Doğulu Kürt kızlarının örf adetlerine daha bağlı olmasıdır asıl mesele
Kürt kızı mı? Türk kızı mı?
Doğulu Kürt kızlarının örf adetlerine daha bağlı olmasıdır asıl mesele

Hic fark etmemeli ben turk olabilirim ama burda kurtler cok var ve ic iceyiz bazilari yok kurt kizlar kokuyor yazmis killi yazmis evet kurt kizlara cok bakimli ve guzel kokuyorlar ayni zamanda killi kurt kizida gordum Turk kizida gordum ve lazer denen bisey var? Kucukken benide doldururlardi kurtleri sevme diye ama Ic Ice buyuduk yurt disindayim ben ve buyudukce anladim onlari ve onlarin adelerini cok aileye baglilar ve onlari seveni onlar 10 adim daha atarlar. Fark etmemeli. Yanliz ben kurt dugunlerini adetlerini daha cok seviyorum cok eglenceli oluyor ve adetleride hos. Herhangi irk olabilir bu arada bazi irktan kizlar var benim tanidigim bazi Turk kizlarindan daha iyi mesela benim en iyi arkadaslarim burda 3 tane var biri yari Turk yari Kürt digeri polanyali digeride yari Jamaican yari columbian ve hepsi iyi ve guzel insanlar adetleri farkli olabilir ama onemli olan irk degil insanlik
Aile baglari kuvvetli olan kürt kizlari buraya gelmiyor galiba, hep türk kizlari cevap yazmiš. Ama NO RACIZM kardeš, böyle soru sormayaydin iyiydi
Her ikiside ayrımcılık yok bizde.
Cevap
47Cevap
Ayrımcılık yapacak isen türk, kürt, laz, çerkez, roman, ... diye gideceksin.
Bunların hepsi burası Türkiye olduğu için Türk adı altında birleşmiştir.
Her insanın kendine göre bir güzelliği vardır. Göze en güzel gelenler daima şunlardan olacak diye bir şey yok.
Ben batılaşmış Kürt kızı da gördüm çok. Kaldı ki Kürt kültürüne göre akraba evliliği çok yaygın. Kürt kızları akrabalarıyla evleniyorlar genelde.
Kıllı mıllı saçmalığına giremem gayet ilik gibi kürt kızları da gördüm. Rojda Demirer diye bir gerçek var ortada.
Aile baglari guclu kurt kizi diyor, bizim vatan baglarimiz guclu, aile baglarimiz kadar. Yaristirman hata.
Lafa gerek kalmamis, guzel cevap👍
ne yazsam bilemedim çok güzel yerinden vurmuşsun takip edesim geldi hatta :D
Senin atarini yesinler ulen. Konus be Turk kizi! Su soruyuda kaldirsinlar. Türkiye de Türku ayıran kürt var. Türkiyede yaşadığına dua etmiyor da.
Helal sana!
@marinda1233 provakatif paylasım olarak soruyu şikayet edebilirsin
İtici diyor ya.
Sen şu paylaştığın fotoğrafa baksana bir.
@Türkızıııı aynaya baksın ilk😂😂😂
Aynen 😄 @alinatanya
Sen batılı kelimesini nerden ezberledin? Birinden duymussun gelmisin burada kultur yaristiriyorsun. Genelev merkezleri neden genellikle doğuda acaba? Giyinisten once ilk bir zihniyetinize bakin. Ezber yapmissin gelmissin buraya. Ben Kuşadası’nda yaşıyorum. Burada yarısı kürt. Kürtler kadar açık giyinmiyorum be. Her şeyiniz pislik. Zihniyetiniz dahi. bir git elini yüzünü yıka da çevrene bak.
Sen Türkçeden ne anlarsın zaten. Batilasmis Türk kızı dediğinde tüm Türk kızlarını kapsadığını idrak edemeyecek kadar kapalısın. Kendi kurduğun cümlenin ne anlama geldiğini anlamayan biri, ciddiye alarak vakit kaybediyoruz
"Batilasmis Turk kizi"
nerden yorum attım buraya bildiirm üstüne bildirim :D
@evrendurmazz bildirim kapatabiliyorsun diye biliyorum
kapatbilyoruzda başka konulardan gelen bildiirmlerde kapamıyor ozamn
kapanıyor
Özgür ruhlu kendini bilen istiyorsan Türk kızı
Herşeyine olur diyen kız istiyorsan kürt kizi
Bak ortadaki fark burada belli. Türk yazarken T büyük, kurt yazarken k küçük. En ufak yerden dahi belli😂😂😂
@alinatanya bencede
Fasistim ben, aynen soru sahibinin yaptigini yapiyorum.
@alinatanya önemli olan insanın ruhu orspu olmasın canım zaten insanlık şart yani yoksa nereli oldgu falan mühim değil bunlar 😉😏😏😏
Sen rahat ol, aynaya baktığında gördüğün ben değilim😅😉
kürt kızıyım ne olmuş :D ne farkeder türk kürt? sonuçta tc kimliğim var.
evet anne tarafı kürt çok iyiler.
Türk kadını şereflidir namusludur yüksek karakterlidir sevdikleri için her şeyi yapabilecek kapasitededir
tabii ki Türk kadını
Helal..
Kesinlike!
Batılaşmış Türk kızı mı? 😒
Pardonda aile bağları güçlü olan kürt kızı oluyorda Türk kızı olmuyor mu? Bu ne saçma düşünce.
Biz gayet bağlıyız.
Dur soruna da cevap vereyim Türk Kızı.
@killer19 Türk kızı cidden görmemişsiniz. Harbiden görmemişsiniz
Zannediyorsunuz ki Türkiye de yaşayan herkes Türk oulan şu ülkede toplasan 5 10 milyon gerçek Türk var.
@killer19 Tabi tabi.
Türkler vatanına milletine ailesine herşeyine bağlı.
Herşeyi geçtim şu vatan için gözünü kırpmadan ailesini silecek bir milletiz.
@killer19 Ya bir kes sesini. Kuyruk acın mı var kardeş? Genelleme yapma. Karıştırma bizi kimseyle.
Lan kürt kızlarını 5bin lira veren alıyor sen burada türk kızlarını aşağılayıcı kelimeler kullanıyosun bak hala Neyse ağır konusucam gerek yok bak dalgana sen.
@killer19 Hâlâ büyük bir kısım diyor ya.
O kadar çocuğu bizde doğursak tabi..
ya bırak şu cahili salak salak soruları var adamın aklı sıra soru soruyo töbe töbe
Aile bağlarınla ayakkabılarımı bağlarım.
#BaşTacımTürkKızı :)
Küçücük beyninle gelmiş bir de Türk kızlarını kötülüyor bakar mısın 😅
Irkçıyım; kürtlerden de sizin o olmayan adet ve uyduruk özelliklerinizden de nefret ediyorum 😇 Hadi bakalım madem herkes fikrini söylüyormuş 😄
İşim gereği 3 yıldır diyarbakırda yaşadım Türk kızı daha iyi. Türk olduğum için söylemiyorum ama sarışın falan değilsiniz kapkarasınız.
Çok nadir renkli gözlü insan var..
Bağzıları böyle değince kızıyor ama gerçekler..
Türk üm.. kürt kızı diyorum daha tutucu ve aile bağları güçlü oluyor. batılılaşma adına yoldan çıktılar türk kızları
İnsan olduğu sürece ve kafalarımız uyuşuyor ise ırk önemli değil.
önüme rusları latinleri koysalar gene evlenecğeim kız türk kızı olacak
Mecburiyetten kdks
@Türkızıııı mecbur olmakla ilgisi yok bunun gördüğüm yaşadığım çevrede etkileşime geçtiğim insanlar türkken gidip yabancı biriyle evlenme fikri bana uzak geliyor ki, bence yabancı birini bulabilecek potansiyelde var bende, uhh çok mu ego dolu yazdım bilemedim :D
CvP veriyorum. Rus kızı
Sesli cevap haykıra haykıra
https://vocaroo.com/i/s0bwSdoMA9JC
İkisi de bu toprağın insanı sonuçta fark etmez.
insan evladı..
vatanını milletini seven zeki bir kadın..
Sacmalamissin! Turkleri aile baglari guclu olmasaydi 2000 yillik devlet gelenekleri olur muydu hic? Biraz dusunupte yazin su yorumlari!
Damarlarında kürt kanı dolaşan çocuklarım olamaz benim.
:D Sen öyle san kürtlerin çoğunluğu asimile olmuşlardır. Örf adet konusunda diyorum.
Biz ayrım yapmıyoruz ancak senin gibiler ayrım yapar.
İnsan olsun, vatanına düşkün olsun yeter. Irk ayrımıda nedir.
Aile bağları çok gūçlūdūr. Kocası ölūnce kayınının koynuna girmeyi normal karşılayacak kadar
Yapılanın ne olduğu bellidir
Yengenden başka karı bulamadın mı dūzmeye. Allah git yengeni mi kullan dedi sana. Sapık zihniyet sizinki.. Başka helal karı mı yok. Irz dūşmanları
Bu rezaletin islamla alakası yok. Mal bölūnmesin diye yaparsınız bu işleri.. He yenge de eşantiyon hesabı. Allah ıslah etsin.
İnsan olsun ne farkederki :)
Nefes alsın yeter diyosun. O da bir bakış açısı tabi :D
dindar olduktan sonra, irkin ne önemi var?
Bu pkknın ortaya cikmasi icin bir sebep degil.. Bak, lazlar olay cikariyor mu? Ne olursa olsun, ulkeyi bölmeye kalkanın cezası ölümdür.. Ama ırkçılıkda ayrımcalık da olmaması gerekir
Kardeş Türk Herzaman Baş Tacı
Ama Kürt Hakkında Yorum Yapmıyorum İlgimi Çeken Kürt kız Den Gelmedi :D
Normal bildiğimiz Anadolu Kızı istiyorum şahsen ben
ırk farketmez.
Kürt kızları kokuyor 😄
faşistler kürt erkeğine de hastasınız esmer kara
insan olsun kürt türk farketmez.
güncellemeni gördüm bende cevabı güncelleyeyim. evet en başta kocasına sonra ailesine örf adetlerine bağlı anadolu kadını isterim.
Türk kızı her türlü tabiki. Ben kürdün evliyasını semtime sokmam.
Türklerin aile bağları kuvvetsz değil
Katilmiyorum
Herkes Dengine göre
Oğlum senin nickin batılaşmış amk😂😂 askbaligi ne lan😂😂 askkekosu desen anlardimda aşk balığı nedir amk😂😂 Türk kızlarıyla kürt kızlarını kıyaslama şansın yok boşuna soru sorup siteyi meşgul etme 😉 Ayık ol balığı avlarlar 😉
Soruda fitne seziyorum nedense! Insan olsun bence.
milliyetçiliğin olduğu yerde mantık biter
aşkın milliyeti olur mu
Insan olsun yeterli demiyorum Türk kizi evlenmek istiyorum irkimi cirkinlestirmek istemem
Türk kızları tabiki Benden fazla sakalı olan kız sadece Dayım olabilir Asdf
haklısın aile bağları güçlü k*rt halkı😂😂😂😂 Abisi ölür karısıyla evlenir çok güçlü aile bağları 😂😂😂😂
Asıl ırkçılık senin böyle bir soru sorman izban kekosu!
yeri geliyo bazı olaylardan dolayı hayıflanıyorum ama türk kızlarına kurban olsun digerleri
tabiki Türk Kızı 🇹🇷
Türk kızı.
Türk kızı tabikide. i. t kızını sevmem 😊
Sonuna kadar Türk kızı
Kurt Turk ayrimi yapmasanizda ulke rahat etse
Türk varken diğerleri ötede olsun..
Kürt kızları killi oluyor
Bir ara sana instegramdan kuzenlerimi gösterim.
erkeği de kılllı oluyor ama türk kızları kıla hasta ne diyon
Türk kızı/ Türk erkeği.
Kurt ne ya Allah korusun
bayan size şunu diyeyim profilinizde sarılı bulüzlü resminiz var çok güzel çıkmışsınız ama ben sizi almam herkezin gördüğü beğendiğinin ne önemi var kız dediğin erkeğine güzel gözükmeli öyle daracık pantolonlu kızlar bana hoş geliyor ama ama bütün erkekler ona bakıyor açıkçası ben sizi almam
size saygı duyarım ben evleneceğim kızla sadece dünyada eş olmayacagım sonsuz cennet hayatında o benim eşim olacak bu dünyadaki kariyer beni ilgilendirmiyor çocuguma iyi bakılması daha önemli kadının özel durumundan dolayı çalışması iyi değil namazını kılması ibadetini engeller geri kafalılık buysa geri kafalıyım
Zeki kiz.. cinsi farketmez.
kadın kadındır kadın sevilir
Türk gibi güçlü kadin
Kürt Kızı <3
insan evladı olması yeterli.
Ingiliz, İskoç, İrlandalı ve kuzeyli ırklar.
insan olsun da hiç fark etmez türk Kürt.
yukardaki kızın memeleri güzelmiş
Laz Kızı :D
Ahahaha helal :D
Bişey demedik sakin ol laz kizu :D
Tabi sakinsin kedi gibi :D
Ahahah tamam gidiyorum :D
Sizce türkü kürdi var mı canim sevince
İnsan olan hoşgörülü olan kız
latina ve brazilyan kizlari.
TÜRK tabi sorman haata
kişiliğine göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?