Çevrede, orada burada kendini beğenmiş fakat ortada kayda değer birşey olmayan kişilere denk geliyoruz.
Söz sizce doğru mu?
Söz sizce doğru mu?
Aslı olan bir cümle. Türkiye'deki kızların en büyük problemi kendilerini vazgeçilmez zannetmesi. Şu kızlarsoruyor sitesinde bir kıza yazdığınızda kimse size anlayışla bir cevap vermeyecektir. İsterseniz sitenin sahibi olun ama gelir yine "ne var be slk. s " şeklinde cevaplar yazacaklardır. Ondan sonra neden yurt dışındaki kızlar bu kadar tercih ediliyor diye soruyorlar.
Bundaki en büyük pay yine hemcinslerimde olan önüne gelene yazma tutksundan kaynaklanmakta.
Bir gün filim yıldızı yerine konulsa babasını tanımayacak kişiler "ego birilerinin demesiyle artmaz " demiş. İlginç tabii.
Hayır katılmıyorum. Ego/kibir çogu kere kadının fıtratinda var. Ve bu duruma neden olan değil olsa olsa kadındaki kibirin ortaya çıkmasına sebep olabilir erkek... Aşağıda doğru tabi yeaeaaeaa diyen tipe sormak lazım, kibrinin sebebi hangi erkekmis meselâ?
Bunu bir cinse mal etmekte doğru değildir bence.
"Egosu yüksek erkekler, kalitesi düşük kadınların eseridir" sözü de aynı oranda doğrudur.
En iyi görüş için teşekkür ederim.
Evet simartilip sürekli kendilerini bişey sanıyorlar suçlu erkekler
Cevap
13Cevap
Kesinlikle doğru !
Cinselliğin afrikası olan ülkemızde Gördüğü her bayanın bacakalrının arasına odaklanan erkeklerimiz en kezbanına bile ilgi iltifat manyağı yaptığı için haklı olarak onlarda benı herkez begenıyor ben guzelım havalarına gırıyor.
Katılıyorum. İşin daha kötüsü tamda dediğin gibi... Kadın kendini bir şey sanıyor ve kendisini geliştirmek için hiçbir çaba harcamıyor falan ya... Küfür gibi resmen.
O kadınların sonu, yine bir kalitesiz erkeğin yatak odası oluyor genelde.
O zaman da egosu yüksek erkekler kalitesi dusuk kadınların eseridir cümlesi de doğrudur.
kendi kendine ego şişiren insanlarda vardır
örnek A ; ben.
Cok basarili bir soz... Ne yaptiysak kendi cinsimizin salaklarinin yuzunden oldu.
Ya şimdi her kıza yazan erkek kalitesizdir zaten, e kıza da çok kişi yazıyorsa egosu tavan yapar.
O hesaba geliyor yani.
owww kitabın ortasından konuşmuş ama bu her iki cinsiyet içinde geçerli
Egom ınanılmaz yüksektır ama erkeklerle cok alakalı bı durum deıl kendımı bıldım bılelı boyleyım
Egosu yüksek kadınlar, kalitesi düşük erkeklerin eseridir."
kız şahin attığı trip ferrari Ah şu sütü bozuk nesil-_-
egoyu bilmem de özgüveni yüksek kadın bir başka güzel bence
Asli olmayan bir tumce. Ego her insanda mevcuttur. Kimisinde minimum duzeyde kimisinde maksimum.
bencede doğru bir söz :D
Doğru kabul edilebilir..
Lastigi sisiren pompacidir diyip gidiyorum :)
Bazilari oyle ama karakter meselesi biraz da.
Hayır pek katılamadım doğrusu 😊
Söyleyeni çok içten tebrik ediyorum.
Ego birilerinin demesiyle artmaz zaten vardır
Tam oturmuş bu söz
Kısmen katılırım :)
Dogru tabii
Evet aynen öyle
Olabilir
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar