2) Hayır herkes kendi başına giyinir soyunur. 3) hiç yapmadım bilmiyorum.
Çoğu erkek yalnızca beğendiği kızları tabiri caizse gözüne kestirdiklerini merak edeceği için ucu açık bir soru olmuş bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılsoruların çoğu, kızların geneline hitap eden tarzda.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
55Cevap
Bizi olduğumuz gibi sevipte sonrasında neden değiştirmeye çalışıyorlar. Örneğin sosyal ve gezgin bir adamım çıktığım kız buna aşık oluyor ve sonrada " evde oturalım, sadece ikimiz olalım, ve hep böyle kalalım" diyor! Ne istediğinizi gerçekten bilmio musunuz?
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır bayanlar ne istediğini bilmez, seni başkalarından kıskanıyordur, onun sende gördüğünü başkası da görmesin diye yapıyordur bunu.
Soran+1 yılBunu anlatamazsın ve anlamayacaktır da insanın özünde kıskançlık vardır, bu erkekler için de geçerlidir ki. Ama abartı kıskançlık yapıyorsa bu o kızın karakterinden kaynaklanan bişeydir, her kız bunu yapmaz. Demek ki dediğin kızın karakteri öyle.
+1 yılŞu soğuk havalarda tayt ve mini etek giyen kadınların nasıl üşümediğini hala anlayabilmiş değilim.
Hayır ben pantolon giyiyorum ama benim bacak üşüyor arkadaş. :)12 Yorumla
Soran+1 yılonu ben de anlamıyorum, ama öyle giyinenler için tip, acı çekmekten daha önemlidir, bu uğurda herşeyi yapabilirler.
karşımdakı kızın benle ılgılı dusunce hıs.. herşeyını
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılher karşıma çıkan kızın aklında benimle ilgili olan düşüncelerini merak ediyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılSorabilirsin madem çok merak ediyorsun
En çok merak ettiğim erkeklerin dikkatini çekecek derecede açık ve seksi giyinen kadınlar erkekler kendilerine baktıklarında rahatsız olmuş tavırlara girerler.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum o da ayrı bir kafa, onu da ben anlamış değilim. Sorsan ben özgürüm istediğimi giyerim, bu senin bakmanı gerektirmez derler ama kendileriyle çelişirler. Zeka yok galiba.
İnsanları sadece görünüşlerine göre değer biçmeyi nasıl becerdiklerini ve beğenmedikleri beğenseler bile kızlara olan aşklarını dile getirince neden süründürmeye çalıştıklarını merak ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHer bayan öyle değil bu o kişinin ahlak yapısına göre değişir. O dediğin kızlar da elindeki kozu kullanmak isteyen kızlar işte, ahlaki yönü zayıf olanlar.
Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Neden bir bok varmis gibi size kıymet vermeyen size aci cektiren hırbolara aşık olurlar neden eli ayagi duzgun efendi erkeklerle ilişkileri olmaz bir tek onu merak ederim?
Duyguya göre hareket etmiyorsun o zaman diye düşündüm02 Yorumla
Soran+1 yılher kız anı değildir. hırbo dediğinin bir özelliği vardır ki onun peşinden koşuyordur ama ben olsam bana acı çektirenin peşinden koşmam o benim peşiimden koşsun derim.
+1 yılYaptıları bütün kah.. liklere rağmen kendilerini namuslu gibi kandırma yeteneğini nasıl kazanıyorlar?
18 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum, ama bunu yapıyorlarsa çok cesurlardır, özgüven vardır heralde..
- +1 yıl
Bunuda iyiye yordun ya helal.
Soran+1 yıliyiye yormakla ne alakası var ki, bunu her kız yapmaz o kızın da g. tü kalkıktır herlade ki yapıyordur. Böyle mi yazmam gerekiyor illaki. Aynı şeyi dedim.
- +1 yıl
Ya bırak ya.
Soran+1 yılBıraktım gitti. Sen de kahpelerin peşinde dolaşma o zaman, madem şikayetçisin.
- +1 yıl
Acını paylaşıyorum. D
Soran+1 yılNe acısı?
- +1 yıl
Boşver anlayan anladı.
+1 yılNeden kızlar bir erkek tarafından ilgi görünce kendini geri çeker?
04 Yorumla
Soran+1 yılkadınlar da 9 nefis vardır, erkeklerde bir nefis vardır. Ben mesela günaha girmek istemediğimden kendimi geri çekiyorum, kendime güvenemiyorum bu konu da, nefsime hakim olamam diyorum mesela... Ama bazı kızlar farklı düşünebilir, Kızlar ulaşılmazı severler, ona ulaşınca da bu heves biter, uzak olan her zaman daha hoş gelir...
- +1 yıl
Ben seks açısından hiçbir baskıda bulunmadım zaten ona karşı ama sevdiğim için ilgi gösteriyorum her konuda üstüne düşüyorum kılıbıklık değil buna sevgi denir. Yavaş yavaş değişmeler olduğunu hissettim tabii en sonunda ilişkimiz bitti ama nerede yanlış yaptım diyorum hep. Fakat bu söylediklerinden anladığıma göre ağacın tepesindeki meyve her zaman daha çekici gelir gibi bir şey. Demek ki ulaşılmaz olmak gerekiyormuş ilgi göstermek değil :) Teşekkürler :)
Soran+1 yılevet bir de bunaltma, çok üstüne düşme..
- +1 yıl
Bitti zaten bittiği de iyi oldu :D ama bu saatten sonra biraz zor ilgi görürler benden. :)
+1 yılBen merakımı 7 düvelde giderdim... Kızlar beni merak etsin..
20 YorumlaBir erkekle kanka olmanızın sebebi: o kişiyi kardeşiniz gibi gördüğünüz için mi yoksa beğenmediğiniz için mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılbeğenmediği için olabilir, onu seviyordur ama duygularını açamıyordur en azından onun yakınında olmak istiyo olabilir, kardeşi gibi gören olduğunu sanmıyorum laf o, kendinden maddi manevi faydalanıyordur onun için de olabilir yani şu an aklıma bunlar geldi..
Buradan soramayacagim kadar müstehcen.
Kusura bakma ;( söyleyemem00 Yorumla
+1 yılayrıldıktan sonra nasıl bir duruma düştüğünü seviniyorlarmı üzülüyorlarmı
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşta üzülürler, sonra sevinirler ve takmazlar..
- +1 yıl
demi hiç üzüldüklerinide sanmıyorum ama neyse baştada üzülmezler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlarda acaba yanyana gelince seks muhabbeti konuşuyorlarmi veya ah su beni becerse sununla yatsam su cocuk kac posta gider diye konusuyorlarmi cok merak ediyom acikcasi 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılkızın ahlaki yapısına göre değişir. Konuşan da vardır konuşmayan da vardır.
Neden efendi olanları değilde hep öküz olanları tercih ediyorsunuz? Bunu çok merak etmişimdir (:
14 Yorumla
Soran+1 yılkalp bu ota da konar b. k a da,:D Bu erkekler için de geçerli ki
Soran+1 yıledenler var. Biz de öküzleri tercih etmiyoruz ama eden kızlar var
içinizi merak ediyorum ruhunuzu yani ben anlam veremiyorum sizlere de
07 Yorumla
Soran+1 yılhangi birinin içini anlatayım? Her insan farklıdır
Soran+1 yılo zaman yanlış öğretilmiş.
Soran+1 yılher insanın karakteri ayrı bir kere..
- +1 yıl
hmm sana yanlış ögretmişler psikolojide insanlar ya 4 ya da 5 kişilik tipiyle sınırlandırırlar o yuzden insanların %20 yirmisi bir kişilik tipini ait durumdadır yani tamam madem öyle diyorsun bende diyorum ki ben bşkalarını değil senin ruhunu karakterini herseyini merak ediyorum anlatı ver zahmet olmazsa kendini bea
Soran+1 yılzahmet olur, bir iki cümle ile anlatılmaz. İnsan o kadar basit bir varlık mı ki..
Şu g noktası tam olarak nerde saatlerdir kurcalıyorum bulamadım
14 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum g ne?
- +1 yıl
Bak kanka azıcık yukarı çıkıcan
erkeğin boyu çokmu önemlidir yani siz örneğin 170siniz 170 bir erkekle evlenirmisin? genellikle bu sitedeki kızlar kesinlikle olmaz diyor
09 Yorumla
Soran+1 yılyoo gayette evleniyorlar.. ama kadın kendinden uzun erkek ister genelde
Soran+1 yılbenden uzun olsun isterim, 15- 20 cm falan
Soran+1 yılöyle isterim ama benim öncelikli tercihim bu değil. Diğer bütün kriterleri bana uyuyordur ama boyu kısadır mesela sırf boyu kısa diye ondan vazgeçmem, ve bu şekilde evlenen de çok var zaten..
Soran+1 yıl1.60
Soran+1 yılben boya göre karar vermiyorum.
yoo şahsım adıma kızlarda merak edilck birşey yok kendi kendinize zaten bizim meraklarımızı gideriyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum, eğlenelim deyip de niye yedekleri olur? :(((
013 Yorumla- +1 yıl
Evlenelim olacaktı o
Soran+1 yılBence bu insanın karakteriyle alakalı bişey. Sadece kızlara özgü bir özellik değil. Bunu yapmayan bir sürü kız var. Yapan erkekler de var
- +1 yıl
Kaç oldu bu hepsi mi karaktersiz? Vay!!!
Soran+1 yılo zaman sen ortamını değiştir. Yanlış ortamlarda geziyorsun...
- +1 yıl
uzun zamandır ortamlara gşrmiyorum ki. olar buluo. aydımzzaten boşver yemin ettim zaten. sağol
Soran+1 yılGelip seni bulan kızlardan uzak dur bence, çünkü kızalr genelde bir erkeğin ayağına gitmez... O kızlarda anormallik vardır.
Soran+1 yılArayışın ne sen ahlaklı bir kız mı arıyorsun?
- +1 yıl
konu biraz uzun ama anlatmaya çalışayım kısaca. bekle:)
- +1 yıl
Az önce dediğine katılmak zorundayım başa gelmeden bilemezsin. Daha çok elde edene kadardır çoğu kızlarda ben bunu gördüm ve duydum. Ahlaklı kız derken cinselliği kastediyorsun sanırım. Hayır, aslında farketmez. Şöyle, eğer ne yaptığını bilip de fazla abartmamışsa olabilir. Sonuçta ben de tecrübeliyim ama ben hiç aşırıya kaçmadım o konuda. Zaten pişmanım aslında yıllardır yapmıyorum eşimi bekliyorum/dum. Bana doğru da gelmedi rahat değildim o anlarda öyle diyeyim. Mesele cinsellik de değil artık HİÇ güvenim kalmadı ve ben artık yoruldum. En son 40 yıldan sonra (?) bir sevgilim olmuştu evlenmek istiyordu benimle (doğru da olabilir bu bilmiyorum çünkü gerçekten bana karşı birşeyleri vardı) ama şüphelendiğim tüm erkekleri tespit ettim ve ve onlar beni tanımadıkları için rahatça muhabbete girdim. Ve kabaca"karı kız"muhabbetine girdim.(devamını yazıyorum)
- +1 yıl
Ve ne öğrendim tahmin et. HEPSİYLE aynı şeyleri konuşuyormuş evlilik konusu hariç. Yani tüm o "özel"konuları felan dahil. Bir güzel capsledim herşeyi ve yolladım heryerden de engelledim.1-2 ay oldu daha haber yok. Buradan eklediklerine cebini vermiş hep ve face de dahil. Ayda en az 20bin sms alıo ben 5 bin? eeee? nereye gidiyor bu 15 bini? Başlarım aşkına daaaa evliliğine deeee cinselliğine de. Valla hadım olsam yeridir. Sen anla gerisini neler yaşıyorum. daha öncekini de 3 erkekle yakaladım o da seneler oldu dedik artık açılmanın zamanı geldi al bu geldi başıma. Salla yaa. Hayır abaza da değilim piç değilim çok iyi niyetli hatta aşırı iyi olduğumu söyler insanlar ama zamanla çok yalnız kaldık artık alıştım da evden çıkmıyorum da internetten de para kazanıyorum arkadaşa ne gerek var zaten hep zarar. Kısaca böyle...
Soran+1 yılbence sen yanlış ortamlarda geziyorsun, dolayısıyla yanlış kızları buluyorsun..
- +1 yıl
işte demek istediğim şeylerden biri de bu, dışarı çıkmıyorum ortam yok haliyle. yaşım da geçti ortamlık felan. anlatamıyorum.
Soran+1 yıldışarı çıktığın zaman da doğru yerlerde gezmiyordun demek ki... Ve hep yanlış tecrübeler edinmişsin
hallerimiz geldi diyor ya cem yılmaz. o ruh anını yaşamak isterdim. çok merak ediyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yılabartılacak bişey değil.
Soran+1 yılKadından kadına değişir, bazıları da abartır.
Soran+1 yılÇevremdeki kızlar da hiç bu hallere rastlamadım. Sadece eskiden bir kız görmüştüm, canı çikolata çekiyormuş özel zamanlarında, o da çok tuhafıma gitmişti ama bence dikkat çekmek için yapıyorlar.
Soran+1 yılöyle ani bir değişim yoktur yani, hormonel olarak bir sinirlilik hali olabilir. Ama tam bir zıt karaktere bürünür gibi bir durum yok.
Soran+1 yılevet sana özel bir siniri vardır ve özel günü de bahane etmiştir. Evet cevap bu..
+1 yıliçinde hissetmenin vermiş olduğu haz nasıl bişe acaba cok merak ediyorm :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
Lez olmadigi halde bazi kizlarin nye iliski sevmedigini merak ediom :d
05 Yorumla
Soran+1 yılherkes sevecek diye bişey yok, zevkler renkler tartışılmaz. Bazılarına saçma gelebilir.
Soran+1 yılevet, her bayan sevecek diye bir şey yok, belki de senin fantazilerin korkutuyordur.
Soran+1 yılo zaman utanıyordur evlenmeden bir erkekle böyle şeyler konuşmaya, o yüzden ben sevmiyorum diyordur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes kendi yaşamını kontrol ederde herşeyi kontrol altında tutmak istemelerinin altında ne yatıyor? bunu bilinçlimi yapıyorlar? olması gereken şey bu ise bu bana neden anormal geliyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılher kadın aynı değildir. Herşeyi kontol altında tutmaya çalışan bir bayan görmedim o yüzden cevap veremeyecem. Herşeyi kendi kontrolü altında tutmaya çalışıyorsa özgüven tavan yapmıştır onda heralde...
Cevap sahibi+1 yılheralde tanıdığım bir kaç tanesinin ses tonunda bir sıkıntı vardı o da bana öyle geliyordu neyse teşekkürler
Soran+1 yılolabilir, bu onların karakteriyle alakalıdır, ya da senin karakterinle alakalıdır, belki kendisine hükmedilesi bir insansındır, kadınlar da bunu kullanır ama her kadın yapmaz bunu, o kadar da değil.
sızde erkekler gıbı evde kımse yokken kapı acık sıcıyomusunuz kanks bak dogruyu soyle ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılben yapmıyorum ama yapan olabilir.
+1 yılRol yapan fake erkeklerin sahte dil dökmelerine kolay kanıp, sahici erkeklerin samimi yaklaşımlarını anlamamak için özel eğitim mi aldınız:)
08 Yorumla
Soran+1 yılGüzel söz duymak isteyen kadınlar fake erkeklere inananır, her kadın aynı değildir.
Soran+1 yılYa da tatmin edilmeye ihtiyacı olan kadın inanır fakelere
- +1 yıl
Kim kötü duymak ister ki
Soran+1 yılYani güzel söz duymaya ihtiyacı olan kadınlar o fakelere inanır.
Soran+1 yılMesela sen çok çirkin bir kadınsın, o fake erkeğin sözleri hoşuna gider..
- +1 yıl
Güzeller daha çabuk oltaya geliyor
Soran+1 yılgüzellerin de ihtiyacı vardır, güzel olduğunu duymaya
- +1 yıl
Çok güzelsin öyle ki: önden bakınca ceylan, arkdan bakınca seken bir keklik
Yolda yürürken neden yiyecekmiş gibi baktılarını merak ediyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılkızlar mı yiycek gibi bakıyor, erkekler mi, Biz de bu durumdan muzdaribiz..
+1 yılacaba kızlar sevgililierinle yaptıklarını kız arkadaşlarınla konuşuyormudur
018 Yorumla
Soran+1 yılevet konuşuyorlardır.
- +1 yıl
konusuyorlardır sen konusmuyormusun
Soran+1 yılbenim sevgilim olmadı hiç o yüzden konuşmadım, olsa da konuşmam ama konuşanlara çok rastladım...
- +1 yıl
anladım neden hiç sevgilin olmadı sen mi istemedin olmasını yoksa teklifler gelmiştir
Soran+1 yılben istemedim, karşıyım..
- +1 yıl
anladım biraz muhafazakr yapın var sanırım
Soran+1 yılevet.
- +1 yıl
en iyisi allah gönlüne göre versin ;)
Soran+1 yılamin
- +1 yıl
sürekli giriyormusun buraya
Soran+1 yılne alaka?
- +1 yıl
sordum sadece
Soran+1 yılbazen giriyorum, bir mahsuru mu var?
- +1 yıl
yok canım ne mahsuru olacak sadece merakımdan sordum teşekürler
Soran+1 yılrica ederim.
- +1 yıl
bir anda agresfi gördüm seni :) korkutun beni
Soran+1 yılyoo
- +1 yıl
bilmem bir anda ne alaka deyince şaşırdım öyle bişey beklemiordumda
ilişki sırasında orgazm olup olmadığını nasıl anlarım bunu merak ediyorum açıkçası
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç böyle bişey yaşamadığım için bilmiyorum.
Aklımda ki soruları yazarsam asrın kitabını yazmış olurum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirincisi kaç delik var onu ikincisi gerçekten kadnın teni bu kadar kıymetli mi? üçüncüsü vaj. inanı açsa da bir bayan temizken yalasam yalasammmmmmmmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacaba kendi aralarında azdıkları zaman tipsiz bir kişiyi görseler bile şu çocuk beni becerse diye konuşurlarmı
02 Yorumla
Soran+1 yılahlaksız kızlar konuşur ama ahlaklı kızlar böyle bişeyi aklından geçirmez.
Soran+1 yılZaten ahlaklı kızlar azacak durumlara girmezler, öyle durumlardan uzak dururlar. Her şeyin bir vakti var.
+1 yılneden her dışarı çıkanda makyajsız çıkmazlar bide hiç cinsellik düşünmezlermi
05 Yorumla
Soran+1 yılgenelde düşünürler ama erkeklerin düşündüğü kadar açık saçık değil.. Makyajsız çıkanlar da var, makyajsız çıkmayanlar makyaj bağımlısı olmuştur ya da suratında çok leke vardır ve lekeleri kapatmayınca kendini rahatsız hisseder ve makyaj yapar..
- +1 yıl
çok teşekkür
- +1 yıl
senin erkelerle ilgili sorun varsa yanıtlayabilirim
Soran+1 yılyok teşekkürler..
- +1 yıl
ben teşekkür ederim
Spor yaptığınız sıra cinsel organınızın aşırı sürtünmeden girdiği şekli :)
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç bir şekle girmiyor. aşırı sürtünme hangi sporda oluyor ben öyle bir spor görmedim
Soran+1 yılhayır ne alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlar yurtlarda üstlerini değiştirirken sütyenlerini çıkarırlar mı? lütfen cevapp :)
03 Yorumla- +1 yıl
çıkarmıyoruz malesef :)
Cevap sahibi+1 yılen fazla iç çamaşırları kalıyor yani.
Soran+1 yıliç çamaşırı kirlendiyse çıkartır, yoksa niye çıkarsın ki, salak mı, niye uğraşsın.
merak edilecek pek de birşey yok, hiç bir zaman da merak etmedim doğrusu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaftada kaç kez ya da günde kaç kez gidip geliyorsunuz mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılnereye
Cevap sahibi+1 yılkartal pendik gittik geldik argosu dur olmadı mesajla sorayım tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn muhafazakarida olsa cinselligi ne zaman dusunmeye basliyirlar merak ediyorum
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğal olarak ergenlikte
Cevap sahibi+1 yılYani nasıl bir cinsellik düşünceler ini okumak isterdim
Soran+1 yılislama uygun olan, yani oral anal yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOsuruyor musunuz? Çoğunlukla toplum için de kaçamak osurmalar.
14 Yorumla
Soran+1 yılinsanız biz de..
Cevap sahibi+1 yılHiç sayit oldun mu güzel bir kızın toplum içinde osurduğuna ya da ahahahah osurdum diyeni.
Soran+1 yılHayır, niye gülsün ki utanır
Cevap sahibi+1 yılHeh bende bunu bekliyordum. Utanma durumunu kızlar da biliyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kizla sevismek nasil bir duygudur cok merak ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu erkeklere sorman lazım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılne bu herşeye sinir tripler vs konusmasak neden konusmuyon
06 Yorumla
Soran+1 yılKızlar nazlıdır, kendini ağırdan satar, ilk adımı sizden bekler, daha duygusaldır bu kızların yaratılışıyla alakalı Allah böyle yaratmış.
Cevap sahibi+1 yılöyle yaratıldıysanız bunu kullanmanız gerekmez
Soran+1 yılanlamadım?
Cevap sahibi+1 yılbunu koz olarak kullanıyosunuz bilerek
Soran+1 yılKozla alakalı değil ki, olaya öyle tepki vermeye programlanmış diyim.
Cevap sahibi+1 yılisteseniz yapmazsınız
Kizlar aralarinda fisir fisir ne konusuyorlar?
11 Yorumla
Soran+1 yılBayanlara özel şeyler olabilir, başka insanlar hakkında şeyler olabilir, havadan sudan da olabilir bu duruma göre değişir.
Akıllarından neler geçtiğini
02 Yorumla
Soran+1 yılinsandan insana değişir
Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. tüm kızlar birleşince hangi konu konuşulur genelde
15 Yorumla
Soran+1 yılbu kızların ahlak yapısına göre değişir, dersleri konuşabilirler, dini konuları konuşabilirler, sevgililerini konuşabilirler, cinsellik konuşabilirler, ailelerinden, sıkıntılarından, bahsedebilirler, hastalıklardan bahsedebilirler, yemek tarifi, ev işleri vs hakkın, yani hemen hemen herşey hakkında konuşan kızlar mevcut.
Takdir edilmek hoşuna gidermi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet, her insanın hoşuna gittiği gibi
bakire olup olmadıklarını
02 Yorumla
Soran+1 yılhangi kızın?
+1 yılRegl acilarini merak ediyorum. yazik deilmi size
03 Yorumla
Soran+1 yılAbartılacak bir sancı değil, çoğu kişi de abartıyor. Farklı olduğunu vurgulamak için belki de. İlk gün ağrı olabilir hafif ama abartılacak kadar değil. Ama bu kişiden kişiye de değişir, Bazılarında hiç ağrı olmaz, bazıları ise yatak döşek yatar ağrıdan..
- +1 yıl
Duygularinizda degisiyo daha asabi oluyosunuz
Soran+1 yılhormonlarla alakalı o, hormon yüzünden.
Benim hakkımda ne düşündükleri olabilir :D
00 YorumlaPenisimi nasil buldklarni
00 Yorumlaçok sevgilim oldu merak edicek bişey kalmadı...
00 YorumlaBenim hakkımdaki fikirleri
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Duygularinizi.
06 Yorumla
Soran+1 yıltek bir duygu yok yani her duyguyu yaşar
Soran+1 yılne alaka
Soran+1 yılyani kadınların hepsi sadece bir duygu yaşamıyor. Hepsi farklı farklı duygular içerisindedir.
kafa yapısını :))
00 Yorumla
+1 yılsorumu be bu
00 Yorumla
+1 yılseks düşkünleri mi
02 Yorumla
Soran+1 yılolan da var, olmayan da. Olup olmuyormuş gibi yapan da var, olmayıp oluyormuş gibi konuşan da var.
- +1 yıl
sen nasılsın
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026