Irkçılık yapmadan adam akıllı cevap verin. Her ikisi de bu vatanın ✊ KürtGörselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..KaradenizNerelisiniz? Babam Kürt annem Karadenizli ve bu vatan için canımı veririm lütfen ayrımcılık yapmadan cevap verin. Hepinize Ordu da selam olsun.
Valla askerde iki türün de erkek versiyonlarıyla tanıştım. Dişilerinin de farklı olduğunu düşünmüyorum. Benden uzak olsunlar. Ek olarak Kürt kızları çok azgındır.
seni gıcık etmek için dedim bu vatan için canını verecek Kürtler de var bu yüzden vatanını milletini seven herkes benim için aynı Kürtlerden de çok güzel kizlar Karadeniz'den de çok güzel var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Offf Karadeniz kızı offf taş gibiler yemmin ederim varya içim eriyor bitiriyorlar benii beyaz tenlerine bayılıyorum
Fazla coşkulu bi yorum olmuştu ama teşekkürler 😀
olmuş*
Valla askerde iki türün de erkek versiyonlarıyla tanıştım. Dişilerinin de farklı olduğunu düşünmüyorum. Benden uzak olsunlar. Ek olarak Kürt kızları çok azgındır.
türk erkekleri kadar olamaz:D
Tabiki Karadeniz Kızı, candır can anketi Karadeniz Kızları kazanmış😊
Kürtt kızı ben mesela 😀
😀😀
kürt kızları evlilikte çok sadık oluyorlar
@BlackEagleEye tabi
@mantıseverik Kürt müsün
Karadeniz türk kızı çünkü bende türküm
Karadeniz de sadece Türkler yok ki
Onlar türk olmasa da ben yine Karadeniz derim onlar vatanına milletine aşıktır
bizler de aşığız ayrımcılık yapma lütfen
Görünen köy kılavuz istemez ama sende türk kani var artık ihanet etmezsin sen
Annem Kartveli ama ben de bu vatanda doğdum istiklal marşı okudum annem karadenizli olmasa da canımdan çok severdim vatanımı merak etme
seni gıcık etmek için dedim bu vatan için canını verecek Kürtler de var bu yüzden vatanını milletini seven herkes benim için aynı Kürtlerden de çok güzel kizlar Karadeniz'den de çok güzel var
ermeni, yunan bu vatanı ayıramamış biz ne diye bölmeye çalışıyoruz ki ❤✊
Aynen kanka
ay seçemem ki, ne güzel bende karadenizli olmak isterdim renkli gözlüler birde ne güzel
Biri gösterip vermez, diğeri göstermez verir.
anlamadım?
Kürt der geçerim ✊
Kürt❤Türk
❤️❤️
Bok sensin zoruna mı gitti
Desene zoruma gitti diye 🤣🤣
Yazık kafana🤣🤣🤣
Hiçbir ırk üstün veya ezik değildir herkes eşittir sen anlayamazsın zaten kürt değilim ama kürt kardeşlerimide ezdirmem
Ege kızı ! Diğerleri cahil oluyorlar !
Ege kizlari o’rospu oluyo bilmesek inanicaz konusturma beni😡
@cukur69
Afyon, Kütahya Egeye dahil ediyoz mu?
@cukur69 Lan olm bak beni konuşturma! Her yerin iyisi de var kötüsü de. Öyle demeye utanmıyor musun? Bu arada Egeli değilim Bursalıyım.
Yapma ya öyle mi?
@cukur69 sende öylesin sanırım tecrübe ettiğine göre
elim malesef
Karadeniz